Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
curly píše:
Jsem 28letá maminka s 13měsíční holčičkou a hledám kamarádku(y) z Plzně a okolí, se kterou(ýma) bych mohla zajít na kafíčko,popovídat nejen o dětech,na výlety nebo zacvičit atd.Momentálně hledám orientální tance s možností hlídání dětí…
ahojky Curly tak mam pocit že už si k nam na Plzni na BC nahlížela ne ?? pojd tam mezi nás ..
jojo nahlížela, ale jen občas tak jsem se začala ztrácet v tom kdo je kdo a očem se bavíte.Hledám někoho jak jsem psala nejen k povídání o dětech ale i ostatních věcech aby mi tu nebylo smutno.Taky třeba i někoho kdo by si se mnou šel zacvičit…
Přijdu za vámi jen co budu mít trošku víc času-slibuju ![]()
curly píše:
jojo nahlížela, ale jen občas tak jsem se začala ztrácet v tom kdo je kdo a očem se bavíte.Hledám někoho jak jsem psala nejen k povídání o dětech ale i ostatních věcech aby mi tu nebylo smutno.Taky třeba i někoho kdo by si se mnou šel zacvičit…Přijdu za vámi jen co budu mít trošku víc času-slibuju
curly -sem pro se sejit ..a pokud más čas v pondeli 16 to mame sraz na Jezirku (zda vis kde to je )..tak se knam mužeš pripojit apoznat nas osobne schazime se každy měsíc..mužem se sejit mi a ja te tam dovedu a představím co ??
![]()
ahojky holky,můžu mezi Vás vtrhnout?Jsem také z Plzně,z Lochotína,a ráda popovídám,nebo zajdu na kafčo,jsem těhu v 21 tt a moc se těšim na mimčo.Napište,budu ráda ![]()
to mi neřikejte že v plzni neni žádná těhule…
ja v práci nemůžu na BC kam taky ráda chodim kdyz jsem doma ale prijde mi trochu divny nekoho kdo to tu objevil prevechslovat jinam.. pokecat se da i tady.. a navic na BC kolikrat jede ta debata tak rychle ze opravdu clovek nema sanci se kolikrat dozvedet co chce pac temata jsou brana spis jako chatovaci mistnosti a mota se do vseho vsechnio
ted nemylsim misto ale tak vseobecneto je to co mi vadi ![]()
kazdpoadne ja ted shanim v plzni pediatra.. nejlepe v okoli bor nebo nakou rozumnou dostupnost…
díky
chell
Co na BC…pojdte rovnou někam do přírody (a nebo bez dětí do šantánu).
Curly, jestli je to ještě aktuální s tím orient-tancem, tak prý něco takového provozujou v Lobzích u Salesiánů - na FB je to pod „tanyny maminy“, ale nikdy jsem tam nebyla, jen co vím z doslechu…jinak jsem tuhle taky hledala kurzy orientu v Plzni a nic nenašla, ani s hlídáním ani bez dětí, já to chtěla pojmout jako relax tj. bez dítěte:-) a asi jediný co jsem našla bylo nějaké taneční studio na Doudlevecké kousek od zim. stadionu. Vím že snad nějaké cvičení resp. orient. tančení pro maminky s dětma bývalo v Centru Tance na náměstí a v J+A ale ani v jednom mi to teď žádné kurzy v Plzni neukázalo…
Jinak jsem taky plzeňská mamina dvouletého divocha a teď trochu řeším jestli mu pořídit parťáka či parťačku, jak by si přál partner aby byly děti blízko od sebe (jenže nevím jak bych to zvládla, babičky moc hlídat nemůžou, máme nemocnýho psa, i finančně by to bylo asi náročný, i když zase s jistotou druhé mateřské za stejných podmínek), nebo se vrátit na rok, max. dva do práce, dostat se zase trochu mezi lidi, něco si našetřit… nebýt prostě tak dlouho „mimo mísu“ a po pěti, šesti letech doma hledat novou práci… konec rodičáku se blíží a peníze ubývají, jasně u druhého dítěte už výdaje nejsou tak velké, leccos máme schovaného po prvním, ale stejně, půl roku mateřské to asi nevytrhne! Navíc jsem celé první těhotenství chodila do práce (do cca 33.týdne) a tomu stresu co tam byl na denním pořádku bych nerada vystavovala i druhé mimi, ale nějak se nedaří… takže jestli s někým najdu společné téma, příp. se najde někdo kdo se nemůže dokopat chodit cvičit sám a potřebuje sparingpartnera jako já:-), budu moc ráda, zatím ahoj!
Jsem 28letá maminka s 13měsíční holčičkou a hledám kamarádku(y) z Plzně a okolí, se kterou(ýma) bych mohla zajít na kafíčko,popovídat nejen o dětech,na výlety nebo zacvičit atd.
Momentálně hledám orientální tance s možností hlídání dětí…