Trvalý pobyt školka

Anonymní
8.2.24 09:33

Trvalý pobyt školka

Dobrý den, syn má v září nastupovat do školky. Já mám bohužel jiné trvalé bydliště, tak se jako zákonný zástupce asi nebudu moci zapsat. Psala jste některá na žádost o přijetí otce?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8703
8.2.24 09:42

Pokud si dobře pamatuju, psali se tam oba rodiče, pak se vyplňování, s kterým z nich má škola primárně komunikovat. TP v daném místě stačí u jednoho rodiče (a ditete). U nás manžel měl TP jinde a nikdo to neřešil, stačilo, že v místě školky mám TP já a dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
8.2.24 09:49

@Midaku u nás se právě na žádost píše jen jeden rodič, já mám TP jinde a přítel v místě kam malého chceme přihlásit. Tak to řešíme i kvůli zápisu aby tam pak nemusel přítel když v žádosti nejsem uvedena 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
8.2.24 09:54

No u nás by tam musel k zápisu, protože se prokazuje OP a RL dítěte.

• Citovat
  • Upravit
100
8.2.24 09:55

@kocourGarfield to u nás bude taky tak 8o děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
8.2.24 09:58

Pokud řesíme přihlášku do školky, kde se řeší TB dítěte.

V dalších dokumentech pro školku co se vyplňují při nástupu samozřejmě už budeš normálně fungovat jako zákonný zástupce i ty. Tam už TB nikdo neřeší ( jaké máš ty).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.2.24 09:59

Ja mam TP 100 km od deti a manzela. Realne ziju s nimi. A normalne jsem uvedena v dokumentech skoly i skolky jako zakonny zastupce i s mym TP. Nikdy to nebyl problem.

• Citovat
  • Upravit
100
8.2.24 10:03
@Anonymní píše:
Ja mam TP 100 km od deti a manzela. Realne ziju s nimi. A normalne jsem uvedena v dokumentech skoly i skolky jako zakonny zastupce i s mym TP. Nikdy to nebyl problem.

Normálně i v přihlášce jste vy…děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14698
8.2.24 10:04
@kocourGarfield píše:
Pokud řesíme přihlášku do školky, kde se řeší TB dítěte.V dalších dokumentech pro školku co se vyplňují při nástupu samozřejmě už budeš normálně fungovat jako zákonný zástupce i ty. Tam už TB nikdo neřeší ( jaké máš ty).

TP zbytku rodiny nikdo neresi ani pri prihlasce do skolky. U nas mely TP v miste skolky jen 2 skolkove deti. Dalsi 2 deti a rodice meli TP jinde a deti byly normalne prijaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14698
8.2.24 10:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.24 10:06

Jsme na Praze 5 a kamarádovi vzali do státní školky dceru, přitom on má trvalé bydliště mimo Prahu a matka s dcerou mají trvalé bydliště v jiné části Prahy. Stačilo, že ve školce měli volné místo, preferovali samozřejmě trvalý pobyt na Praze 5, ale podmínka přijetí to nebyla.

• Citovat
  • Upravit
14698
8.2.24 10:08
@Anonymní píše:
Jsme na Praze 5 a kamarádovi vzali do státní školky dceru, přitom on má trvalé bydliště mimo Prahu a matka s dcerou mají trvalé bydliště v jiné části Prahy. Stačilo, že ve školce měli volné místo, preferovali samozřejmě trvalý pobyt na Praze 5, ale podmínka přijetí to nebyla.

Vetsinou je primarni kriterium spadovost a sekun. darni vek ditete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
8.2.24 10:12

@Martinka1982
Jen taková vsuvka. Dítě má TB dle místa TB matky v době narození. Čili pokud jste dítě přehlásili ok. Žiju v přesvědčení, že rozhodující je TB dítěte.
Klidně mě opravte, pokud to tak není.

• Citovat
  • Upravit
100
8.2.24 10:12
@Janča6 píše:

Syn tu trvalé bydliště mít bude ale já právě ne tak řeším hlavně sebe ;) je předškolák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.24 10:13
@Janča6 píše:

Ale, proto píšu, že měli volné místo, a proto jí vzali. A nikdo neřešil, kde mají TP, když měli volné místo a nebylo tedy koho upřednostnit. Zakladatelka řeší, že se s jiným TP nemůže k dítěti zapsat, tak píšu, že to není pravda.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin