Trojkobinace kočárku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7673
22.3.19 22:54

Já měla trojkombilnaci ale sporták byl taky velký, těžký, neskladný a pro dítě málo prostoru pro ležení. Ccca v 8m šel pryč, už se dcera nevlezla do korby. Měli jsme britax bmotion 4+. Měl dlouhé ležení asi 105cm, gelové kola (vlastnosti nafukovacích,ale nepíchnou), polohování nohou, skladný do auta…samozřejmě zase ne tak lehký a skladný jako golfky, ale já chtěla bytelný sporták a stále byl menší a lehčí než ten u trojkombinace. U trojkombinace jsem takový kočár nenašla aby mi splnil vše co jsem chtěla od sportáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1362
22.3.19 23:00

Záleží jak je dítě velké, já taky nechtěla sporťák z kombinace už ani vidět cca v roce a půl. Já brala valco, alw to není tak úplně sporťák. Spíš něco mezi sporákem a glfkama. Já to chtěla už na dojezdeni, když dítě začíná víc chodit. Teď u druhého stejně. Ale taky jsem chtěla něco lehčího a aby se to skládalo v jednom kuse. Britax bmotion plus je skvěly, fakt velký pro dítě, ale už taky není nejlehčí. Jinak krom toho valca (už jsou různé sportovní verze) je pěkný třeba petite and mars

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
22.3.19 23:04

Mám roan maritu, ale jen jako dvojkombinaci. Tenhle kočár mám na procházky po vesnici a do terénu, protože lepší kočárek jsem v tomhle směru nenašla. Na nákupy a do města mám v autě stabilně složený Bebetto Nico.

• Citovat
  • Upravit
4214
22.3.19 23:09

Já mám x-lander x-move 2012. Na dceru jsem používala hlubokou korbu do 5,5 měsíce, pak do 2,5let sporťák. Syn pak jezdil v korbě zhruba taky do pěti měsíců, pak přesedlal na sporťák a spí v něm po obědě doteď, jsou mu 2,8 roky. Ale jinak ho nepoužíváme, už běhá po svých, zhruba od 1,5. TAkže jen na odpolední spaní. Na syna jsem měla i nacvakávací autosedačku od Maxi-cosi a celkem jsem jí využila. JInak kočárek musel projít opravou madla, který prasklo, ale opravili jsme si to sami, jen jsem objednala součástky a měnili jsme kolečka, protože je manžel přefoukl, takže praskla. Teď už ten kočárek je vyšisovanej, takže kdyby někde prodávali náhradní stříšku, tak by to taky chtělo vyměnit. Jinak jsem moc, moc spokojená a pořád se mi líbí. Takže bych do něj šla asi znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.19 23:31

V roce jsem koupila golfky pro snadnejsi cestovani a pak uz jsem se ke sportaku nevratila, nebyl duvod. Ve dvou letech jsem se zbavila vicemene i golfek, vymenila jsem je za koloodrazedlo a kocarek brala jen vyjimecne, kdyz jsem vedela, ze se budem vracet domu uz pozde a mohl by byt syn unaveny

• Citovat
  • Upravit
45683
23.3.19 00:03

Tyhle sportaky od trojkombinaci jsou na nic, skoro jsme nevyuzili, je to těžké a neskladne a neprakticke, v roce a půl jsme koupili Gesslein typu S něco mezi sportakem a golfkama, to je mnohem lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
23.3.19 03:47

Trojku jsme dala po pul roce pryc. Moc velky pri slozeni, tezky, sportak na 2 kusy do auta. Desny. Vajicka maji vetsinou nekvalitni podle me, takze shanet neco s poradnou autosedackou nebo sehnat adaptery. Nejlepsi koupit dvojkombo maximalne, u druheho jsem poridila oba kocarky extra a nejlepsi varianta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí