Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj brňandy .
chci vám dát typ- sice to není ani ZOO ani zdravá strava
,ale včera jsem nakupovala podprdu a objevila jsem malý obchůdek na MOravském nám. vedle kina Scala. obsluhuje tam jedna mladší prodavačka,ale má velice PROFESIONÁLNÍ přístup. nejprve si mne přeměřila a vysvětlila jak má podprsenka sedět a pak mi v mé velikosti ukázala megakrabici plnou nááááádherných prsenek
po vyzkoušení se vždy na zákaznice přišla podívat do kabinky a nosila další vhodnější …no, prostě SEN
.
mají tam i „obyč“,ale mne nabízela fran. značky, tedy cena od 1300 kč,ale byly fakt krásné. hlavně vám pomůže vybrat SPRÁVNOU velikost !!
tak si udělejte radost, třeba na narozky, vánoce… Irias
Irias, diky, ja uz si zoufala, protoze na to, jak je Brno velky, se mi jeste nepovedlo najit obchod, kde by mi s vyberem pradla dokonce i poradili. Maji tam pekny vyber i na velka prsa?
S podprdama je to fakt problém. Já sem teda eště nikdy nenarazila na obchod, kde by mi poradili, nebo minimálně mě obsloužili. Moje nákupy vypadají tak, že si dotáhnu do kabinky pět podprd, který by mi plus mínus mohly sedět, vyzkouším a pokud nesedne ani jedna, odcházím… ![]()
nejhorší je snad obsluha v centrumu, kde stará prodavačka řve přes celý oddělení do kabinky : „tak có, jak vám sedí?“ To je fakt výborný. ![]()
já si myslím, že tam mají v šechny velikosti. zrovna tam měla položenou hromadu těch bez výztuží s většími košíčky. ale když vytáhla „moji“ megakrabici, tak jsem koukala na ten výběr.jen ty ceny trochu vyšší ![]()
pak je dobrý obchůdek s prádlem na Solniční ( tedy jen o kousek dál) naproti res. Varna. tam prodávají české a italské prádlo a je to cenově nižší a prodavačky taky ochotné.
jinak v Brně opravdu bída s prádlem
. leta jsem chodila do Centexu ( Centrumu) a tam jsem si nesměla ani vyzkoužet kalhotky za 600 kč, tak jsem s nima skončila
.
dnes jsem byla na druhém kole nákupů
a užasné slevy mají v Tescu ( byla jsem u Vankovky). mám troje kalhoty z kolekce Fa F za 1000 kč.
Irias
Hvezdicko, ja te stejne obdivuju, tri deti a tak blizko sebe, ja je mam 2 a trictvrte a rikam si, ze je to pro me hranice. Puvodne jsme chteli tri, ale nase silene porody, kdy do posledni chvile nebylo jasne, jestli to vubec prezijeme…no uz nikdy vice!!!
No, taky jsme původně chtěli o 1 víc. Ale další porod bych nemusela přežít, tak budou „jen“ 3 ![]()
Hvězdička je výborná, ráda tam chodím. Dám si ledovou kávu, Anýžka se vyřádí a sme spokojený obě dvě. Obsluha příjemná, prostředí pěkný, nemá to chybu. ![]()
Dibliku: jj, dorty od Rozpryma zname a bereme na vsechny narozeniny a oslavy
Prestehovali jsme se do Velatic, je to asi 6km od Stare Lisne.
Bibino: Odkud z Lisne jsi?
Brnenska zoo hruza a des, ale vsechno negativni jste tu uz popsaly. Taky se tesim, az se nekdy pojedem podivat do Olomouce nebo Lesne, bohuzel ted neni cas (stavime baracek).
S podprdama jste me pobavily
Ale taky hlasim stejny problem, centrum je opravdu hruza a des ![]()
Hvezdicka super, zname. Sice totiz uz nejsme z Brna, ale vsechny znamy a maminy mame odtam, takze dojizdim, co mi skola povoli
![]()
LeMo - děkuji za typ na vaší diskuzi.
Ahoj holky jsem z Brna-venkova - Němčičky, směr Hrušovany, Bratčice, Dolní Kounice. Do Brna to mám blízko. Ráda bych se sem tam sešla s někým, kdo má podobně staré mimi.
V zoo v Brně jsme taky byli a řeknu vám s kočárem to byl pěkný záhul, samý kopec a jak říkáte, některá zvířátka nebyla vidět, nebo to byl pohled velmi smutný. Byla jsem trochu zklamaná.
Jinak já na povídání už tolik času nemám jako dřív, takže se raději s někým setkám osobně, chatu fakt už nestíhám. Patřím do říjňat 2006 a už ani tam nemám čas chodit. Tož tak
Ale ráda se tun nechám inspirovat, najít nějakou radu či se sama ráda pochlubím ![]()
Jo k těm podprsenkám, mě hodně poradili v obchůdku pro těhu v tom novém OD na Svoboďáku - jak se to jmenuje - Omaga?? Je to taková zelená krabice. Ceny sice byli vyšší, ale už jsem viděla i horší. Když jsem byla těhu, tak mi nikde tak dobře neporadili a taky mi pořád chodili hledat další a nosila mi je do kabinky.
Ahoj mamči,
taky se přidám
nejsem sice přímo z Brna, bydlíme v Zastávce, ale vlakem je to kousek
A v Brně jsem 7 let bydlela, ale nakonec jsme se kvůli manželově práci a cenám bytů stěhovali kousek dál…
Teď jsme sice dočasně s malým v exilu na severní Moravě, ale začátkem října se vracíme ![]()
Jo, brněnská ZOO opravdu nic moc a zdravá výživa na Lidické je super ![]()
Ahojte,
taky se přidávám. Jsem původně z Brna, teď bydlíme u rodičů na dědině za Slavkovem a koncem se stěhujeme přímo do Slavkova u Brna.
Jinak ZOO se mi taky moc nelíbí. Člověk na to potřebuje mít dobrou kondičku. S podprsenkama mám problémy, nesedí mi a tak je radši nenosím (teda když nemusím), mám totiž tak nulky.
Bibino, tak trochu tě znám. Léta totiž čtu Květňátka 2005, ale nikdy jsem se nezaregistrovala, až teď.
Ahojte,
taky se přidávám. Jsem původně z Brna, teď bydlíme u rodičů na dědině za Slavkovem a koncem se stěhujeme přímo do Slavkova u Brna.
Jinak ZOO se mi taky moc nelíbí. Člověk na to potřebuje mít dobrou kondičku. S podprsenkama mám problémy, nesedí mi a tak je radši nenosím (teda když nemusím), mám totiž tak nulky.
Bibino, tak trochu tě znám. Léta totiž čtu Květňátka 2005, ale nikdy jsem se nezaregistrovala, až teď.