Tunisko 2016?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15
20.10.15 19:38

Tunisko 2016?

Dobrý večer, vybíráme dovolenou na léto 2016, moc se nám líbí Tunisko, přímo destinace, kde se odehrál onen atentát… A tak se ptam, myslíte, že je tam bezpečno? Pojedeme já manžel a 2 léta holcicka. Zase si říkám, že kdyby tam nebylo bezpečno, tak tam přeci nenabízí CK zájezdy, ne? :nevim: Prosim, jaký máte nazor? Děkuji moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8935
20.10.15 19:42

Kolegyně měla letět v září do Tunisu a sama cestovka jim zájezd zrušila. Prý tam není bezpečno. A navíc místní lidé jsou nervozní-nepovedená sezona, existenční problémy-tak nechovají se zrovna příjemně.
Na příští sezonu bych se bála koupit zájezd asi na většinu míst. Nevíme, co bude s uprchlíky, kterou zemi obsadí. Je to masa lidí, nechtěla bych být ve vedlejším hotelu co oni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
20.10.15 19:44

@tridlokt
Můj názor je ten, že Tunisko teď opravdu ne, kor s dítětem. No ale nebrala bych ani Egypt ani Turecko, vlastně se tak ptám, kam bych se vůbec nebála jet. :nevim: Asi nějaký řecký ostrov. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
20.10.15 19:49

@lasička1 ahaa :( Zajímavé, že je ted z vesela nabízí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
20.10.15 19:50

@anairda tak ono i to Řecko je blízko od Turecka třeba Rhodos :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
20.10.15 19:51

Při dnešní situaci v Evropě bych rok dopředu nekupovala nc. my vždycky jezdíme na last minute, ceny super, a máme jakous takous jistotu, že tam je vše ok. jako mít letět teď, asi bych do toho šla, řekla bych, že je větší pravděpodobnost, že by se mnou spadlo letadlo, než že by mě tam zabil atentátník. ale kdo ví, co bude skoro za rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
20.10.15 19:52

@tridlokt
Brala bych asi nějaký menší ostrov… :think:
Je to těžké teď no. To víš, že to zvesela nabízí a pěkně levně, co taky mají dělat viď. Někdo se chytí. Já bych měla opravdu strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
20.10.15 19:53

@slavuska1 chceme právě kupovat přes CK Fischer, kde je možnost změny týden před odletem, takže to nam nevadí, že takto brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
20.10.15 19:54

@lasička1 můžu se zeptat, jakou cestovku měli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
20.10.15 20:00

Jako jak má někdo vědět, jestli tam bude za tři čtvrtě roku bezpečno? Teď je tam klid, situace ve světě je napjatá, přeci nikdo nemůže vědět, jak se tahle současná situace vyvrbí a jak bude za rok? Kdybys chtěla letět příští týden, napíšu ti asi jo, v pohodě, leť. Ale za rok? nebo tři čtvrtě? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16923
20.10.15 20:02

@tridlokt Proč by to CK nenabízeli? Však oni z toho mají prachy, pak vás šoupnou někam jinam a oni jsou z pravniho hlediska krytí. Nic bych nekupovala, dvojnásob v dnešní době.
Ale já třeba k Egyptu či Tunisu nemám vztah a nikdy jsem tam ani na dovolenou nechtěla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
20.10.15 20:06

Já osobně bych teď neletěla ani do tunisu, ani do egxpta. Řecko jsme ted na podzim zrušili. V létě bych volila možná Itálii, Španělsko, baleáry. Pro letošní podzim jsme moře odpískali uplně, do Karibiku je to moc hodin v letadle a to s dětma nedáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
20.10.15 20:22

My byli presne na tom miste par dni po tech udalostech, vedlejsi hotel. A musim rict ze to byla super dovolena, mistni strasne prijemni, ochotni. Ovsem tezko rict, co bude za rok. My meli vlastne stesti, ze jsme tam odletali v az par dni po, jinak jsme na te plazi mohli byt taky. Dovolenou jsme nezrusili prave proto, ze to bylo chvilku po a presne to misto, takze to tam bylo hlidane a mala pravdepodobnost, ze by se tam zase neco stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15412
20.10.15 20:51
@tridlokt píše:
@slavuska1 chceme právě kupovat přes CK Fischer, kde je možnost změny týden před odletem, takže to nam nevadí, že takto brzy.

Taky zítra jdu podepisovat do Fischera dovolenou 2016. Na Krétu a jsem v klidu, fakt to jde kdykoliv změnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1335
20.10.15 20:55

Ne, nekoupila bych. Loni jsme koupili zájezd do Tuniska v prosinci na first minute - a v červenci po tom masakru ho vyměnili za Turecko. Každý rok jsme kupovali na First minute, letos nebudeme, počkáme na last, jak se situace vyvine. S dětmi je to ale složitější, protože dítě zdarma už na last minute nebývá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí