Trvalý pobyt v Čechách - žijeme v zahraničí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
220
21.7.10 10:06
Holky tak to by me taky zajimalo,jestly nekdo vi tak at to sem napise diky
barique píše:
Dík bubli a nevíš ještě, když má dítě trvalý v čr, ale nežije tam, musí pak jezdit na zkoušky do školy? Já teda rodím v září, takže mám pár let čas, ale zajímá mě to :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
30.1.12 01:00

Ahoj holky a Barus ;)
nevim, jestli je to pro vas jeste aktualni, pro me momentalne ano. Pokud se vam dite narodi v zahranici, ma misto trvaleho pobytu v Cechach automaticky stejne s vami a ano, musite dle zakona jezdit alespon 1× za rok jezdit na prezkouseni do skoly :zed: :zed:
My mame teda taky jeste spoustu casu, ale rada bych to vyridila co nejdriv.
Mate vic informaci? Hledam a hledam, ale rada se dozvim vic z osobnich zkusenosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
30.1.12 08:34

nemusite,doslo k novelizaci https://www.emimino.cz/…rankovani/6/

• Citovat
  • Upravit
1848
30.1.12 22:35
mmonica píše:
nemusite,doslo k novelizaci https://www.emimino.cz/…rankovani/6/

Jee diky diky moc :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.21 06:11

Obnoveni trvaleho pobytu v CR

Ahoj, zijeme s manzelem uz sedm let v zahranici, zaridili jsme si tu i trvaly pobyt. Uz se nam ale zacina styskat po rodine a po Cechach, tak zvazujeme navrat. Ma nekdo zkusenost s obnovenim trvaleho pobytu po navratu do CR? Obcanky jsme tenkrat museli odevzdat, pasy nam budou brzy koncit, ale obcanstvi mame stale ceske…
 Lada

• Citovat
  • Upravit
2690
29.4.21 08:07
@Anonymní píše:
Ahoj, zijeme s manzelem uz sedm let v zahranici, zaridili jsme si tu i trvaly pobyt. Uz se nam ale zacina styskat po rodine a po Cechach, tak zvazujeme navrat. Ma nekdo zkusenost s obnovenim trvaleho pobytu po navratu do CR? Obcanky jsme tenkrat museli odevzdat, pasy nam budou brzy koncit, ale obcanstvi mame stale ceske…
Lada

Zkus si zavolat na migrační.. Tam ti poradí co a jak.. Ale myslím si že by žádný problém být neměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat