Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, spíš bych se chtěla tak vypsat a zjistit jestli je na tom někdo podobně.
Jsem skoro ve 24. týdnu a přijde mi že se to těhotenství zatím strašně táhne, tím že jsem od začátku na nemocenské, tak moc toho na práci v podstatě nemám, krom úklidu a podobných věcí co se týče domácnosti.
Zároveň i “plaším” s věcmi pro miminko, už máme toho spoustu nakoupeného a stále kupuju a chci to mít co nejdřív hotové, nejraději bych už vyprala i všechny věci a nachystala postýlku, přijdu si jak magor už.
Radši bych byla aby to vše rychle uteklo.
Nějaká rada jak se “uklidnit” a trošku zpomalit tempo, nebo něco čím se můžu zabavit doma, co pomohlo Vám?
Moc nespěchej, máš ještě posledních pár měsíců čas se pořádně vyspat a mít čas na sebe. Ještě budeš na tuhle dobu s láskou vzpomínat, a po 14 dnech beze spánku budeš přemýšlet jestli nejde mimčo nacpat zpátky. ![]()
@Nataša251 píše: Více
Já byla doma celé dny až s nástupem na MD. Je fakt, že hlavni plus bylo, že jsem nemusela už nikam vstávat, nebo řešit nějaké směny
Jinak mě to doma nebavilo. 2× denně procházka, úklid, televize,…
Ahoj, máme to stejně.. od 4tt doma na rizikovém. Mě to teda utíká šíleně
rychle. A jediné z čeho plaším je, že termín je v listopadu a nemám ani jednu věc.. ale pořád si říkám že je brzo, že po 2hem screeningu. Zatím je plno stránek s filmama.
a tak peču, pořád! Hlavně dorty, ty už umím na 1čku a doma přibírají všichni jako já ![]()