Tureco Belek, dítě 1,5 roku...

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
51
15.6.14 08:10

Tureco Belek, dítě 1,5 roku...

Ahoj maminky, chtěla jsem se zeptat, nebo spíše poprosit o pár rad, ohledně dovolené s dítětem. Bude to naše první dovča, vybrali jsme Turecko konkrétně Belek, hotel Papillon, jsou to lux. 5hvězdy s ultra AI. Byla tam některá z Vás? Malý je vodní živel, takže bude chtít být pořád ve vodě, máte nějaké osvědčené tělové mléko vodě-odolné, stačí faktor 30? Malý je po manželovi hodně tamvý, už teď vypadá jak by strávil měsíc u moře :D Prosím napište cokoliv Vás napadne, co zabalit co zbytečně netahat, na co dát pozor, atd…Předem moc a moc děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9649
15.6.14 08:26

Vzala bych faktor 50, proste u dcery opravdu vzdy chranim co nejvice muzu, pouzivam ji i u nas, kdyz jsme cely den na koupalisti, protoze ji do stinu opravdu nedostanu ani na minutu. Osvedcil se mi Daylong, vubec se nesmyva.

Jinak, s All inclusive asi zadne jidlo nakupovat nebudete, ale i tak, bacha na jejich vodu - ledy, stavy a tomu podobne. Dcerce bych treba i ovoce oplachla v kupovane balene vode, aby jste pak nemeli zbytecne pro. sranou dovolenou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
15.6.14 08:28

30 je málo, kupuji v lékárně Biodermu 50 a dcera je v pohodě. V Turecku pozor, byli jsme tam loni, dcera chytla jejich bakterii a skončili jsme v nemocnici na kapačkách s průjmem, zvracením a 40tkami. Také jsme měli 5*hotel…A to jsem sebou měla i tablety do vody na dezinfekci, mléko dělala z balené vody a stejně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
15.6.14 08:39

Díky

Děkuji za rychlé reakce, koupím tedy určitě 50. Těch bakterek se taky bojím, tak snad to bude v pohodě, pořád je ve hře ještě Řecko, ale manžel, je přesvědčený, že služby, které nabídnou v Turecku nám v Řecku nenabídnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
15.6.14 08:43

Po mé zkušenosti bych osobně brala Řecko, bude sice dražší než Turecko ale tam bych se nebála. My s manželem ještě před malou jezdili na Kypr, jídlo x služby super, ochotný personál a to jsme brali 4* ale cenově je to někde jinde.
My letos volíme autem Caorle, kdyby něco šup do auta a hurá domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
15.6.14 08:54

Ja bych z Turecka mela trosku strach s malou, mozna bych taky volila radsi Recko. Kdyz jsme byli v Turecku, bylo to BOZI, ale byla jsem na damske jizde, mlade kocky se jely bavit. Tam jsou dva extremy, bud jsi jen v hotelu a okolo pustina, nebo jsi ve meste a to by se mi tam s ditetem nelibilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21515
15.6.14 09:05
@Markolina píše:
Děkuji za rychlé reakce, koupím tedy určitě 50. Těch bakterek se taky bojím, tak snad to bude v pohodě, pořád je ve hře ještě Řecko, ale manžel, je přesvědčený, že služby, které nabídnou v Turecku nám v Řecku nenabídnou…

Manzel je presvedceny spravne. Neboj se toho. Pri dodrzovani zakladnich pravidel je to uplne v pohode. My letos jedeme s detmi do turecka uz popate. Nikdy jsme tam nemeli strevni problemy. Urcite si to uzijete!
jinak kremy vem urcite faktor 50. Pak vybaveni na koupani. Na hotelich je zbytecne drahe. Jinak rucniky k bazenu tam budete urcite mit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5795
15.6.14 09:10

@Markolina manžel má pravdu ;) Zase na druhou stranu v Řecku je krásnější příroda a hezčí moře, ale to asi s prckem stejně neoceníš, spíš ty služby…v Turecku jsem byla dvakrát a nikdy jsem s jídlem a pitím neměla problém, překvapily mě ty reakce tady :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5795
15.6.14 09:11

Ještě mě napadlo, jestli by se nevyplatilo sebou zabalit tedy filtrační konvici, ale nevím, zda by to případně nějakou bakterii zachytilo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
15.6.14 09:33

Chytit můžete cokoliv kdekoliv. My jsme byly s necelou dvouroční poprvé v Turecku- perfektní, žádný problém.
Po druhé jedna 4 roky druhá rok. Od začátku- starší bronchitida, starší zvracení, mladší bronchitida, manžel silná chřipka posledních pět dní, já horečky poslední 3 dny.
Oba hotely 5hvěz.
No alespon jsem nemusela vařit a pozvracenou postel nám převlíkla pokojská :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
15.6.14 09:34

Ahoj, my tam byli loni, přesně v tom hotelu(teda jestli to je Papillon Belvil) a bylo to naprosto super. Holkám bylo 14 měsíců a 3 roky, žádný střevní problém nikdo neměl. Balená voda je tam všude k dispozici, na baru v restauraci byly 1,5 lt lahve a na plážových barech takový malý kelímky asi 2 dcl. Vše volně k dispozici pořád. A mají perfektně vybavenou dětskou jídelnu včetně UM a jídla pro nejmenší s možností namixovat si, co chceš. Byla to naše nej dovolená. Kdyby Tě cokoliv ještě zajíímalo, napiš. Užijte si to. Určitě se Vám tam bude líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
15.6.14 22:02

Ahoj, my jsme byli v Papillonu vloni i předloni (Papillon Belvil, ještě existuje Ayscha a Zeugma, snad to píšu dobře), tento se nám líbil nejvíc kvůli rozlehlé zahradě. Z letiště jsme jeli asi půl hodiny, bylo to blízko.
Mladšímu synovi bylo poprvé 9 měsíců. Hotel byl pro děti skvěle vybavený, v hotelu měl ordinaci několik hodin denně lékař. Pro děti se nám nejvíc osvědčil Daylong a tričko s UV filtrem. Dětské hrací centrum a bazének je chráněný proti slunci plachtami, na pláži je nad lehátky taky velké zastřešení, takže děti si můžou hrát u lehátek chráněné. Děti byly nadšené z vodního parku (takový systém trubek). Moře tam není tak průzračné kvůli písku jako v Řecku, ale bylo krásně teplé - kolem 30 stupňů.
My jsme byli pokaždé nadšení až na příšerné Rusáky, ale ti jsou všude.
V Řecku jsme nikde takové služby nezažili.
Pokud budeš chtít, napiš SZ s mailem, pošlu Ti fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí