Hluboká korba + autosedačka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
443
9.3.19 08:30

Tuhle dvojkombinaci jsem našla snad jen u peg perego. Taky bych chtěla jen hlubokou korbu a vajíčko, ale je to problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21469
9.3.19 08:38

Já jsem vajíčko nacvakavala na podvozek sporťáku, hluboký kočár jsem měla jiný. Ale dá se třeba koupit Jane nebo X-Lander pouze s hlubokou korbou a k tomu vajíčko… A nebo golfky či sporťák z druhé ruky s výhledem, že ho případně vyměníš. Třeba na golfky Quinny Zapp šla nacvakavala sedačka maxi cosi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
9.3.19 09:08

Koukala bych na hlubokou korbu, na kterou jsou koupit adaptéry a vajíčko koupila zvlášť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68819
9.3.19 09:20

Pokud chceš kvalitní autosedačku, vyber kvalitní autosedačku - z těch „velkých“ značek (Maxi Cosi, Romer, Cybex…) už seženeš snad na většinu kočárů adaptéry za pár stovek. Budeš-li vybírat zvlášť kočár a zvlášť sedačku, budeš mít výběr mnohonásobně bohatší a nacvakneš to pak taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
9.3.19 09:38

Já to teď řešila taky a protože rodím obříky :mrgreen: jako hluboký kočárek mám inglesinu a do auta k vajíčku mám nuna pepp, jen jsem dokoupila adaptéry, mám ještě jané slalom, má obří sporťák ale je problém sehnat adaptér na autosedačku cybex :roll: přemýšlela jsem,že bych právě koupila korbu jané a měla vše v jednom, ale inglesina je moje srdcovka :srdce: a ta nuna je hodně skladná a ja ji mam po synovi schovanou jako golfky, manželův nej kočárek :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
9.3.19 11:09

Radsi bych koupila vajicko zvlast od poradny znacky, jako Cybex atp. Adaptery se daji sehnat kolem 400,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
9.3.19 11:12

Díky moc za názory!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie