Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den. Chci se zeptat.. chci k vánocům koupit rodině (2 dospělý+ 2 větší deti) výlet do tropical islands v Německu. Ovsem přemýšlím jestli koupi jen na jednu nic nebo na celý víkend.. jak se vám tam líbilo a co naopak? Potřebuji se rozhodnout totiž co nejdříve. Děkuji a hezký den ![]()
PS: jeli by jsme koncem dubna
Byli jsme tam jen s manželem na jeden den, bez nocování, a stačilo nám to. Nicméně věřím tomu, že děti by si to tam užily celý víkend.
Bazény jsou tam jak pro dospělé, tak pro děti, vířivka, nějaká zvířátka…
Jako dospělá sama za sebe už bych tam asi nejela, ale s dětmi si to dokážu představit. Je jim 9 a 11 a vím, že by je to bavilo.
Jen nám tam teda tenkrát byla pěkná kosa. Mohli to vytopit víc. ![]()
Mám úplně stejnou zkušenost jako @Salvaje. Za mně to zas taková pecka, abych tam chtěla trávit celý víkend, není. Na jeden den (bez přespání) nám to úplně stačilo, s dětmi si ten zážitek - přespat tam v nějaké té chatce/stanu - dovedu představit. A počítej, že tam utratíte hodně peněz za jídlo a pití.
Jela bych na jeden den, ale ne přes noc, tedy rozhodně ne ubytování v tom areálu…
No úplně na otočku tam jet to není, my to máme hodinu a jedeme večer domů úplně zbití
záleží taky asi jak velký jsou děti a co tam plánujete dělat. Za mě fajn pro děti, ale jednou za rok stačí
My sme tam boli na weekend a nenudili sme sa. Mas tam tobogany, dzunglu, rozne bazeny, fitko, sauny, ja myslim ze je co objavovat, ale samozrejme zalezi co od toho ocakavas, aka ste partia…
Ked sme tam boli tak viem ze ked sa kupilo ubytovanie v areali tak to vyslo lacnejsie ako byvat inde a platit vstup, ale neviem aka je aktualna cenova politika.
Moc krásné místo i ubytování vyplatí se koupit si bezedný kelímek mi doporučuji na návštěvu. Vstupenky se vyplatí koupit přes internet, jsou o trochu levnější, než kdybyste je kupovali na místě - https://tiqets.tpm.li/zDa1HV94