Trittico Prolong

Anonymní
8.5.20 15:44

Trittico Prolong

Stalo se někomu, že vůbec neúčinkovalo? Nemyslím jen na spaní, ale úzkosti a z toho deprese? Úplně mě tenhle lék vysál. Ani po něm nespím a ani jinak mi nepomáhá. Spíš je to ještě horší. Beru 150 na noc. Děkuji za reakce

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
8.5.20 17:22

Jak dlouho ho bereš a kdo ti ho předepsal - praktik a nebo psychiatr?

Obecně je to velmi slaboučké antidepresuvm, ale může dost pomoci se spánkem. na druhou stranu často třeba snižuje tlak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.20 18:56

Psychiatr. Po Miraklidu mě bylo hrozně špatně od žaludku. Ale už sem ho jednou brala a moc mi pomohl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.5.20 21:28

Asi 5 dní těch 150.

• Citovat
  • Upravit
4
30.12.22 16:09

Zdravím ; nemá někdo zkušenosti s Tritticem prolong? Beru ho už 5 týden a je tam jen malinkaté zlepšení! Jsem už z toho zoufalá, léčím se už rok a pořád se necítím dobře. Tyto AD mně psych. předepsala až teď. Mám šílené stavy úzkosti ; snažím se něco dělat, ale už je to moc dlouhý a není mi dobře!.
Ráda ych znala něčí zkušenost děkuji! :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
30.12.22 17:26

Zdravím ; nemá někdo zkušenosti s Tritticem prolong? Beru ho už 5 týden a je tam jen malinkaté zlepšení! Jsem už z toho zoufalá, léčím se už rok a pořád se necítím dobře. Tyto AD mně psych. předepsala až teď. Mám šílené stavy úzkosti ; snažím se něco dělat, ale už je to moc dlouhý a není mi dobře!.
Ráda ych znala něčí zkušenost děkuji! :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.4.23 13:16

Venlafaxin

Zdravím a prosím o radu.Beru k tritico prolong 300 večer nově Venlafaxin 75 s póz. uvol..Beru ho už 3 týden a zatim jsem nepočítala nějakou úlevu spíš je mi ješté hůř. Nevíte, zda je ještě brzo na celkové zlepšení, nebo už by měl zabrat. Děkuji za.unfo. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24692
24.4.23 18:25

Mně na Prolong přijde 150 málo. Já beru Trittico AC 150 a funguje dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24692
24.4.23 18:26
@Nicita píše:
Zdravím a prosím o radu.Beru k tritico prolong 300 večer nově Venlafaxin 75 s póz. uvol..Beru ho už 3 týden a zatim jsem nepočítala nějakou úlevu spíš je mi ješté hůř. Nevíte, zda je ještě brzo na celkové zlepšení, nebo už by měl zabrat. Děkuji za.unfo. :zed:

Vydržte, ty pocity jsou normální a měly by do 4-6 týdnů odeznít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
25.4.23 20:04

Venlafaxin

Děkuji za reakci. S depresemi se léčím už 20 let s přestávkami. Spouštěčem bylo úmrtí dítěte v 8 měs. těhotenstvi. Sem tam nějaká ta ataka. Před 1.5 rokem jsem došla o práci a začaly mi úzkosti s dep. poruchou. Léta jsem brala zoloft, později argofan. Teď už nezabíraly. Beru tritico prolong 300 nic moc nezabírá a přidán ten Velaxafin 75, 4 týdny a není to ono. Pořád takový stejný. Jsem už zoufalá jestli mi něco zabere. Jakekoliv navýšení nebo snížení AD mi dělá zle.😔1.5 roku je už vyčerpávající. Mám půl roku práci, ale když není nálada a radost nic jaksi nebaví. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
26.9.23 18:40

Ahoj, na jednom fóru jsem se dočetla, že kombinace pití kávy a AD není úplně ideální, mohli byste mi k tomu napsat jak to bylo u vás? Kávy se asi úplně nedokážu vzdát, ale nepila bych ji zároveň s léky - kafe si dávám v 9 ráno a pak kolem 1-2 odpoledne, tabletku si mám dávat kolem 5 odpoledne (Trittico Prolong 150mg). Mohl by to být problém nebo takhle v pohodě?

