Kočárek do terénu? Tutis nebo Maxi cosi?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
18.3.19 16:42

Kočárek do terénu? Tutis nebo Maxi cosi?

Jdu pro radu. Vybíráme kočárek a ne a ne si furt vybrat. Líbí se mi tutis - viva life nebo Aero. Nebo se mi líbí maxi cosi nova4. Bydlíme na vesnici - bude sloužit hlavně jako kočárek do terénu se psy na procházku. Má někdo zkušenosti? :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1605
18.3.19 17:00

Ahoj, s tema zkusenost nemam, ale do terenu mam TFK (trends for kids) Adventure se tremi koly. Beru ho do lesa i na pole i se psem. Asi jsem ti to jeste ztizila nez pomohla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24990
18.3.19 17:02

pokud zadny jiny nez tyto dva neprichazi do uvahy tak bych vzala tutis. bude ti houpat. aspon podle obrazku to vypada, ze bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
18.3.19 17:10
@Anonymní píše:
Jdu pro radu. Vybíráme kočárek a ne a ne si furt vybrat. Líbí se mi tutis - viva life nebo Aero. Nebo se mi líbí maxi cosi nova4. Bydlíme na vesnici - bude sloužit hlavně jako kočárek do terénu se psy na procházku. Má někdo zkušenosti? :)

My máme kočárek na běh (TFK joggster) a i jako teréňák je k nezaplacení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12809
18.3.19 17:13

Vůbec nevím, který bych vybrala, kdybych musela. Do terénu mi nepřijde vhodný ani jeden z nich.
Když jsem je prohlédla, tak jako menší zlo mi přijde tutis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
18.3.19 17:40

Jediný kočár skutečně do terénu je ten, co má čtyři pevná kola a čím větší, tím lepší. Vyzkoušeno a ověřeno.

• Citovat
  • Upravit
12809
18.3.19 17:51
@Janli píše:
Jediný kočár skutečně do terénu je ten, co má čtyři pevná kola a čím větší, tím lepší. Vyzkoušeno a ověřeno.

Nechtěla jsem se znovu opakovat, ale je to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
18.3.19 18:09
@Sany80s píše:
Nechtěla jsem se znovu opakovat, ale je to tak.

Ale ono je to potřeba opakovat. Všichni se zhlídli v předních otočných kolech, který jsou úplně k prdu. U nás kopou vodu. Všechny maminy s kočárkama dojezdily, jen my, co máme roan maritu jezdíme dál jako by se nekopalo.

• Citovat
  • Upravit
456
18.3.19 19:32

Mám Maxi Cosi mura 4 a spokojenost na vesnici, super, do lesa, na pole… Ten tutis s malými koly vpředu rozhodně ne, několik holek na vsi ho mají a chodí jen po silnici, protože to prostě do terénu není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.3.19 19:58

Aha… Ve 3 obchodech mi byl právě tutis doporučen hned na prvních příčkách..je odpružený..a přední kola se dají nastavit na pevno. A 3kolku nechceme. A nejvíce mi doporučili gelová kola..že když vrazim hřebík..jedu dál. Ale s nafukovacími koly jsem v pr… Tak já vám vážně nevím 😄 zároveň koukám na délku korby - tutis má 85. Termín mám 8.8.. a nejlépe tmavý/černý kvůli psům…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12809
18.3.19 20:16

Černý kvůli psům?
Jinak to, že se dají nastavit na pevno je sice hezký, ale oproti tomu, když je něco úplně napevno, je to jako nebe a dudy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
18.3.19 20:46

A tím terénem mysleli co? Anglickej trávník? :roll: Nevěř prodavačkám v obchodě, co potřebujou prodat, ale zasloužilejm matkám, co už pár kočárků vyzkoušely. Jestli chceš opravdu kočár do terénu, tak malý aretovací kola ani omylem. Mám sporťák do města s většíma kolama než má Tutis a do terénu ho neberu, mám lepší. A gelovky jsou taky k prdu. Za čtyři roky jsem poprvé měla prázdný kolo a to jen proto, že odešla duše. Kočárek není tak těžkej, aby se ti povedlo do kola narvat hřebík. Upřímně neznám nikoho, kdo by nafukovací kolo píchnul. A i kdyby, tak po třech kolech dojedeš vždycky.

• Citovat
  • Upravit
2
18.3.19 21:03

A podle vás je jaký nejlepší kočár do terénu/ občas do města? Já tedy mám kolem sebe lidi, kteří běžně pichli nafukovací kola! Ale to tu řešit nebudeme. Chtěla jsem znát jen názor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
18.3.19 21:12

Já jsem to vyřešila tak, že na vesnici a do terénu mám Roan Maritu. Nezničitelnej, úžasně houpací a terénní kočárek. Teď s ním jezdím i po rozkopaných cestách, co neprojede ani auto. Na nákupy a do města jsem si pořídila sporťák Bebetto Nico. Je skladný, má sezení i do protisměru a jde sklopit do lehu. Na mimčo jsem do něho měla vložnou tašku. Mám ho pořád v autě. Pro mě to je ideální kombinace, tak přeju ať se ti povede najít i pro tebe ten nej kočárek :kytka: .

• Citovat
  • Upravit
44
19.3.19 07:48

Nejlepší do terénu ( vyzkoušeno) je kočárek Kunert s masivními čtyřmi pevnými nafukovacími koly. Vydrží všechno. Drandíme o stošest, pole, louky, lesy, háje.. doporučuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí