Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
AHoj holky! Nenasla jsem tu zadny diskuzni denicek s brnenskyma maminama, nechcete se pridat a neco zalozit?
Jeste mam na vas dotaz. Neznate nektera doby ochod se zdravou vyzivou? U nas v Kohoutkach nic neni, obcas zajedu do Zabin do lekarny, kde prodavaji neco ze zdrave vyzivy. Nakupuju tam hlavne kukuricne krupky, lizatka z javoroveho sirupu a rajcatovy protlak.
ajoj ![]()
tak já su z Brna ![]()
a diskusi ohledně obchodů se zdravou výživou jsem tu už zakládala, tak zkus pohledat.
Irias + štěpán 2,5 roku
tady je ta diskuse
https://www.emimino.cz/modules.php?…
moje nejoblíbenější je právě ta v pasáži na Lidické. je tam dětský koutek a vedle i velká restaurace- jídelna se zdravou stravou
papa,I.
diky, o Milady Horakove i o Lidicke vim, na MH chodi tchyne, bydli tam a na Lidickou jsem chodila, kdyz jsem bydlela v Kr.poli. Ted se snazim najit neco bliz k nasemu soucasnemu a jiz konecnemu bydlisti. V Bystrci je nic moc, jeste je pry neco v Jundrove
ahojky, taktez jsme z Brna, ted teda bydlime kousicek od Brna, ale jenom par kilometru
![]()
Zdravou vyzivu nevim bohuzel, puvodem jsem z Lisne ![]()
holky, byly jste ted nekdy s detma v brnenske ZOO? Sice tam neco malo opravili, dali do kupy i detsky koutek, ale stale mi ta ZOO pripada takova nijaka. Srovnam-li to treba s JIhlavou nebo treba se Zlinem, kde jsme letos byli. CO si myslite?
jeste jsem zapomnela LeMo, my si jezdime do Lisne pro dorty, ktere tam necham detem pect k narozeninam. Do cukrarny Josef Rozprym na Kucerove, jsou fakt super,hlavne nadherny a velky vyber. Kam ses prestehovala?
Hlásím též Líšeň. A taky vím o těch dortech, myslím že jednou sme tam nechávali ňáký dělat ![]()
Co se týče ZOO, tak se mně líbí plazí pavilón, surikaty a psouni, taky je dobrý, že tam dali mary a tapíra, dětem se rozšíří obzory. Hodně se taky zapracovalo na „pódiu u pštrosa“, super hřišťátko.
Ale na některý výběhy a ptačí klece je pořád smutný pohled. ![]()
Někdy je mi těch zvířat opravdu líto. Třeba lachtani si vůbec nepolepšili za ty roky, co tam sou a když sem viděla chudáky orly, v čem žijí, tak sem málem zatlačila slzu.
Bibina
V ZOO jsem léta nebyla a letos se tam s dětmi chystáme. Tak uvidíme jaký to tam bude. Zdravou výživu (nicmoc) máme před barákem ( je pro Tebe daleko). Fascinuje mě její prodavačka, zdravá výživa, solný lampy, … a chodí před obchod kouřit. ![]()
Bibino teda ti lachtani jsou fakt hrozni, zaslouzi si urco neco lepsiho, co jsme ted videli v Lesne - parada, meli i vodopadek!!!O orelch radeji nemluvim. Taky jsme v Lesne videli pomerne volne takove male zrzave opicky, zatimco v Brne je maji taky v kleci - u papousku…
Hvezdicko se zdravou vyzivou jsi me pobavila. Ja teda koureni fakt nemusim, vadi mi totiz i zakourene prostredi, hned mi slzi oci a kaslu…
Lesnou a Jihlavu - ZOO doporucuju!!
ahojte,
tak v ZOO v Brně jsme byli minulý rok a již nikdy více !!!!!!!! rozlehlé,stále do kopce a hlavně - nejsou vidět skoro žádná zvířáta.
Tuto neděli jsme si zopákli Olomouc- doporučuji, zvířátka super, samá atrakce pro děti a stánky s občerstvením
.
Během prázdnin se chystáme ještě do Lešné, prý je nejkránější v ČR ![]()
Irias
O Lesne poslu do Emimina clanek, byli jsme tam pred tydnem, je sice taky velka, ale zvirata jsou krasne videt, pekne pavilony, bez mrizi a spousta obcerstveni.Olomouc planujume, ale zatim na ni nedoslo.
To jste mě moc nepotěšily. Aspoň nebudu čekat zázraky. Když já jsem ráda, když se vůbec dostaneme někam, aspoň po Brně. Nějaký cestování u nás zatím moc nehrozí.
Je to s těmi třemi náročný.