Dnes si beru první dávku a nějak mě nenapadlo se na tohle psychiatričky zeptat. Tak jen ať něco nepodcením. :think: :andel:

• Citovat
  • Upravit
9189
26.9.23 19:04
@Parninas píše:
Ahoj, na jednom fóru jsem se dočetla, že kombinace pití kávy a AD není úplně ideální, mohli byste mi k tomu napsat jak to bylo u vás? Kávy se asi úplně nedokážu vzdát, ale nepila bych ji zároveň s léky - kafe si dávám v 9 ráno a pak kolem 1-2 odpoledne, tabletku si mám dávat kolem 5 odpoledne (Trittico Prolong 150mg). Mohl by to být problém nebo takhle v pohodě?Dnes si beru první dávku a nějak mě nenapadlo se na tohle psychiatričky zeptat. Tak jen ať něco nepodcením. :think: :andel:

Tak záleží, jestli máš Trittico na nespavost, úzkost… kofein může zhoršovat úzkosti, působí jako panikogen. Na spánek kafe taky zrovna nepomůže, ale jinak jsem se nesetkala s tím, že by kafe na AD vadilo. Já beru psycho léky 3-krát denně a kafe piju tedy jen jedno denně, kdybych si dala víc, tak mám úzkost. Ale vzhledem k tomu, že na psychiatriích uzavřených zalévají kafe tak 3-krát denně a na otevřených je k dispozici rychlovarná konvice volně, tak předpokládám, že kdyby to opravdu vadilo, že by to lékaři zakázali. Ale tak psychiatričky se zeptej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
26.9.23 19:15
@Lollitka píše:
Tak záleží, jestli máš Trittico na nespavost, úzkost… kofein může zhoršovat úzkosti, působí jako panikogen. Na spánek kafe taky zrovna nepomůže, ale jinak jsem se nesetkala s tím, že by kafe na AD vadilo. Já beru psycho léky 3-krát denně a kafe piju tedy jen jedno denně, kdybych si dala víc, tak mám úzkost. Ale vzhledem k tomu, že na psychiatriích uzavřených zalévají kafe tak 3-krát denně a na otevřených je k dispozici rychlovarná konvice volně, tak předpokládám, že kdyby to opravdu vadilo, že by to lékaři zakázali. Ale tak psychiatričky se zeptej.

Na úzkosti, se spánkem přímo problém nemám. Díky za zkušenost. :kytka: Zkusím omezit to odpolední, úzkosti mám k večeru, tak snad to pomůže.
Za dva týdny mám kontrolu, tak se poptám. Doufám že to zvládnu bez nějakých větších vedlejších účinků než si to sedne. :D

• Citovat
  • Upravit
9189
26.9.23 19:34
@Parninas píše:
Na úzkosti, se spánkem přímo problém nemám. Díky za zkušenost. :kytka: Zkusím omezit to odpolední, úzkosti mám k večeru, tak snad to pomůže.
Za dva týdny mám kontrolu, tak se poptám. Doufám že to zvládnu bez nějakých větších vedlejších účinků než si to sedne. :D

Držím palce. Já po Tritticu žádné NÚ neměla, ale to je vše individuální, ale doufám, že je taky mít nebudeš. Ale když máš úzkosti, tak bych ta kafe omezila asi, tedy pokud máš vysledované, že by ti je kafe zhoršovalo, já vím, že u mě je jedno ok, ale víc nedám a ne moc odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
12.2.25 15:14

Triticco prolong

Pomůže triticco prolong na pozitivní povzbuzení, náladu? Jsem sklesla, apaticka, bez nalady, předchozí elontril mi Dr. musel po 2 mes. vysadit, začlo mi byt huř,( už mám 6.antidepr. behem 3/4roku :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí