TT pozitivní a teď špinim?

Anonymní
3.2.19 19:14

TT pozitivní a teď špinim?

Holky prosim, mam 5den zpozdeni. TT mi vyšli pozitivní, ale teď jsem začala lehce špinit :think: měla jste to některá? :,( prosim o info :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1804
3.2.19 19:20

Jo měla. Dostala jsem po týdnu MS. Odešlo to s ní. Biochemické těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3100
3.2.19 19:21
@Anonymní píše:
Holky prosim, mam 5den zpozdeni. TT mi vyšli pozitivní, ale teď jsem začala lehce špinit :think: měla jste to některá? :,( prosim o info :hug:

Já jsem špinila ještě před zjištěním tehotenstvi a pak ještě nějakou dobu. Dr. mi na to napsal Ascorutin a Utrogestan. Pak na utz zjistil zbytky staré krve, proto to špinění. Těhotenství drží. Pokud chceš, kup si ten Ascorutin, je volně prodejný. Víc stejně nemůžeš udělat, bohužel je to teď - buď a nebo - Držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21566
3.2.19 19:26

já jsem to měla v druhém těhotenství - bohužel se embryo neudrželo, ani se nevyvinulo srdíčko. Ale na druhou stranu je spousta případů, kdy žemny polovinu těhotenství špiní a vše je v pořádku. Máš to tak 50:50. Uvidíš, jak to bude vypadat dál. Většinou takto v začátku stejně doktoři nic nezmůžou. A pokud to odejde, nebyl zárodek v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
3.2.19 19:31

Jo a odešlo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
3.2.19 19:56

Měla u druhého a vše v pořádku teď jsem 28tt. Nebrala jsem na to ani žádné léky jen jsem měla mít klid a hlavně žádný stres. Volala jsem i na pohotovost když se to objevilo po par dnech klidu znovu a bylo mi řečeno, ze pokud u toho nemám bolesti mám byt v klidu, ze to není nic neobvyklého..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí