Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jo měla. Dostala jsem po týdnu MS. Odešlo to s ní. Biochemické těhotenství
@Anonymní píše:
Holky prosim, mam 5den zpozdeni. TT mi vyšli pozitivní, ale teď jsem začala lehce špinitměla jste to některá?
prosim o info
Já jsem špinila ještě před zjištěním tehotenstvi a pak ještě nějakou dobu. Dr. mi na to napsal Ascorutin a Utrogestan. Pak na utz zjistil zbytky staré krve, proto to špinění. Těhotenství drží. Pokud chceš, kup si ten Ascorutin, je volně prodejný. Víc stejně nemůžeš udělat, bohužel je to teď - buď a nebo - Držím pěsti
já jsem to měla v druhém těhotenství - bohužel se embryo neudrželo, ani se nevyvinulo srdíčko. Ale na druhou stranu je spousta případů, kdy žemny polovinu těhotenství špiní a vše je v pořádku. Máš to tak 50:50. Uvidíš, jak to bude vypadat dál. Většinou takto v začátku stejně doktoři nic nezmůžou. A pokud to odejde, nebyl zárodek v pořádku.
Měla u druhého a vše v pořádku teď jsem 28tt. Nebrala jsem na to ani žádné léky jen jsem měla mít klid a hlavně žádný stres. Volala jsem i na pohotovost když se to objevilo po par dnech klidu znovu a bylo mi řečeno, ze pokud u toho nemám bolesti mám byt v klidu, ze to není nic neobvyklého..
Holky prosim, mam 5den zpozdeni. TT mi vyšli pozitivní, ale teď jsem začala lehce špinit
měla jste to některá?
prosim o info