Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Mě vyhovuje Nature Box. Naturinku jsem měla jako první a nevyhovovala mi vůbec, vlasy po ní strašné. Nature Box mám už druhou kostku skoro pryč a asi u něj už zůstanu.
Používám Kvitok vzácné dřevo. Kupuji na Bioo. Lze si vybrat menší placku na zkoušku. Je i s kondicionérem a krásně voní, dobře pění. Vydrží mi určitě více jak 3 měsíce.
Používám Ponio a je super! Též prodávají menší i větší pecku.
Indian natural hair care - naprosto vyhovuje, nepoužívám nic jiného. Lush je taky super
Zkus tuhý šampon zn. Caltha, je to česká přírodní kosmetika za dobrou cenu. Vlastní zkušenost ![]()
@modravlocka
Jsou přírodní, brz plastového obalu, takže šetříš přírodu a mě osobně strašně moc baví si umývat vlasy touto tuhou formou… asi uchylka ![]()
Já mám dlouhé vlasy a vydrží docela dlouho - ale jsou kvalitní a méně kvalitní šampony. Mezi ty kvalitní řadím Lush, počty umytí jsem nepočítala, ale nemám pocit, že bych řešila, že rychle mizí…
Zdravím
chci se zeptat, jestli některá používáte tuhé šampony. Chtěla bych si nějaký pořídit, konkrétně uvažuji nad třemi značkami ( Indian natural hair care, Libebit, Almara soap), ale jsem otevřená i jiným možnostem, takže jestli máte nějaké dobré zkušenosti, sem s nimi
. Dříve jsem zkoušela Naturalinku, ale ta mi vysušovala vlasy a dělaly se mi z ní lupy, takže hledám dál…