Slazení třtinovým cukrem nebo klasická krupice?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Antonie Bolavá píše:
@Ketule007 myslím, že med by se do roka vůbrc neměl dávat
Aha
a já si říkala, jak je zdravej…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@miisenka píše:
@Ketule007
9mes davat med?
Neblazni..
Už jsem si to tady přečetla. Jsem si říkala, že co je z přírody, neuškodí
No jo no… a pak si čti rady takovýho dementa, jako jsem já
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych zas tak nenutila. Snaž se nabízet třeba i z různých lahviček, hrníčků, brček, ať má změnu. Když ho budeš „týrat“ stříkačkou, tak mu to pití znechutíš úplně. Mám také nepicí dítě. Co jsem vypozorovala, tak pomáhá střídání těch lahviček a raději pije teplejší, ne studené i teď ve vedru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ketule007 píše:
Už jsem si to tady přečetla. Jsem si říkala, že co je z přírody, neuškodí![]()
![]()
No jo no… a pak si čti rady takovýho dementa, jako jsem já
![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co hroznovy cukr? Ten ja na radu doktorky davala dceri, kdyz jednu dobu nechtela jist, tak aby mela dostatek energie. Piti slazene timto cukrem dceri chutnalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud chceš sladit, tak glukózou, kup si v lékárně krabici Glukopuru a slaď klidně tím. Třtinový cukr je v podstatě to samé co bílý, to je z bláta do louže, rozdíl v podstatě žádný. Anebo se dá sladit různými sirupy: rýžový, agávový, kukuřičný, javorový… koupíš to ve zdravé výživě. S cukrem to nemá nic společného, ale osladíš tím naprosto bez problémů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co přes den dcera jí? Já jsem měla taky nepicí dítě, pít z lahvičky začal až snad po roce. Nijak moc jsem to nehrotila, ve vedru nebyl na sluníčku, cca 3× denně jsem kojila… Pokud nejeví známky dehydratace, tak bych jí pití nenutila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já malé vyvářím ovoce - jablka, hrušky jahody, borůvky - do toho dám vyvařit skořici, badyán, hřebíček, mátu, meduňku… to je jediné, co mi pije, teď už si můžu dovolit naředit i 1:3 čajíkem, nepije mi čistou vodu, ani samotný čaj, jen vývar z ovoce, teď ve vedru dulí jak velbloud asi 1 litr denně, můžeš vyzkoušet, u nás to zabralo, jinak bych víc kojila popř. UM naředit více vodou a dávat víckrát denně, hodně ovoce, zeleniny, řidší příkrmy. Jinak nám řekl mudr. že až bude mít dítě žízeň, tak se napije, jinak zkoušet, nenutit… ALE CHÁPU TĚ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ani ředěný 100% džus, ani slazený čaj Glukopurem mi nechce, ale tu vanu schválně vyzkouším. Sice kelímek máme, protože jim polévám hlavičku, ale vždycky mi kousala jen prázdný kelímek… Křupinky taky dávám, ale pít po nich nechce.
Jakmile se k ní teď přiblížím s lahví nebo jakýmkoliv pítkem, tak už protestuje a nevezme to ani do pusinky, takže i kdybych to osladila čímkoliv, tak je mi to už stejně prd platné… Dávám jí hodně ovoce s vodou a i do jídla jí dávám více vody a kaše hodně ředím, aby měla co nejvíc tekutin, ale měla by vypít 1000ml denně, což rozhodně nedá. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AnastazieB píše:
A co přes den dcera jí? Já jsem měla taky nepicí dítě, pít z lahvičky začal až snad po roce. Nijak moc jsem to nehrotila, ve vedru nebyl na sluníčku, cca 3× denně jsem kojila… Pokud nejeví známky dehydratace, tak bych jí pití nenutila.
Přes den jí normálně, jen prostě nepije. V těch vedrech jsme byly také doma, ale přes léto musí ven, nemůžu jí držet celý dny doma… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kaspinka1, litr čistých tekutin denně mi kluci nevypijou ani teď, natož v devíti měsících. Spoléhám na polívky, ovoce, zeleninu, mléko (i když to je spíš potravina). Jestli mi v čistých tekutinách vypijí půl litru, jsem ráda. Není v mých silách na nich klečet a násilím je nalívat trychtýřem…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit