Tříměsíční dítě a nespavost

79
23.9.14 17:52

Tříměsíční dítě a nespavost

Jdu pro radu a zkušenosti…
Můj malý tříměsíční syn mi už třetí den přes den pořádně nespí. Dopoledne max hodinu, po obědě dvě a odpoledne ho není možné uspat. Řve a řve a nechce spát ani na boku ani na břiše. Když se podaří, spí asi půl hodiny. Naopak večer po koupání a krmení usíná hezky a spí celou noc (nečekaně :)) mohly by to být zoubky? jak se to u tak malého mimča pozná? Teplotu nemá. Bříško ho nebolí, napapaný je… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
846
23.9.14 18:05

Můj 3 měsíční spal přes den max. 2× 20 minut. Přes noc buzení po 2 hodinách, hodina vzhůru. Fakt máš nespavce??? Ale to ti asi nepomůže. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
23.9.14 18:09

@Langerovak Jeeee, to mas krasny, takhle podle me nespavec teda nevypada. Holt uz je vetsi a bdelejsi, chce pozornost a zabavu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
23.9.14 18:10

@poplach a jak dlouho mu to trvalo?
ono je na něm vidět, že by spal, ale jakmile ho uložím, tak se začne vztekat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
23.9.14 18:17

Jinak doteď spával krásně, takže mě to celkem zarazilo, že se přes noc změnilo spaní na nespaní…
nechci prudit ostatní maminy nespavých dětí :) a možná měl název znít jinak, ale nic jiného mě nenapadlo :)
no už jsem přemýšlela, že bych mu změnila spaní na 2× denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
23.9.14 18:22

No pujcim ti moji nespavku;) mala mi i ve 3 mesicich spala jen odpoledne v kocarku hodku a pul… Proste uz nechce spinkat no :) a dokonce od roku se mi budi co 2 hodiny ;) a to spavala celou noc… Na zoubky je este brzo, podle me :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
23.9.14 18:28

@Langerovak Taky si myslim, ze zoubky to nebudou. A kojis? Nema prdiky? Muze to byt cokoli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
23.9.14 18:29

Tohle fakt není nespavec a nepřeju ti ho poznat :lol: Dcera spala v tomto věku max. hodinu dopoledne, hodinu odpoledne, někdy ani to ne a v noci spala od 19 do 1 hod. v kuse a pak se budila po 1-2 hodinách a v 5 budíček a už neusnula. Až třeba v 10 dopoledne. Je fakt, že tak měla plno času zkoumat svět a v 5,5měs. lezla. Prostě už chlapeček nepotřebuje tolik spát, chce objevovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
23.9.14 18:39

Také bych takového nespavce záviděla :-). Moje dcera také spala maximálně hodinu a hodinu, někdy třeba třikrát půl hodiny.
Jinak jí začaly růst zuby hodně brzy, prořezaly se když jí byly čtyři měsíce a týden, doktorka byla překvapená, že už je má. Plakala, měla průjem a bylo vidět, že tam něco poleze. Tři měsíce se mi zdá brzy, rozhodně si myslím, že ti se zuby nebude spát celou noc, v noci to mojí dceru naopak bolelo a nemohla znovu usnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
23.9.14 19:10

U nás to trvalo do půl roku, od té doby spí naprosto úžasně. Zlomilo se to ze dne na den. Neleze na něj něco? U nás to hrozné bylo pár dní před nemocí ještě horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8469
23.9.14 19:14

@Langerovak Myslím, že ve třetím měsíci je to takové období, sestřenka to tak s malou taky má a já si psala ve třech měsících do deníku: Spinká od 22:30 do 6:00. Přes den už moc nespinká. Jen zaručeně odpoledne v kočárku.
Pak se to zas srovnalo. Myslela jsem taky na zuby a první mu vyrostl v 8m. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
24.9.14 11:59

Děkuji za rady a zkušenosti :) Jsem ráda, že na tom nejsem zas tak špatně :) nechám to tedy na něm, ať si spí jak chce.
Nerušenému spánku zdar!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401