Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj.. kam letět s dvaceti měsíčním prckem do Turecka?? Poradí někdo nějaký krásný hotel přímo u pláže?? minimálně 4*
Jéé díky moc za tip
právě potřebuji krásný přístup do moře kvůli malé..
![]()
Byli jsme s malýma dětma a pro děti super zázemí, hned na pláži, brouzdaliště, skluzavky, hřiště, výborný jídlo, neměli jsme nejmenší problém a není to tak daleko z letiště jak hotely v Alanyi ![]()
Příspěvek upraven 09.02.15 v 20:41
@Maja25 píše:
@kelynka To co ti posílala Natálka bude lepší. Z důvodu přístupu k moři. Nám zas tak ten přístup do moře nevadil, my jsme tam jeli děti dělat.
@Maja25 tak hlavně, že už je zaděláno ![]()
@karfice taky parádní hotel
Příspěvek upraven 09.02.15 v 20:42
Poslední týden v červnu jsme byli v Turecku - Side - Club Belinda Beach, zařizovali jsme to přes Student Agency-Dovolená. cz. Na Last Minute nás to vyšlo na 13500,–/osoba/All inclisive, malá 8900,–. Je jí 29 měsíců a bylo to super!!! Moře čistý, pozvolný vstup, v areálu 4 bazény, z toho 2 dětský, skluzavky, jídlo dobré, nikdo neřešil když jsem si vzala třeba 3 pomeranče sebou a dávala je malej na svačinu. Pití jsme si čepovali do lahví, je tam 24 hodin denně možnost horké vody na sunar. Od letiště je to asi cca hodina cesty. Jen doporučuji sebou vzít hodně přípravku na komáry, i do zásuvku. Nás nepoštípali, ale malá chudák vypadala. Neměla jsem sebou ani fenistil, takže jsem ho tam musela koupit. Kousek od hotelu je velká možnost nákupu, takže prázdný kufr a hodně peněz sebou.
Holky děkuji
.. chceme, aby to bylo i kousek od letiště.. a může se do restaurací na obědy brát i kočár??
@Maja25 nebála jsem se těhotná k moři, byla jsem 18tt a to je nejlepší dobra ještě na letadlo a mně se zrovna udělalo dobře
@kelynka v hotelech co jsme byli, jsou naprosto na děti zvyklý a připravený, kočár opravdu nevadil nikde ![]()
Příspěvek upraven 09.02.15 v 20:42
Hotel paloma grida nebo Ic green palace, jsou blizko letiste. A s kocarky se do restaurace normalne smi. V nekterych je maji i k zapujceni - hotel delphin diva. Oblast lara-kundu a belek ma vynikajici a kvalitni hotely.
Děkuji, to budu muset ještě na staré příjmení. Nevíš náhodou jestli to nevadí, 6.7.013 jsme měli svatbu