Triquilar - jak oddálit menstruaci?

9.9.11 21:53

triquilar-jak oddálit menstruaci

Ahoj,chtěla bych se zeptat jestli nemáte některá zkušenost s oddálením při třífázové antikoncepci,to je ta která má tři barvy tablet.Beru ji teprve půl roku a měsíčky mi vždy vycházejí na víkend.A jistě mě pochopíte,že víkendy kdy je spousta akcí,oslav a podobných věcí,bych chtěla mít klidné.Už jsem zkusila vzít první tabletku o dva dny dříve a stejně jsem to dostala zase v sobotu,tak už nevím.Poradte některá prosím,děkuji Gabča. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16631
9.9.11 22:31

Ahojky, já je kdysi brala - pět let… ale je to už opravdu dlouho… a upravovala jsem si cyklus jen jednou a to tím, že jsem přestala brát o dvě tabletky dřív. Ty dvě mi zybly a já je vyhodila. Ms se pak dostavila o dva dny dříve - já jí zase přesouvala na víkend - vzhledem k bolestem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
9.9.11 22:33

Možná bych to takhle udělala po dvou cyklech vždycky o kousek až bych se dostala tam kam chci. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9199
9.9.11 22:38

Jestli je chces posunout, tak ber z dalsiho platicka z te posledni barvy. Kdysi jsem je taky dlouho bravala, ale pak mi je gyndar zmenil - ze uz jsou zastarale a modernejsi, ze se budou prestavat vyrabet atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
9.9.11 22:41

No vidíš, to mě nenapadlo a bude to lepší řešení, pokud chceš dopředu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
9.9.11 23:49
nosanek píše:
Jestli je chces posunout, tak ber z dalsiho platicka z te posledni barvy. Kdysi jsem je taky dlouho bravala, ale pak mi je gyndar zmenil - ze uz jsou zastarale a modernejsi, ze se budou prestavat vyrabet atd.

Taky jsem to tak dělávala. Z dalšího platíčka ber tu poslední barvu (myslím béžovou?), dokud ji budeš brát MS nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí