Tripl test- hodnoty

27031
25.3.10 10:32

Tripl test- hodnoty

Prosím nemáte někdo zkušenost že první hodnota je vyšší durhá moc nízká a třetí je v pořádku?Ve středu mě čeká amnio ale toho se nebojím spíš výsledků vím že to často vychází falešně pozitivní ale i tak mám hrozný strach.Screening v prvním trimestru vyšel výborně.
Měl jste někdo taky takové hodnoty a bylo nakonec vše v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9044
25.3.10 10:41

Ahoj,me screening v 1.trimestru vysel taky dobre,pak v triple testech jsem mela zvysene HCG a poslali me na amnio,to vyslo taky dobre a mame krasneho a zdraveho kluka :)
Tak preju hodne stesti! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucka1989
25.3.10 11:14

Kamaradce to vyšlo taky tak 1 screening v pohodě a tripple test pozitivni tak byla na plodove vodě a mala je v pořadku. je to celkem časte že ty testy vychazeji často pozitivně zbytečně to pak maminky plaši neboj se včechno bude v pořadku

• Citovat
  • Upravit
27031
25.3.10 11:58

dík snad bude hrozně se bojím u amlého mi tohle nějak endocházelo i když vyšly taky špatně tak ej dzravý jak řípa a ted se hrozně bojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
25.3.10 12:09

Taky jdu s uklidněním. První screening u prvního těhu mi vyšel v pohodě, tripple testy mi dělali dva (sama pořádně nevím proč) a oba vyšly strašně - pravděpodobnost Downova syndromu 1:20 :roll: Hnali mě na plodovou vodu, ta dopadla dobře a z Matyho roste zdravej terorista.
U druhýho těhu jsem absolvovala naštěstí jen tripple test a vyšel dobře.
Jak už jsem kdesi psala, tyhle testy mě dokážou vždycky naštvat, je to jen nervování maminek, tahání peněz z lidí a pojišťoven. Genetiku sice neoblbnem, ale tohle, co tu probíhá, je jen statistika. Podle mě má mnohem větší vypovídací hodnotu ultrazvuk. Tak jsem se pěkně rozohnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27031
25.3.10 12:13

Já vím že jsou často falešně pozitivní ale i ty hodnoty m vyděsily myslla jsem že můžou být bud vyšší nebo nižš já nevím sice co která hodnota je a koilk přesně mám ale vím jn že první je vyšší druhá moc nízká- o víc než polovinu než by měla být a třetí je normální tka enívm co by to mohlo znamenat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
25.3.10 14:36

A co testy NT, bylas na nich v tom 12.týdnu? Pokud by tam vyšly negativní, tak bys ty triple testy nemusela brát v potaz. Navíc odběr plodovky můžeš odmítnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27031
25.3.10 15:04

Jojo byla jsem a to vyšlo skvěle Nt 1 cm a riziko 1:8400 takže negativní…já vím že můžu ale na to nejsem zas tkaová odvaha odmítnou plodovku aspon budumít jistotu zdraví miminka i pohlaví ale už jsem to i obrečela a človkě si říká co kdžy je opravdu něco špatně… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35506
25.3.10 21:39

Ja bych na plodovku nesla, jen pokud by riziko Downa bylo opravdu vysoke. S tvym vysledkem NT screeningu v prvnim trimestru bych neriskovala potrat po odberu plodovky, triple testy vychazeji tak presne asi jako kdyz si hodis korunou. Radsi si nech udelat podrobny UZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35506
25.3.10 21:41

Ja tedy mela to stesti, ze mi vysly dobre oba testy, ale na plodovku me stejne posilali, protoze mi v dobe porodu melo byt tri tydny 35 let. Nakonec jsem porodila o ctyri tydny drive jeste v 34 :lol: . Amnio jsem odmitla. A mam zdrave dite. Poprve jsem byla v zahranici, nedelali mi vubec zadne testy a i moje prvni dite je zdrave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27031
26.3.10 07:48

Já vím ale to riziko není tak vysoké a chci mít jistotu,já byhc tohle ais nidky neodmítla cokoliv jiného ano ale tohle asi ne nejsem na to odvaha co když by se pak prcek narodil opravdu nemocný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tristinka
25.7.12 16:02

Ahoj taky mi vyšly triple testy 1:20, jsem úplně na mrtvici. Zítra mě čeká odběr plodové vody tak doufám, že bude vše v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
11037
25.7.12 16:07
@tristinka píše:
Ahoj taky mi vyšly triple testy 1:20, jsem úplně na mrtvici. Zítra mě čeká odběr plodové vody tak doufám, že bude vše v pořádku.

Neboj, taky mi vyšly blbě 1:50,teď jsem po amnio a je to v pořádku. Držím pěsti! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tristinka
25.7.12 16:22

Moc děkuju :? závidim ti, že už to čekání máš za sebou :) taky držim palce a přeji hodně štěstí

• Citovat
  • Upravit
6
13.8.12 13:01

Ahojky tak mi amniocentéza vyšla v pořádku :-) tak všem držim palce ať Vám to dobře dopadne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí