Sladké příkrmy, odmítá

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Ivetka25
8.6.14 10:23

Sladké příkrmy, odmítá

Dobré dopoledne, nesetkala jste se prosím některá, že mimčo začalo odmítat sladké příkrmy? Krásně jsme papali všechno, jablko, hruška, banán domácí i přesnídávky, nyní nemohu do malé nic dostat :-(( Nechce vůbec sladké papat, masa, brambor, mrkve by snědla kvantum, už mi to dělá týden a už nevím čím ji krmit. Jogurty také odmítá, kaše rýžové i ty další také nechce a jedla je.

Příspěvek upraven 08.06.14 v 10:37

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4151
8.6.14 10:36

Kolik ji je? U nas jedla krasne vsecko do 16 měsíců a od tě doby je to totálně v kopru. Vymrčuje si a odmítá. Z ovoce jen jablko a banán. A to ostatní je taky bída

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivetka25
8.6.14 10:37

@zelenaprisera Je jí 7. měsíců, ale jak říkám, papala vše bez problému.

• Citovat
  • Upravit
33155
8.6.14 10:39

Já bych dávala to co baští. U mých dětí se to neustále měnilo. Malá milovala maso-strašně. Ted bych ho do ní nedostala ani párem volů. Zato ted prosazuje mrkev, a té se nemůže nabažit-zatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
8.6.14 10:40

@Ivetka25 davej ji jen masozeleninu a bud rada, ze si reguluji budouci sklony k obezite uz v detstvi. Zeleniny na vareni je mnohem vic druhu, nez mrkev a brambor: u deti oblibene cukety, dyne, pastinak, kedlubna, kvetak, hrasek, u nekterych mene brokolice, spenat, bataty atd… Jinak misto ovoce ji dej do ruky salatovou okurku, papriku (jetli nema sklon k ekzemu), zkus i rajce (pro zacatek treba cherry. A je vyreseno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
8.6.14 10:40
@Ivetka25 píše:

třeba je to jen vedrem, dávej ji co ji chutná. Kdyz něco nechce, hlavně jí to nenuť na sílu, at si to nezoškliví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
8.6.14 10:41
@Ivetka25 píše:

nas maly v 7 mesicich jeste neznal ovocne presnidavky a kase, to byl tez na masozelenine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
8.6.14 10:41

Jo, i cervena repa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
8.6.14 11:18

V tomhle věku normální, po období, kdyje dítě ochotné přijímatnovoty, tak se stane konzervativním a něcoodmítá. Je to ještěmalý mimino, místo svačin bychdala UM/kojení a neřešila, průběžněbych nabízela jogurty a ovoce od sebe, kdyžto budeš jíst ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6795
8.6.14 11:40

My to zazivame od 18-ti mesicu.
Sladke rohhliky, ovoce, presnidavky, kase… Vsechno po kvantech.

Ted? Maso, syr, rohliky, maso, maso, testoviny s omackami.
Dostat do nej jablko, buchtu nebo krupici je nadlidske umeni.
Nechapu, nevim, co s tim a uvitam rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivetka25
8.6.14 12:42

Moc děkuji za názory, ještě se zeptám, od kdy jste začali dávat takové ty dezerty jako je pribiňák, piškotík a pod.? Známá dává stejně starému dítěti už cca od 6. měs.

• Citovat
  • Upravit
16986
8.6.14 12:47
@Ivetka25 píše:
Moc děkuji za názory, ještě se zeptám, od kdy jste začali dávat takové ty dezerty jako je pribiňák, piškotík a pod.? Známá dává stejně starému dítěti už cca od 6. měs.

nas maly bude mit v srpnu 3 roky, jeste je nikdy nemel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivetka25
8.6.14 12:49

@AniNevim Já si taky myslím, že není asi o co stát, že je lepší domácí, ale i na to je ještě brzy (tvaroh).

• Citovat
  • Upravit
16986
8.6.14 12:50

@Ivetka25 na tvaroh je cas do roka, kvuli bilkovine a ledvinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
8.6.14 14:33

@Ivetka25 Sladké nejí, včera mě poslaů sk šípku se dvěma narozeninovými dorty. :mrgreen: V sedmi měcících bych to fakt nehrotila, myslím, že čím později si na sladké zvykne (a bude ho preferovat), tím líp.
Jinak v těchhle vedrech mi ani ten můj žravec moc jíst nechce. Včera obědval mlíko a dneska studený jogurt.
Pribiňák ještě neměl a ten průmyslový ještě odně dlouho mít nebude. Bude mít dělané domácí.

Příspěvek upraven 08.06.14 v 14:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko