TV a 6měsíční mimi

Anonymní
28.11.24 10:41

TV a 6ti měsíční mimi

Ahoj holky, máme doma půlroční Mimi. Doteď jsem měla Tv vypnuté. Ale přes Vánoce bych si ráda občas pustila pohádku jako kulisu. Jak jste to dělaly vy? Nějaké zkušenosti? :andel:

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
28.11.24 10:47

Tak pustit si občas pohádku samozřejmě můžeš, třeba když dítě spí nebo si hraje někde mimo dohled telky? Kdyby ho to „hypnotizovalo“, prostě to vypneš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10875
28.11.24 10:49

Dat dite tak, aby na televizi nevidelo. Nic jineho asi neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
28.11.24 11:12

Mně jede telka celý den 🤷‍♀️ mimi dávám tak, aby na ni nevidělo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22567
28.11.24 11:20

Jako kulisu ne. Pustit si neco konkretniho a pak to zase vypnout. Dite se samo divat nebude. Bude spat nebo bude tak, aby na televizi nevidelo. Neustale zapnuta telka nemusi byt pro vyvoj ditete to nejlepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5141
28.11.24 11:24

Pane bože :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30971
28.11.24 11:46
@Anonymní píše: Více

jak myslis, ze to delaji v rodinach, kde je vice deti? Pokud chces videt pohadku, tak si ji pust. Ono mimco to zajimat nebude, stejne te moc koukat nenecha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
28.11.24 13:53

Třeba ho televize ani nebude zajímat. My máme tv zaplou kvůli staršího a mladej se koukne asi 3 minuty a jde si po svým :mrgreen: nezájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3902
28.11.24 16:17

My televizi nemáme, ale babičky mají a mají ji stále zapnutou. Dvě z mých dětí to rušilo trochu (v místnosti s televizí si míň hrály a víc se koukaly, byly méně soustředěné, méně se dokázaly zabrat do svojí hry), ale na návštěvě (v tvém případě pár dní přes Vánoce) budiž.

Jedno z dětí bylo ale naprosto fascinovano, od mimina. Nehrálo si, nejedlo, nehybalo se, jen s otevřenou pusou hledělo na obrazovku, i kdyby tam byly televizní noviny, cokoli. Klidně hodiny. Přišlo mi to strašidelný a hodně nezdravý. V případě takového dítěte bych si, teda já, odpustila i tu vánoční pohádku. Teď je dítěti sedm, televizi teda furt nemáme, ale když se s ní někde setká, už se chová normálně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6678
28.11.24 16:21

Mám mrnouse na zemi v části, kde je kuchyně a tv zapnutou v části, kde je obývák. A ano, hypnotizuje všechny obrazovky asi od měsíce :nevim: tehdy jsem nevěřila, že se fakt dívá, to bylo u toho uzlicku něco neskutečného :roll:

Pokud chci něco poslouchat u něj, zapnu si to na mobilu, ten mám snadno z jeho dosahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11633
28.11.24 16:24

Když mu nebudeš pouštět žádný krváky nebo politický debaty, bude v pohodě a žádný trauma, jež mu poznamená zbytek života, neutrpí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
29.11.24 22:00
@ibis píše: Více

Přesně 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...