Trvalé bydliště - firemní byt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jurisstko
22.1.23 09:18

@mado a to jste vzala kde?
To že Vás očividně štve, že nějaká firma nabízí zaměstnancům příspěvek na bydlení, který:
A) se nepředává státu
B) příspěvek na bydlení platí firma, která to dává ze svého a po nikom to nechce
C) je pouze benefit k tomu, že se stěhuji z jiného města do jiného

Jediné na co jsem se tu zeptala je jestli si mohu na firemní byt napsat trvalé bydliště, kvůli parkování.

Jenomže vy, vnímáte pouze to, že někdo dostal to co vy a hned ho přesouváte k těm co berou dávky.

• Citovat
  • Upravit
jurisstko
22.1.23 09:20

Edit pro všechny:

Moje otázka je na firemní byt a trvalé bydliště.

Pokud k tomu nemáte odpověď - a chcete tu psát úplné nesmysli (které nejsou k tématu a pouze si tu snažíte něco nahonit), tak se nevyjadřujte vůbec.

• Citovat
  • Upravit
mag
12863
22.1.23 09:36

Ano, k prihlaseni k trvalemu pobytu ti staci podnajemni smlouva.
Firma musi mit k podnajmu pisemny souhlas vlastnika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
22.1.23 10:30

@mado ale tady není řeč o příspěvku od státu, ale o příspěvku na bydlení od zaměstnavatele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21836
22.1.23 12:05

@jurisstko no ale to taky musíš umět vyjádřit myšlenku a nejlépe hned v prvním dotazu. Když se ptaš jak tatar a ještě to přibarvuješ, tak se nediv, že je z toho bramboračka.

A proč by mě to mělo štvát, tomu už vůbec nerozumím, bydlení někoho anonymního na netu a jeho zaměstnavatel, mi fakt potíže nepůsobi. A co se týče bydlení, tak jdu raději na jistotu vlastnického, rozhodují se raději sama za sebe, než se spoléhat na rozmary jiných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15820
22.1.23 12:20
@mado píše:
@jurisstko no ale to taky musíš umět vyjádřit myšlenku a nejlépe hned v prvním dotazu. Když se ptaš jak tatar a ještě to přibarvuješ, tak se nediv, že je z toho bramboračka.A proč by mě to mělo štvát, tomu už vůbec nerozumím, bydlení někoho anonymního na netu a jeho zaměstnavatel, mi fakt potíže nepůsobi. A co se týče bydlení, tak jdu raději na jistotu vlastnického, rozhodují se raději sama za sebe, než se spoléhat na rozmary jiných.

Přesně tak.

@jurisstko
Pokud budeš mít nájemní smlouvu, tak s ní zajdeš na místně příslušný úřad a to je vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí