Trvání těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25.6.24 21:42

Trvání těhotenství

Zdravím, spíš bych se chtěla tak vypsat a zjistit jestli je na tom někdo podobně.

Jsem skoro ve 24. týdnu a přijde mi že se to těhotenství zatím strašně táhne, tím že jsem od začátku na nemocenské, tak moc toho na práci v podstatě nemám, krom úklidu a podobných věcí co se týče domácnosti.
Zároveň i “plaším” s věcmi pro miminko, už máme toho spoustu nakoupeného a stále kupuju a chci to mít co nejdřív hotové, nejraději bych už vyprala i všechny věci a nachystala postýlku, přijdu si jak magor už.
Radši bych byla aby to vše rychle uteklo.

Nějaká rada jak se “uklidnit” a trošku zpomalit tempo, nebo něco čím se můžu zabavit doma, co pomohlo Vám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1554
25.6.24 21:54

Nějaký seriál co tě fakt chytne a má víc sérií 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
25.6.24 21:59

Moc nespěchej, máš ještě posledních pár měsíců čas se pořádně vyspat a mít čas na sebe. Ještě budeš na tuhle dobu s láskou vzpomínat, a po 14 dnech beze spánku budeš přemýšlet jestli nejde mimčo nacpat zpátky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16179
25.6.24 22:56
@Nataša251 píše: Více

Já byla doma celé dny až s nástupem na MD. Je fakt, že hlavni plus bylo, že jsem nemusela už nikam vstávat, nebo řešit nějaké směny :mrgreen: Jinak mě to doma nebavilo. 2× denně procházka, úklid, televize,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neznámá 19
26.6.24 09:37

Ahoj, máme to stejně.. od 4tt doma na rizikovém. Mě to teda utíká šíleně :cry: rychle. A jediné z čeho plaším je, že termín je v listopadu a nemám ani jednu věc.. ale pořád si říkám že je brzo, že po 2hem screeningu. Zatím je plno stránek s filmama. :lol: a tak peču, pořád! Hlavně dorty, ty už umím na 1čku a doma přibírají všichni jako já :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky