Ze školení nevím vůůůůbec nic

1917
14.1.15 20:22

ze školení nevím vůůůůbec nic

Ahojky dnes jsem byla na školení kvůli noční víkendové inventuře v Kauflandu jenže z toho nevím vůbec nic. Byl tam strašný hluk (školení probíhalo mezi regály s kávou :mrgreen: ) a navíc školitel mluvil příšerně potichu. Nevíte někdo co se tak na takových školeních běžně řešívá? Stejnak nám to sice v sobotu ještě zopakují ale vrtá mi to hlavou a přemejšlím o tom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
14.1.15 20:25

@katula9 kraviny.. bezpečnost práce atd.. na těch inventurách jde o počítání.. dostaneš ještě instrukce tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.15 20:29

Já když jdu na školení, tak za 10minut si kladu otázku -proč tam jsem :nevim:
a jdu hrdě pryč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.15 20:52

Prostě nikam nic nestrkat, aby jsi nepřišla o prst. Dávat pozor at nic nespadne na hlavu a případně pozor na ještěrky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
14.1.15 20:53
@katula9 píše:
Ahojky dnes jsem byla na školení kvůli noční víkendové inventuře v Kauflandu jenže z toho nevím vůbec nic. Byl tam strašný hluk (školení probíhalo mezi regály s kávou :mrgreen: ) a navíc školitel mluvil příšerně potichu. Nevíte někdo co se tak na takových školeních běžně řešívá? Stejnak nám to sice v sobotu ještě zopakují ale vrtá mi to hlavou a přemejšlím o tom

kredity pro sestřičky - zdravotní. Kolegyně kamarádky tam uštrykovala šálu pro vnuka. Vzala papír, vypila kafe a šla domů. Z plastyky močových měchýřů neví nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.15 20:55

@k.o.r.i.n.e.k88

ano, to ti tam říkali celý den, ale když tě to nebaví, tak se zeptej nác, co bylo na školení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
14.1.15 21:26

Jako já jsem si to říkala taky že kdybych tam nebyla tak se až tak moc nestalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
14.1.15 21:43

@katula9
nezlob se, pokud se ptám přespříliš, ale jestli si dobře pamatuju z jiných diskuzí, tak máš velké zrakové omezenía to jdeš na inventrur do kauflandu?
při takových inventurách je nutné přesně spočítat vše zboží a to každý druh a jeho typ a podtyp zvlášť :think: rozeznáš od sebe např. všechny druhy čokolády milka ve stejné váze (všechny jsou fialové jen mají trochu jiný obrázek); nebo minerálky jedné značky podle příchutě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
14.1.15 21:54

Asi nic uzitecneho nerikali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24184
14.1.15 22:11

Inventura v Kauflandu je opravdu o tom, že celou noc počítáš a počítáš. Pokud se nějak výrazně nezměnili, tak tam určitě říkali bezpečnost práce, systém práce. Počítám, že jdeš na obchod. Celý obchod je nějak rozdělen a ty máš na starosti daný úsek. To nejdůležitější vám určitě ještě zopakují, jinak se raději zeptej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat