Tříměsíční špatně jí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
trimesicni spatne ji
Ahoj
Prpsim o radu prip.zkusenosti.
Mam 3 mesicni dvojcata. Max (B) ji a prospiva jak ma. Matej (A) se mi u flasky vzteka, vypije sotva pulku toho co max a pak rve a usne az s dudlikem. Oba jsou plne na UM a dr doporucila zacit s prikrmy. Takze pomalinku zavadime prikrmy. Max to jist nechce. Matej ano…uz mel mrkev, brambor a banan. Na prkrmy najozdime kvuli horsimu prospivani. Jde mi o matyska. Mate nekdo zkusenosti s tim ze by vam dite nechtelo mliko a jedlo prikrmy
a…mam z toho blbej pocit ze se tak vzteka. Muze to byt rustova spurt?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@sestramona Sice mi to zavádění příkrmů přijde dost brzo, ale sama sis odpověděla - proč nutit do příkrmů toho, kdo rád mlíko
Prostě bych jednoho přikrmovala a jednoho měla jen na mlíku a začala přikrmovat tak, jak se to dělá, někdy v pozdějším věku. Tomu, co se u mlíka vzteká už to možná nestačí, tak pokud je s mrkví spokojenej, proč ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj to mas pravdu. Me spis jde o to jestli s tim ma nekdo zkusenost ze by se dite takhle vztekalo u jidla. Jsem z toho na palici …nejhorsi je ze u dvojcat je clovek srovnava a jak jeden neco dela hur at uz ji nebo jde o motorickej vyvoj tak uz za tim vidi buhvi co. Ach jo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sestramona Já si myslím, že je možné, že tolik nepotřebuje. Má prostě menší potřebu jíst. Ale to víš asi líp ty, jak prospívá nebo neprospívá, no
Osobní zkušenost nemám, já vždy plně kojila do šesti měsíců.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Souhlasim teda, ze je to desne brzo, ale dr. snad ma duvod, kdyz to poradila.
Prvni moje dite mliko neee aprikrmy tlaskalo od prvni lzicky cokoli se mu dalo v obrovskem mnozstvi. Case se odstavil uplne, mliko jsem mu rvala do kasi, ale prestal jist i ty. Kompenzovala jsem vapnik drcernou tabletkou a bilkovinu masem a lusteninama. (Byl alergik, nemohl vejce a jen malo zelenin).
Druhej se teda na prikrmy desne ksichti, ale mliko taky pomalu zacina nerad, tak jsem zvedava, kam to dojde. nastesti u druheho ditete uz nemas dojem, ze ti do rana umre, kdyz se vecer nenaji.
takze bych klidne prikrmovala to jedno, co to chce.
Jsou dvojvaj?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky diky za reakce a rady.
Pudlo…jj jsou dvojvajecny ![]()
Byla jsem dnes u dr a ta mi rekla ze prehanim ze mu nic neni. Prikrmy mam stopnout a najet na bebu ze je takova zravejsi pro deti. Tak najizdim na bebu a dnes mel poprve zelenou stolici. Ale zacal brqt zelezo tak asi z toho a pry to byva i u zmeny um. Tak uvidime. Volala jsem i do prace delam na aru a nase dr volala na detsky a pry muzu dat do mlika mrkev od hami prvni lzicka ze to detem chutna. A ze kdyz ji mrkev tak mi veme i to mliko. Tak to vecer zkusim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit