Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, s tema zkusenost nemam, ale do terenu mam TFK (trends for kids) Adventure se tremi koly. Beru ho do lesa i na pole i se psem. Asi jsem ti to jeste ztizila nez pomohla…
pokud zadny jiny nez tyto dva neprichazi do uvahy tak bych vzala tutis. bude ti houpat. aspon podle obrazku to vypada, ze bude.
@Anonymní píše:
Jdu pro radu. Vybíráme kočárek a ne a ne si furt vybrat. Líbí se mi tutis - viva life nebo Aero. Nebo se mi líbí maxi cosi nova4. Bydlíme na vesnici - bude sloužit hlavně jako kočárek do terénu se psy na procházku. Má někdo zkušenosti?
My máme kočárek na běh (TFK joggster) a i jako teréňák je k nezaplacení.
Vůbec nevím, který bych vybrala, kdybych musela. Do terénu mi nepřijde vhodný ani jeden z nich.
Když jsem je prohlédla, tak jako menší zlo mi přijde tutis.
Jediný kočár skutečně do terénu je ten, co má čtyři pevná kola a čím větší, tím lepší. Vyzkoušeno a ověřeno.
@Janli píše:
Jediný kočár skutečně do terénu je ten, co má čtyři pevná kola a čím větší, tím lepší. Vyzkoušeno a ověřeno.
Nechtěla jsem se znovu opakovat, ale je to tak.
@Sany80s píše:
Nechtěla jsem se znovu opakovat, ale je to tak.
Ale ono je to potřeba opakovat. Všichni se zhlídli v předních otočných kolech, který jsou úplně k prdu. U nás kopou vodu. Všechny maminy s kočárkama dojezdily, jen my, co máme roan maritu jezdíme dál jako by se nekopalo.
Mám Maxi Cosi mura 4 a spokojenost na vesnici, super, do lesa, na pole… Ten tutis s malými koly vpředu rozhodně ne, několik holek na vsi ho mají a chodí jen po silnici, protože to prostě do terénu není.
Aha… Ve 3 obchodech mi byl právě tutis doporučen hned na prvních příčkách..je odpružený..a přední kola se dají nastavit na pevno. A 3kolku nechceme. A nejvíce mi doporučili gelová kola..že když vrazim hřebík..jedu dál. Ale s nafukovacími koly jsem v pr… Tak já vám vážně nevím 😄 zároveň koukám na délku korby - tutis má 85. Termín mám 8.8.. a nejlépe tmavý/černý kvůli psům…
Černý kvůli psům?
Jinak to, že se dají nastavit na pevno je sice hezký, ale oproti tomu, když je něco úplně napevno, je to jako nebe a dudy.
A tím terénem mysleli co? Anglickej trávník?
Nevěř prodavačkám v obchodě, co potřebujou prodat, ale zasloužilejm matkám, co už pár kočárků vyzkoušely. Jestli chceš opravdu kočár do terénu, tak malý aretovací kola ani omylem. Mám sporťák do města s většíma kolama než má Tutis a do terénu ho neberu, mám lepší. A gelovky jsou taky k prdu. Za čtyři roky jsem poprvé měla prázdný kolo a to jen proto, že odešla duše. Kočárek není tak těžkej, aby se ti povedlo do kola narvat hřebík. Upřímně neznám nikoho, kdo by nafukovací kolo píchnul. A i kdyby, tak po třech kolech dojedeš vždycky.
A podle vás je jaký nejlepší kočár do terénu/ občas do města? Já tedy mám kolem sebe lidi, kteří běžně pichli nafukovací kola! Ale to tu řešit nebudeme. Chtěla jsem znát jen názor…
Já jsem to vyřešila tak, že na vesnici a do terénu mám Roan Maritu. Nezničitelnej, úžasně houpací a terénní kočárek. Teď s ním jezdím i po rozkopaných cestách, co neprojede ani auto. Na nákupy a do města jsem si pořídila sporťák Bebetto Nico. Je skladný, má sezení i do protisměru a jde sklopit do lehu. Na mimčo jsem do něho měla vložnou tašku. Mám ho pořád v autě. Pro mě to je ideální kombinace, tak přeju ať se ti povede najít i pro tebe ten nej kočárek
.
Nejlepší do terénu ( vyzkoušeno) je kočárek Kunert s masivními čtyřmi pevnými nafukovacími koly. Vydrží všechno. Drandíme o stošest, pole, louky, lesy, háje.. doporučuji
Jdu pro radu. Vybíráme kočárek a ne a ne si furt vybrat. Líbí se mi tutis - viva life nebo Aero. Nebo se mi líbí maxi cosi nova4. Bydlíme na vesnici - bude sloužit hlavně jako kočárek do terénu se psy na procházku. Má někdo zkušenosti?