Ze školení nevím vůůůůbec nic
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
ze školení nevím vůůůůbec nic
Ahojky dnes jsem byla na školení kvůli noční víkendové inventuře v Kauflandu jenže z toho nevím vůbec nic. Byl tam strašný hluk (školení probíhalo mezi regály s kávou
) a navíc školitel mluvil příšerně potichu. Nevíte někdo co se tak na takových školeních běžně řešívá? Stejnak nám to sice v sobotu ještě zopakují ale vrtá mi to hlavou a přemejšlím o tom
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@katula9 kraviny.. bezpečnost práce atd.. na těch inventurách jde o počítání.. dostaneš ještě instrukce tam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já když jdu na školení, tak za 10minut si kladu otázku -proč tam jsem ![]()
a jdu hrdě pryč
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prostě nikam nic nestrkat, aby jsi nepřišla o prst. Dávat pozor at nic nespadne na hlavu a případně pozor na ještěrky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katula9 píše:
Ahojky dnes jsem byla na školení kvůli noční víkendové inventuře v Kauflandu jenže z toho nevím vůbec nic. Byl tam strašný hluk (školení probíhalo mezi regály s kávou) a navíc školitel mluvil příšerně potichu. Nevíte někdo co se tak na takových školeních běžně řešívá? Stejnak nám to sice v sobotu ještě zopakují ale vrtá mi to hlavou a přemejšlím o tom
kredity pro sestřičky - zdravotní. Kolegyně kamarádky tam uštrykovala šálu pro vnuka. Vzala papír, vypila kafe a šla domů. Z plastyky močových měchýřů neví nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ano, to ti tam říkali celý den, ale když tě to nebaví, tak se zeptej nác, co bylo na školení
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako já jsem si to říkala taky že kdybych tam nebyla tak se až tak moc nestalo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katula9
nezlob se, pokud se ptám přespříliš, ale jestli si dobře pamatuju z jiných diskuzí, tak máš velké zrakové omezenía to jdeš na inventrur do kauflandu?
při takových inventurách je nutné přesně spočítat vše zboží a to každý druh a jeho typ a podtyp zvlášť
rozeznáš od sebe např. všechny druhy čokolády milka ve stejné váze (všechny jsou fialové jen mají trochu jiný obrázek); nebo minerálky jedné značky podle příchutě…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Inventura v Kauflandu je opravdu o tom, že celou noc počítáš a počítáš. Pokud se nějak výrazně nezměnili, tak tam určitě říkali bezpečnost práce, systém práce. Počítám, že jdeš na obchod. Celý obchod je nějak rozdělen a ty máš na starosti daný úsek. To nejdůležitější vám určitě ještě zopakují, jinak se raději zeptej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit