TSP MUNI 2020

4
21.6.20 17:16

TSP MUNI 2020

Zdravím,
je tu někdo, kdo se letos hlásí na Masarykovu univerzitu a dělal tento víkend přijímací zkoušky TSP? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
175
22.6.20 12:10

TSP2020

Ahoj, třeba já. :lol: Kam se hlásíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
23.6.20 13:13

Ahoj, já taky :D
Jak se vám pozdávaly otázky? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
23.6.20 16:26

Ahoj, já též. Přišlo mi to dost těžké, konkrétně numerické myšlení mnohem těžší než v minulých letech. Navíc jsme udělala 3 úplně zbytečne chyby v kulturním přehledu, takže práva asi nevyjdou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
26.6.20 19:34

Ahoj není tu někdo z oboru psychologie?? Jaký máte percentil? Chtěla bych vědět jestli jsem úplně bez šance nebo alespon malá naděje stále je :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.6.20 20:57

Byl jsem překvapený jak krásně to vyšlo. Dělal jsem si testovací a ty nejvíc 80 percentil. A na ostro 90.
Což mě překvapilo, bylo to těžší než obvykle a čekal jsem o dost méně.

@Abara88 Nehlásím se na psychologii, ale na filozofii. Třeba se potkáme. Myslím, že obě jsou na Filozofické fakultě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.6.20 21:15

@Wencca no můj percentil je 60 takže se asi nepitkame…Nechápu doma jsem měla vždy kolem 80 :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.6.20 21:40

@Abara88 Škoda :,( Kolik bylo potřeba minulý rok? 70?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.6.20 21:45

@Wencca to nevím z oborových to splňují to mám 90 ale tsp mi nevyšly no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.20 17:20

Ahoj všem, myslíte si, že se na tento test lze připravit?

Anebo když mi jednou nejde, tak s tím prostě nehnu a musím se smířit, že jsem pod hranicí idiocie?

Samozřejmě se dá zapracovat na kulturním přehledu a verbálním myšlení, ale ten zbytek… To je pro mě těžká logika.

Ach jo… Myslíte, že nějak zafunguje plasticita nervových buněk a já se prostě nějak vytrénuji? Nebo je to ztracené?

Prosím o anonym, stydím se.

A moc děkuji za případnou reakci.

• Citovat
  • Upravit
4
20.10.20 17:46

Ahoj, určitě jde, ale je to individuální a hlavně, záleží, jak ti pak sedne ostrý test. Taky mi to nešlo, tak jsem se musela donutit a prostě pochopit ty principy a trénovat to. Ten kulturní přehled nemá úplně smysl si myslím. Může tam být naprosto cokoliv, akorát tím doma zabiješ spoustu času a pak tam bude úplně něco jiného nebo to, co bys věděla i bez přípravy. Kam se chceš hlásit? Jaké obory?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
20.10.20 18:42

Natrénovat to jde - jde o to pochopit principy myšlení, tím ušetříš v testu hrozně moc času a na to se hraje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze