Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Kate1984 píše:
Ahoj holky, pokud máte někdo výrobek TV Slicer Plus, viz odkaz http://www.wsinternational.cz/vyrobek.php?…, jak jste s ním spokojení? Chystám se ho koupit a slyšelaj sem z více stran že je daleko lepší nežNicer Dicer Plus, viz odkaz
Kdo s tím máte zkušenosti tak předem děkuji za rady.
http://www.topshop.cz/…er_plus.html
Máma dostala ten z druhého odkazu, na saláty v létě je fajn, ale žádné tvrdé potraviny neprotlačíš. V té reklamě je to hodně nadnesené, tak zlehka jak dělají, to určitě nejde ![]()
Já si chci koupit ten slicer, chtěla jsem ho objednat, ale mají celkem vysoké poštovné, tak počkám na nějaký veletrh
@Kate1984 píše:
Ale leze to tam dobře a nezadrhává se to? To je důležité
musis to posadit, trochu pritlacit, aby brambora sedela pevne a pak poradne bouchnout
@Zacharova píše:
Jinak já měla tento…
tak takovy nemam, ten je jeste jiny
@madi píše:
Máma dostala ten z druhého odkazu, na saláty v létě je fajn, ale žádné tvrdé potraviny neprotlačíš. V té reklamě je to hodně nadnesené, tak zlehka jak dělají, to určitě nejdeJá si chci koupit ten slicer, chtěla jsem ho objednat, ale mají celkem vysoké poštovné, tak počkám na nějaký veletrh
nesmis se bat s tim fakt bouchnout.Ja ho nechala lezet chladem a kdyz jsem videla, jak na to jit u tchyne, tak uz je to uplne o necem jinym.Jako fakt silou a rychle.Ze uacatku jsem se bala a ted uz boucham rychle jednu varku za druhou.Ale je to u hranolek a velkych brambor nevim, celkove se vyplati tam dat mensi kusy, aby to lehce udelalo pozadovany tvar.
@Zacharova píše:
Jinak já měla tento…
To je on ten se mě vždycky líbil, sympaták:)
@madi píše:
Máma dostala ten z druhého odkazu, na saláty v létě je fajn, ale žádné tvrdé potraviny neprotlačíš. V té reklamě je to hodně nadnesené, tak zlehka jak dělají, to určitě nejdeJá si chci koupit ten slicer, chtěla jsem ho objednat, ale mají celkem vysoké poštovné, tak počkám na nějaký veletrh
zjisti si jestli nemás poblíž svého místa bydliště WS INTERNACIONAL, měli by ho mít přímo v obchodě a žádné poštovné platit nemusíš, já si pro něho taky pojedu do Brna, tam mají přímo obchod s prezentovanými výrobky.
@Kate1984 my jezdíme každý rok na země živitelku do čb, tam mají stánek pokaždé, tak to koupíme tam… zas nějak extra na to nechvátám.. Dvě stovky za poštovné, když je to malý balíček, to je fakt ujetý, to se mi sponzorovat nechce ![]()
@wildcherry já jsem to měla půjčené, tak jsem na to šla radši pomalu. Já bych to ale asi nevyužila, fakt šikovný mi to přijde na ty saláty, že nezamažeš žádný nádobí a jde ti to přímo do mísy.. ale my je moc neděláme, mě spíš jde o to strouhání a krájení při vaření, to moc nemusím ![]()
Mě zase jde o krájení cibule a ty hranolky, s tím si hrát nemusím:) Když to za mě udělá slicer tak ho budu mít ráda ![]()
Umi nektery z nich kosticky z okurky do salatu? tedy klasicky „kostičkovač“?