Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@JancaS84
Ještě doplňuji - oni byt mají napsaný na nájemní smlouvu. Půjde to i pak? Jen se souhlasem? Děkuji
@jurisstko a ty tam budeš bydlet na základě čeho? To budeš mít podnájemní smlouvu? A potřebuješ tam mít trvalé bydliště?
@jurisstko píše:
@JancaS84
Ještě doplňuji - oni byt mají napsaný na nájemní smlouvu. Půjde to i pak? Jen se souhlasem? Děkuji
Jen pro jistotu - na pod/nájemní smlouvě trvej, nebydli tam na dobré slovo! ![]()
@broskvová zmrzlina
My jsme našli byt, ale kvůli příspěvku na bydlení, si ho chce firma napsat na sebe (je to pro ně jednoduší)
My s nima budeme mít podnájemní smlouvu.
Trvalé bydliště potřebujeme kvůli parkování (modré zóny). ![]()
@jurisstko no v příspěvku na bydlení se až tak nevyznám, ale podle mě by to bylo jednodušší, kdybyste měli nájemní smlouvu na sebe vy.
@nozu to by bylo jednodušší, každopádně by jsme pak neměli příspěvek na bydlení…
@jurisstko píše:
@nozu to by bylo jednodušší, každopádně by jsme pak neměli příspěvek na bydlení…
To je v pořádku. Pokud na bydlení nemáte, najdi si něco levnějšího.
@Zumpa
Tak pokud máte takovéto odpovědi, tak je ani psát nemusíte.
Myslím si, že pokud je to benefit, který zaměstnavatel nabízí, tak i kdyby, by byt stál 1kč/měsíčně, tak bych ho plně využila.
@jurisstko píše:
@Zumpa
Tak pokud máte takovéto odpovědi, tak je ani psát nemusíte.Myslím si, že pokud je to benefit, který zaměstnavatel nabízí, tak i kdyby, by byt stál 1kč/měsíčně, tak bych ho plně využila.
A ještě k tomu brát dávky. Snad je zruší.
@Zumpa
A kde jste vzal, že beru dávky?
Bavíme se tu o benefitu od zaměstnavatele a o trvalém pobytu!
@jurisstko píše:
@Zumpa
A kde jste vzal, že beru dávky?
Bavíme se tu o benefitu od zaměstnavatele a o trvalém pobytu!
@jurisstko píše:
Tak bereš dávky, nebo ne?
@Zumpa
Ne a vyjadřujte se k tématu.
Pokud nemáte odpověď na mou otázku - tak nechápu proč píšete.
@jurisstko protože jsi zase další z řady podvodníků, kteří zjišťuji, jak občůrat systém a natahovat ruce.
Za firemní benefit považuješ, že ti napíši takovou výši nájmu, aby jsi mohl pumpovat stát.
Dobrý den,
Můj zaměstnavatel, mi nabídl na bydlení jejich byt. Byt bude napsaný na firmu. Je možné si na bytě udělat trvalé bydliště? Majitel i firma by s tím souhlasili. Děkujiii