TRUTNOV

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
278
18.7.07 13:58

TRUTNOV

Ahojky,
nejste tu někdo z Trutnova? Město je to celkem veliké, ale maminek s podobně starými dětmi tu člověk moc nenajde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
279
26.8.07 22:04

No ahoj,
tak konečně, takovou dobu tady sháním někoho z okolí TU, ale bezvýsledně…
Já jsem z Hostinného- jestli ti to něco říká. 18 km od TU. Mám malé cácorky viz. metříky, tak jestli máš zájem tak napiš!!!
Tereza :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
11.9.07 08:41

Ahoj, já jsem ze Dvora Králového, Trutnov to sice není ale je to kousek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
7.12.07 22:52

je anajino, ja jsem taky puvodne ze Dvora Kralove, ted par let v Holandsku, ale do Dvora celkem casto jezdime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
25.2.08 12:34

Já bydlím 14 km od Trutnova.. ale mimi je teprve na cestě! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
25.2.08 12:39

a já jsem přímo z trutnova :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
25.2.08 13:26

No vida, kolik nás tu je.. a já už myslela, že jsem tu skoro sama z našeho kraje.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
25.2.08 13:28

VŠEM SE MOC OMLOUVÁM, nějak se mi povedlo vypnout sledování "svého " tématu :oops:

Ahoj Terko, ahoj Niki, vítejte ostatní :)

už jsme se v TU trochu otrkali, i když to stále není ono. Děti bývají - bohužel- často nastydlé, tak ven chodíme sporadicky. Na lyže jsme se ani letos ještě nedostali a dle počasí ani nedostaneme… vypadá to, že letošní zimu jsme si 4× projeli na sáňkách do školky a zpět a párkrát sjeli místní kopec fučák zato v posteli jsme stejně často jako ve školce :(

Anajíno, nemáš zkušenosti se solnou jeskyní u vás ? docela mě to láká- kluk mi trpí na průdušky a ekzém :(

Babuldo, z které části jsi? a chodíš s malým do centra?

Eviškaa, to nevadí, na cestě je taky hezky :D z které světové strany píšeš?

díky MC karolínka taky vím, že tu těch dětí je víc, ale dalším bližším kontaktům se rozhodně nebráníme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
25.2.08 14:28

Markmark.. já jsem z Úpici.. a v Trutnově pracuju.. teda pracovala jsem, než jsem dostala neschopenku.. Takže to tam znám celkem jak svý boty.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
25.2.08 18:18

takže já jsem z kryblice, do centra chodím, tedy do centra a občas i do mc :D , ale fakt občas, a to ve čtvrtek, kdybys tam náhodou někdy byla v tutéž dobu

a odkať jste vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
26.2.08 12:29

babuldo, tak to se v mc nepotkáme, ve čtvrtek tam jsou „mrňata“ :lol: to je jediný den, kdy tam na 100% nejdeme. my spíše v Po a ve St. V úterý bych chtěla začít dopo chodit cvičit do sportcentra, tam bys mohla i ty- je to cviko s dětmi 10m-2roky.
My jsme z české čtvrti, na kopci nad Novačkama

Eviškaa - jojo, Úpice, to mi taky něco říká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
27.2.08 18:29

marky: tak přesně na to cvíčo se chystám, jen jsem se tam s tonikem ještě nedokopala, přiznávám,že zatím spíš chodím do plaváku, já plavat, tonču tam hlídaj, ale furt si říkám,že ho musim kapánek rozvinout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
28.2.08 12:39

babulko, ty se teda máš, mě kluk „dorostl“ do doby, kdy se začíná stydět a hlídat od cizích se teda fakt nedá :( proto chci aspoň s ním chodit cvičit. třeba se nakonec odváže a nechá mě někdy samotnou cvičit/plavat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
28.2.08 13:35

Markmark - se Solnou jeksyní zkušenost nemám. Naštěstí zatím není potřeba. Zkusím se tu pozeptat jak to tam chodí a hlavně jestli funguje. :wink:

A ze Dvora pořád nikdo. Ach jo :cry: Bydlím tu sice 8 let alepořádná kamarádka zatím nikde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
22.4.08 13:40

Anajíno
jak je to s tou jeskyní??? nemáš reference?????

Babuldo
tak už jsi se „dokopala“ na cvičení??? já pořád ne, děti jsou stále nemocné a občas i na mě něco prsknou, tak jsem zvědavá, kdy se tam dostaneme…

Ahoj Terko tak jak válčíte???

holky, na mě padá jarní únava… deprese z blížícího se léta a mé váhy… počasí hlásí stále stejnou, sousedi taaaaak strašně prudí - fakt miluju, když mi večer po 8 začne soused „rozsekávat“ nějaké dřevěné desky o schody nebo v poledne zapne cirkulárku :evil: :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová