Trojkolka s vodící tyčí, 3v1

198
21.10.15 13:58

trojkolka s vodici tyci ( 3v1)

Maminky, potrebuji poradit. O Vanocich zvazujeme dceri koupit trojkolku s vodici tyci, takovou, kterou pak vyuzije na samostatne jezdeni. mate s takovou zkusenosti, zda se s tim dobre jezdi, s jakou jste spokojeni? predem diky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
738
21.10.15 14:04

Hlavně si ji někde předem vyzkoušej. Koupili jsme ten krám domů a mohlo mě švihnout, jak se s tím špatně jezdilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
21.10.15 14:05

Měla jsem a je to krám. Je to velké, těžké. Dítě v tom sice rádo jezdilo, ale pro nás ji tlačit spíš za trest. Prodala jsem to dřív, než by jezdila sama, stejně mi přišlo, že by to neuslapala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
21.10.15 14:27

Děti na tom jezdili několikrát někde na dovolené nebo na návtěvě a byly to krámy. Neušlapala to ani čtyřletá, která jezdí normál na kole. Bez vyzkoušení bych nekupovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
21.10.15 14:36

Před 10lety jsem měla franc. tříkolku s vodicími řídítky jako u kočárku, byla u toho i velká nákup, taška. A nyní jsem do ní šla znovu. neznám nic lepšího. Dítě vezu prostě já. dokonce se tomu i dají zamknout řídítka, aby si dítě nezatáčelo a necukalo když ty nechceš a ještě se dají dát šlapky na jakýsi volnoběh, aby to zase nebouchalo malé dítě do nohou, když ještě nedošlápne. Bohužel cena 3000,ale varovná se to golfkám, vozím to všude. Tyče zasunu do sebe a naložím celou tříkolindu do auta.
Omlouvámse, nevím, proč se foto otočilo. Je to samozřejmě s těmi zasunutými řídítky. Malá na tom jezdí od 8.měs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
21.10.15 16:05

Dcera měla něco podobného jako je toto https://www.alza.cz/…-d417905.htm?… No, bylo to lehké a ušlapala vše v poho, ale když už opravdu dokázala do těch pedálů zabrat, tak se u šlapky zlomil takovej plastovej haj*l. Takže sice lehké, ale zase to nic nevydrží. Taky se mi teda moc nelíbí ty šlapky na předním kole- pořád si myslím, že nad klasickou tříkolku není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí