Tuhnutí obličeje

Anonymní
7.4.21 11:16

Tuhnuti obliceje a antikoncepce

Ahoj zeny, damy, holky,

Mam takovy dotaz. Zacala jsem uzivat po tretim porodu hormonalni antikoncepci. Beru ted prasky druhy mesic a zacal mi strasne tuhnout oblicej. Od spanku k tvarim az po celist, na obou stranach. Mam to cely den, celou noc. Myslite, ze je to zapricineno antikoncepci? Nikdy jsem se s tim jeste nesetkala. Mudr. me objednal za 2 tydny az, tak nevim, zda nemam prasky hodit so kose radeji hned. Je to hodne neprijemne. Dekuji za Vase poznatky! :dance:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
7.4.21 13:10

S antikoncepci nevím, ale mě to dela psychika..

• Citovat
  • Upravit
43035
7.4.21 16:13

Zajimave. Vsiml si toho nekdo a dela ti to nejake potize, treba bolesti? Antikoncepce toto spise nedela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
7.4.21 19:51

Mam to same. Od spanku, pres tvar az k brade, ztuhnuti, lehke napuchnuti. Pocit tlaku v uchu a piskani. Dve Nastevy Orl. Ucho v poradku, sluchove testy v poradku, na piskani jsem dostala prasky. A ta tvar se nevi, co to je. Zanet tam pry neni. Rikali, ze to vypada na namozene zvykaci svaly a od toho ta tvar cela zatuhla. Doporucili moc nekousat. (Predtim jsem hodne zvykala). Brat ibalgin a ceka me sono slinych zlaz. Pokud to samo nepolevi, budu muset na stomatochirurgii. Ted zadne problemy se zuby nemam. Rekli, ze to muze byt od nastydnuti, uraz, po korone, skripla krcni pater nebo jen namozene zvykaci svaly a od toho i ty ostatni. Na hlave je vse propojene. Jestli to nepolevi, jdete k doktorce. Ale myslim, ze od antikoncepce to nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.21 21:31

Nemám to po antikoncepci, ale taky mi tuhne obličej, mě tedy i padají vlasy a stahuje se kůže na hlavě. Absolvovala jsem testy na revmatologii a teď mi kožní řekla, že je možné, protože jsem celiak a přestože dodržuju bezlepkovou dietu, že je to od toho - cévy, kůže atd. Upřímně bych věřila i tomu, že to může být od stresu, protože za poslední půlrok jsem tak vystresovaná jako nikdy v životě, ale já mám zdravotních obtíží víc.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1