Třísměnná pracovní doba s malým dítětem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Má kamarádka takto pracuje..má děti sice větší, ale říkala, že nejvíc si pochvaluje noční, vyspí se, vidí děti..zvládne domácnost. Ranní taky super, akorát co nemá ráda tak odpolední, nestíhá nic a děti taky nevidí..víkendy má volné. Pracuje tak už několik let..asi už zvyk. Nevím o kolik si polepšíš či jestli do práce musíš, ale skončit můžeš vždycky, peníze nejsou všechno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahojky maminky zajímalo by mě jak zvládáte 3 směnný provoz s malím dítětem (2 roky) půjde sice do školky ale práce o domácnost, dítě a práceale peníze jsou potřeba tak mi nic jiného asi nezbude jen bych ráda slyšela zkušenosti maminek co takhle pracují jestli se z toho nezblázním
Děkuji
dělala jsem takhle, ale v době, kdy ex dlouhodobě marodil. Náročné to bylo proto, že malý chodil do školky a jediný, kdo ho tam mohl vozit a odvážet, jsem byla já.. takže to byl hrozný šrumec. Nejhorší byly noční, spala jsem jen 3 h denně, ex mě prostě nenechal jít si lehnout
pokud by mi aspoň trochu pomohl, zvládnout by se to dalo. psychicky náročné jsou odpolední, nevidíš dítko - pokud je ve školce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dělala jen ranní a odpolední. Ta odpolední hrůza a děs. Nedalo se to, vydržela sem 2 měsíce. Ted dělám jinde jen na ranní od 7 do půl 3 a stíhám všechno. Noční bych nedala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracuju na směny, ale jen denní noční, dvanáctky. Do práce jsem na zkrácený úvazek začala chodit když bylo malé půl roku. Zvládala jsem naprosto bez problémů, je pravda že malá byla u babičky a já se mohla aspoň na chvíli vyspat. Ale je to jen o zvyku, od dvou let jsem jí měla po noční normálně doma a úplně v pohodě. S úklidem je to jako při každé jiné práci, člověk si to musí jen nějak zorganizovat, zvládnou to jde. Co chodí dcera do školky, mám tolik volna že my mámy co pracují na jednu směnu můžou jen závidět, dopoledne si vyřídím skoro vše, odpoledne se můžu věnovat dceři.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracuji taky na dvanáctky, denní a noční, ale moc si to pochvaluji, pokud se nefrčí přesčasy, tak to jde. Nastupovala jsem když bylo nejmladšímu 6 měsíců na půl úvazku, od jeho roku a půl pracuji na úvazek celý. Domácnost v pohodě, naopak mám pocit, že mám více času. Školku jsem kdysi, když jsem měla jen dvě děti řešila tak, že jsem si na dny, kdy jsem měla volno nebo před noční, nechala děti doma, dokud nebyli předškoláci. Potom už chodili, ale zase jsem si je brala po „o“. Po noční jsem se vyspala, zase jsem je nechala ve školce vyspat a když přišli, byla jsem už ok…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky maminky zajímalo by mě jak zvládáte 3 směnný provoz s malím dítětem (2 roky) půjde sice do školky ale práce o domácnost, dítě a práce
ale peníze jsou potřeba tak mi nic jiného asi nezbude jen bych ráda slyšela zkušenosti maminek co takhle pracují jestli se z toho nezblázním
Děkuji