Triky pro početí miminka

13
15.8.03 19:43

Triky pro početí miminka

Prosím, prosím

poraďte jak na to? Už se s manželem snažíme 3 měsíce a stále nic. Doufám, že to přijde co nejdřív, ale chtěla bych tomu trochu napomoct! Naštěstí ještě neklesám na mysli!! Budu moc vděčná za jakoukoliv odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
337
15.8.03 22:18

Triky pro početí miminka

Ahoj,

my jsme aplikovali po aktu dát polštář pod zadeček a ležet alespoň 15 minut. Nebo nohy opřít o zeď jako do svíčky. Taky jsme si počítali ovulaci a asi 3 dny před ovulací jsme měli nesexovali až den před ovulací a na ovulaci atd. :o)

Nevím jestli to bylo tím, ale fakt je že jsme obě naše děti počali na třetí pokus.

Hodně štěstí a brzo dvě čárky.

Nikol + Jareček 3 roky + Vendulka skoro 2 měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.8.03 23:23

Triky pro početí miminka

ahoj,

ještě nevim jestli to bude fungovat, ale s přítelem zkoušíme metodu, podobnou jsem četla s tim prstíkem. Po ejakulaci nacha přítel úd v pochvě a mírně popostrkáva svoje maličky. Doufam, že to bude fungovat! Začali jsme planovat teprve teď, ale jak vas holky „posloucham“ tak doufam, že to přijde brzy, jsem totiž stejně netrpělivá. Přeji všem mnoho štěstí.M. :-P

• Citovat
  • Upravit
137
3.1.18 18:20
@Anonymni píše:
ahoj,ještě nevim jestli to bude fungovat, ale s přítelem zkoušíme metodu, podobnou jsem četla s tim prstíkem. Po ejakulaci nacha přítel úd v pochvě a mírně popostrkáva svoje maličky. Doufam, že to bude fungovat! Začali jsme planovat teprve teď, ale jak vas holky „posloucham“ tak doufam, že to přijde brzy, jsem totiž stejně netrpělivá. Přeji všem mnoho štěstí.M. :-P

Jak popostrkovat svoje malicky? Asi to nechapu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
5.1.18 15:04

@charlie123 Neřešit to a sex si užívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
27.11.20 23:23

@Terrrreza můžu se ze zvědavosti zeptat, co to je? Nikdy jsem to neslyšela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
28.11.20 08:42

Tři měsíce je ještě krátká doba, zatím bych si užívala a nic neřešila. Držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.20 23:02

Moc děkuji za rady, určitě se nechám inspirovat 😊

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat