maminy z Brna

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
468
10.7.07 12:54

maminy z Brna

AHoj holky! Nenasla jsem tu zadny diskuzni denicek s brnenskyma maminama, nechcete se pridat a neco zalozit?
Jeste mam na vas dotaz. Neznate nektera doby ochod se zdravou vyzivou? U nas v Kohoutkach nic neni, obcas zajedu do Zabin do lekarny, kde prodavaji neco ze zdrave vyzivy. Nakupuju tam hlavne kukuricne krupky, lizatka z javoroveho sirupu a rajcatovy protlak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17718
10.7.07 12:58

ajoj :D

tak já su z Brna :wink:

a diskusi ohledně obchodů se zdravou výživou jsem tu už zakládala, tak zkus pohledat.

Irias + štěpán 2,5 roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17718
10.7.07 13:02

tady je ta diskuse

https://www.emimino.cz/modules.php?…

moje nejoblíbenější je právě ta v pasáži na Lidické. je tam dětský koutek a vedle i velká restaurace- jídelna se zdravou stravou

papa,I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
10.7.07 13:10

diky, o Milady Horakove i o Lidicke vim, na MH chodi tchyne, bydli tam a na Lidickou jsem chodila, kdyz jsem bydlela v Kr.poli. Ted se snazim najit neco bliz k nasemu soucasnemu a jiz konecnemu bydlisti. V Bystrci je nic moc, jeste je pry neco v Jundrove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
10.7.07 17:00

ahoj, já jsem taktéž z brna :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
10.7.07 18:42

Taky Brno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2825
10.7.07 19:06

ahojky, taktez jsme z Brna, ted teda bydlime kousicek od Brna, ale jenom par kilometru :lol: :lol:
Zdravou vyzivu nevim bohuzel, puvodem jsem z Lisne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
10.7.07 19:52

holky, byly jste ted nekdy s detma v brnenske ZOO? Sice tam neco malo opravili, dali do kupy i detsky koutek, ale stale mi ta ZOO pripada takova nijaka. Srovnam-li to treba s JIhlavou nebo treba se Zlinem, kde jsme letos byli. CO si myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
10.7.07 19:54

jeste jsem zapomnela LeMo, my si jezdime do Lisne pro dorty, ktere tam necham detem pect k narozeninam. Do cukrarny Josef Rozprym na Kucerove, jsou fakt super,hlavne nadherny a velky vyber. Kam ses prestehovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
10.7.07 21:58

Hlásím též Líšeň. A taky vím o těch dortech, myslím že jednou sme tam nechávali ňáký dělat :lol:

Co se týče ZOO, tak se mně líbí plazí pavilón, surikaty a psouni, taky je dobrý, že tam dali mary a tapíra, dětem se rozšíří obzory. Hodně se taky zapracovalo na „pódiu u pštrosa“, super hřišťátko.
Ale na některý výběhy a ptačí klece je pořád smutný pohled. :roll:
Někdy je mi těch zvířat opravdu líto. Třeba lachtani si vůbec nepolepšili za ty roky, co tam sou a když sem viděla chudáky orly, v čem žijí, tak sem málem zatlačila slzu.

Bibina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
10.7.07 22:06

V ZOO jsem léta nebyla a letos se tam s dětmi chystáme. Tak uvidíme jaký to tam bude. Zdravou výživu (nicmoc) máme před barákem ( je pro Tebe daleko). Fascinuje mě její prodavačka, zdravá výživa, solný lampy, … a chodí před obchod kouřit. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
10.7.07 22:42

Bibino teda ti lachtani jsou fakt hrozni, zaslouzi si urco neco lepsiho, co jsme ted videli v Lesne - parada, meli i vodopadek!!!O orelch radeji nemluvim. Taky jsme v Lesne videli pomerne volne takove male zrzave opicky, zatimco v Brne je maji taky v kleci - u papousku…

Hvezdicko se zdravou vyzivou jsi me pobavila. Ja teda koureni fakt nemusim, vadi mi totiz i zakourene prostredi, hned mi slzi oci a kaslu…

Lesnou a Jihlavu - ZOO doporucuju!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17718
11.7.07 07:37

ahojte,

tak v ZOO v Brně jsme byli minulý rok a již nikdy více !!!!!!!! rozlehlé,stále do kopce a hlavně - nejsou vidět skoro žádná zvířáta.

Tuto neděli jsme si zopákli Olomouc- doporučuji, zvířátka super, samá atrakce pro děti a stánky s občerstvením :D :D :D :D .

Během prázdnin se chystáme ještě do Lešné, prý je nejkránější v ČR :wink:

Irias

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
11.7.07 12:37

O Lesne poslu do Emimina clanek, byli jsme tam pred tydnem, je sice taky velka, ale zvirata jsou krasne videt, pekne pavilony, bez mrizi a spousta obcerstveni.Olomouc planujume, ale zatim na ni nedoslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
11.7.07 22:47

To jste mě moc nepotěšily. Aspoň nebudu čekat zázraky. Když já jsem ráda, když se vůbec dostaneme někam, aspoň po Brně. Nějaký cestování u nás zatím moc nehrozí. :( Je to s těmi třemi náročný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová