Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@modravlocka píše:
Mají ty tuhé šampony nějaké výhody?
Já je používám hlavně když cestuju, vezme člověk jen malou krabičku a vydrží mu to celé cestování, je to lehké, takže super i když si člověk musí všechno nést na zádech.
@zvon a jaký šampon používáš od Indian natural hair care? Vyzkoušela jsi více druhů? Nevysušuje ti vlasy?
@Rakketka
Vyzkoušela jsem všechny, používám nakonec Hennu a pak ten zelený, jsou oba super. Vlasy mi nevysušují.
@zvon Já se právě bojím, aby ten tuhý šampon nevysušoval, ale jestli s tím nemáš problém, tak je to fajn
Jinak mě asi nejvíc zaujal Shikakai a máta
@Rakketka
Přechod na tuhé šampony nebývá lehký… já už takhle umývám vlasy hodně dlouho, ale pamatuju si, že jsem tehdy umývala vlasy každý den než si zvykly…já tehdy používala Bon Savon i mýdlárnu Erdé - taky jsem s nima byla spokojená ![]()
@zvon už jsem to taky zkoušela, akorát jsem si vybrala špatný šampon a nedopadlo to moc dobře… Teď používám skoro přírodní tekutý, tak snad přechod nebude tak hrozný ![]()
Ještě se chci zeptat, máte někdo zkušenosti s tuhými šampony od značky Yemna?
Můžu po umytí tuhým šamponem použít balzám? Bez něj mám vlasy jak ![]()
Mám vyzkoušeno vyhovující Lush a Alverde (nejlepší poměr cena/výkon) a nevyhovující Naturinka meduňka a Caltha Yucca. Ty mi oba přesušují kůži a dělají lupy.