TV Slicer Plus

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
458
31.5.14 13:09

TV Slicer Plus

Ahoj holky, pokud máte někdo výrobek TV Slicer Plus, viz odkaz http://www.wsinternational.cz/vyrobek.php?…, jak jste s ním spokojení? Chystám se ho koupit a slyšelaj sem z více stran že je daleko lepší než

Nicer Dicer Plus, viz odkaz
http://www.topshop.cz/…er_plus.html

Kdo s tím máte zkušenosti tak předem děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
31.5.14 13:12

Horste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
31.5.14 13:13

Horst mě asi neporadí:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
31.5.14 13:26
@Kate1984 píše:
Horst mě asi neporadí:)

mam ten zeleny od tchyne.No neni to vubec spatny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
31.5.14 13:27

Je jasné že nemůžu čekat zázraky jako v televizi, ale jde s ním dobře krájet zelenina a hranolky? Už se mě povedlo nakoupit tolik šmejdů z TV že ted už raději ověřuji:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1068
31.5.14 13:33

Ahoj tak já jsem ho měla a nedávno jsem ho prodala na bazárku prostě u mě vede nůž+prkýnko, tohle mě neoslovilo, mají ho i rodiče a leží jim ve skříni, takže za mě ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
31.5.14 13:34

Ja pouzivam hlavne ten maly kostickovac na cibuli, udelam silnejsi kola, polozim a bouchnu, vysledek suprovej. Nesmis se fakt bat do toho dat silu, pak je vysledek super. Tchyne ho koupila i sobe a uz bez neho nevari. Pouziva a i ja ma ruzny druhy zeleniny, zampiony jine houby.No hranolky nejime, takze jsem nedelala, ale muzu to pro tebe jit zkusit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
31.5.14 13:34

@Zacharova je pravda, ze zit se bez neho opravdu da :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
31.5.14 13:38

@Kate1984 kruci,mam jen 4maly mrcanky :lol:,musim brambory koupit. Zkusim to o i na te male.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
31.5.14 13:41

Tak jdou :),ale byly fakt maly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
31.5.14 13:41
@wildcherry píše:
Ja pouzivam hlavne ten maly kostickovac na cibuli, udelam silnejsi kola, polozim a bouchnu, vysledek suprovej. Nesmis se fakt bat do toho dat silu, pak je vysledek super. Tchyne ho koupila i sobe a uz bez neho nevari. Pouziva a i ja ma ruzny druhy zeleniny, zampiony jine houby.No hranolky nejime, takze jsem nedelala, ale muzu to pro tebe jit zkusit :lol:

Tak to prosím zkus, u nás jedou hlavně hranolky:) Měli jsme levnější hranolkovač viz
http://www.tvproducts.cz/…e-a-zeleninu a asi po roce rup, nekvalitní plast se projevil:) Tak hledám něco lepšího, do čeho investuji, ale bude to mít délší životnost:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
31.5.14 13:42
@wildcherry píše:
Tak jdou :),ale byly fakt maly :mrgreen:

Malý? V reklamě z toho lezou mega hranolky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
31.5.14 13:44
@Kate1984 píše:

Tak děkuji za pokus a pokud by se ti povedlo nakrájet větší bramboru tak dej prosím vědět jak stroj posloužil:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
31.5.14 13:46
@Kate1984 píše:

ty brambory byly maly, velky doma nemam, musime na nakup :lol:.Delka leze takova, jak vysoka je brambora, sirka podle toho, jaky se tam da nastavec.Ja dala klas. rozmer hranolek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
31.5.14 13:48

Ale leze to tam dobře a nezadrhává se to? To je důležité

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie