Tříměsíční špatně jí

7260
7.6.12 14:48

trimesicni spatne ji

Ahoj
Prpsim o radu prip.zkusenosti.
Mam 3 mesicni dvojcata. Max (B) ji a prospiva jak ma. Matej (A) se mi u flasky vzteka, vypije sotva pulku toho co max a pak rve a usne az s dudlikem. Oba jsou plne na UM a dr doporucila zacit s prikrmy. Takze pomalinku zavadime prikrmy. Max to jist nechce. Matej ano…uz mel mrkev, brambor a banan. Na prkrmy najozdime kvuli horsimu prospivani. Jde mi o matyska. Mate nekdo zkusenosti s tim ze by vam dite nechtelo mliko a jedlo prikrmy
a…mam z toho blbej pocit ze se tak vzteka. Muze to byt rustova spurt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7260
7.6.12 14:54

A omlouvam se za pravopis pisu z mobilu a u toho krmim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
7.6.12 15:08

@sestramona Sice mi to zavádění příkrmů přijde dost brzo, ale sama sis odpověděla - proč nutit do příkrmů toho, kdo rád mlíko :nevim: Prostě bych jednoho přikrmovala a jednoho měla jen na mlíku a začala přikrmovat tak, jak se to dělá, někdy v pozdějším věku. Tomu, co se u mlíka vzteká už to možná nestačí, tak pokud je s mrkví spokojenej, proč ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
7.6.12 15:15

Jj to mas pravdu. Me spis jde o to jestli s tim ma nekdo zkusenost ze by se dite takhle vztekalo u jidla. Jsem z toho na palici …nejhorsi je ze u dvojcat je clovek srovnava a jak jeden neco dela hur at uz ji nebo jde o motorickej vyvoj tak uz za tim vidi buhvi co. Ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
7.6.12 15:19

@sestramona Já si myslím, že je možné, že tolik nepotřebuje. Má prostě menší potřebu jíst. Ale to víš asi líp ty, jak prospívá nebo neprospívá, no :nevim: Osobní zkušenost nemám, já vždy plně kojila do šesti měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43057
8.6.12 06:23

Souhlasim teda, ze je to desne brzo, ale dr. snad ma duvod, kdyz to poradila.
Prvni moje dite mliko neee aprikrmy tlaskalo od prvni lzicky cokoli se mu dalo v obrovskem mnozstvi. Case se odstavil uplne, mliko jsem mu rvala do kasi, ale prestal jist i ty. Kompenzovala jsem vapnik drcernou tabletkou a bilkovinu masem a lusteninama. (Byl alergik, nemohl vejce a jen malo zelenin).

Druhej se teda na prikrmy desne ksichti, ale mliko taky pomalu zacina nerad, tak jsem zvedava, kam to dojde. nastesti u druheho ditete uz nemas dojem, ze ti do rana umre, kdyz se vecer nenaji.

takze bych klidne prikrmovala to jedno, co to chce.
Jsou dvojvaj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
8.6.12 15:22

Holky diky za reakce a rady.
Pudlo…jj jsou dvojvajecny :-)

Byla jsem dnes u dr a ta mi rekla ze prehanim ze mu nic neni. Prikrmy mam stopnout a najet na bebu ze je takova zravejsi pro deti. Tak najizdim na bebu a dnes mel poprve zelenou stolici. Ale zacal brqt zelezo tak asi z toho a pry to byva i u zmeny um. Tak uvidime. Volala jsem i do prace delam na aru a nase dr volala na detsky a pry muzu dat do mlika mrkev od hami prvni lzicka ze to detem chutna. A ze kdyz ji mrkev tak mi veme i to mliko. Tak to vecer zkusim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí