TSP MUNI 2020
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
TSP MUNI 2020
Zdravím,
je tu někdo, kdo se letos hlásí na Masarykovu univerzitu a dělal tento víkend přijímací zkoušky TSP? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, já též. Přišlo mi to dost těžké, konkrétně numerické myšlení mnohem těžší než v minulých letech. Navíc jsme udělala 3 úplně zbytečne chyby v kulturním přehledu, takže práva asi nevyjdou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj není tu někdo z oboru psychologie?? Jaký máte percentil? Chtěla bych vědět jestli jsem úplně bez šance nebo alespon malá naděje stále je
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byl jsem překvapený jak krásně to vyšlo. Dělal jsem si testovací a ty nejvíc 80 percentil. A na ostro 90.
Což mě překvapilo, bylo to těžší než obvykle a čekal jsem o dost méně.
@Abara88 Nehlásím se na psychologii, ale na filozofii. Třeba se potkáme. Myslím, že obě jsou na Filozofické fakultě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Wencca no můj percentil je 60 takže se asi nepitkame…Nechápu doma jsem měla vždy kolem 80
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Wencca to nevím z oborových to splňují to mám 90 ale tsp mi nevyšly no
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj všem, myslíte si, že se na tento test lze připravit?
Anebo když mi jednou nejde, tak s tím prostě nehnu a musím se smířit, že jsem pod hranicí idiocie?
Samozřejmě se dá zapracovat na kulturním přehledu a verbálním myšlení, ale ten zbytek… To je pro mě těžká logika.
Ach jo… Myslíte, že nějak zafunguje plasticita nervových buněk a já se prostě nějak vytrénuji? Nebo je to ztracené?
Prosím o anonym, stydím se.
A moc děkuji za případnou reakci.
- Citovat
- Upravit
Ahoj, určitě jde, ale je to individuální a hlavně, záleží, jak ti pak sedne ostrý test. Taky mi to nešlo, tak jsem se musela donutit a prostě pochopit ty principy a trénovat to. Ten kulturní přehled nemá úplně smysl si myslím. Může tam být naprosto cokoliv, akorát tím doma zabiješ spoustu času a pak tam bude úplně něco jiného nebo to, co bys věděla i bez přípravy. Kam se chceš hlásit? Jaké obory?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Natrénovat to jde - jde o to pochopit principy myšlení, tím ušetříš v testu hrozně moc času a na to se hraje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit