Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky,
nejste tu někdo z Trutnova? Město je to celkem veliké, ale maminek s podobně starými dětmi tu člověk moc nenajde ![]()
No ahoj,
tak konečně, takovou dobu tady sháním někoho z okolí TU, ale bezvýsledně…
Já jsem z Hostinného- jestli ti to něco říká. 18 km od TU. Mám malé cácorky viz. metříky, tak jestli máš zájem tak napiš!!!
Tereza ![]()
Ahoj, já jsem ze Dvora Králového, Trutnov to sice není ale je to kousek.
je anajino, ja jsem taky puvodne ze Dvora Kralove, ted par let v Holandsku, ale do Dvora celkem casto jezdime.
No vida, kolik nás tu je.. a já už myslela, že jsem tu skoro sama z našeho kraje.. ![]()
VŠEM SE MOC OMLOUVÁM, nějak se mi povedlo vypnout sledování "svého " tématu ![]()
Ahoj Terko, ahoj Niki, vítejte ostatní ![]()
už jsme se v TU trochu otrkali, i když to stále není ono. Děti bývají - bohužel- často nastydlé, tak ven chodíme sporadicky. Na lyže jsme se ani letos ještě nedostali a dle počasí ani nedostaneme… vypadá to, že letošní zimu jsme si 4× projeli na sáňkách do školky a zpět a párkrát sjeli místní kopec fučák zato v posteli jsme stejně často jako ve školce ![]()
Anajíno, nemáš zkušenosti se solnou jeskyní u vás ? docela mě to láká- kluk mi trpí na průdušky a ekzém ![]()
Babuldo, z které části jsi? a chodíš s malým do centra?
Eviškaa, to nevadí, na cestě je taky hezky
z které světové strany píšeš?
díky MC karolínka taky vím, že tu těch dětí je víc, ale dalším bližším kontaktům se rozhodně nebráníme ![]()
Markmark.. já jsem z Úpici.. a v Trutnově pracuju.. teda pracovala jsem, než jsem dostala neschopenku.. Takže to tam znám celkem jak svý boty.. ![]()
takže já jsem z kryblice, do centra chodím, tedy do centra a občas i do mc
, ale fakt občas, a to ve čtvrtek, kdybys tam náhodou někdy byla v tutéž dobu
a odkať jste vy?
babuldo, tak to se v mc nepotkáme, ve čtvrtek tam jsou „mrňata“
to je jediný den, kdy tam na 100% nejdeme. my spíše v Po a ve St. V úterý bych chtěla začít dopo chodit cvičit do sportcentra, tam bys mohla i ty- je to cviko s dětmi 10m-2roky.
My jsme z české čtvrti, na kopci nad Novačkama
Eviškaa - jojo, Úpice, to mi taky něco říká
marky: tak přesně na to cvíčo se chystám, jen jsem se tam s tonikem ještě nedokopala, přiznávám,že zatím spíš chodím do plaváku, já plavat, tonču tam hlídaj, ale furt si říkám,že ho musim kapánek rozvinout
babulko, ty se teda máš, mě kluk „dorostl“ do doby, kdy se začíná stydět a hlídat od cizích se teda fakt nedá
proto chci aspoň s ním chodit cvičit. třeba se nakonec odváže a nechá mě někdy samotnou cvičit/plavat ![]()
Markmark - se Solnou jeksyní zkušenost nemám. Naštěstí zatím není potřeba. Zkusím se tu pozeptat jak to tam chodí a hlavně jestli funguje. ![]()
A ze Dvora pořád nikdo. Ach jo
Bydlím tu sice 8 let alepořádná kamarádka zatím nikde.
Anajíno
jak je to s tou jeskyní??? nemáš reference?????
Babuldo
tak už jsi se „dokopala“ na cvičení??? já pořád ne, děti jsou stále nemocné a občas i na mě něco prsknou, tak jsem zvědavá, kdy se tam dostaneme…
Ahoj Terko tak jak válčíte???
holky, na mě padá jarní únava… deprese z blížícího se léta a mé váhy… počasí hlásí stále stejnou, sousedi taaaaak strašně prudí - fakt miluju, když mi večer po 8 začne soused „rozsekávat“ nějaké dřevěné desky o schody nebo v poledne zapne cirkulárku
![]()