Tvar jména Izabela pro holčičku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.9.15 10:49

Tvar jména Izabela pro holčičku

Zdravím všechny maminky. Právě čekáme druhou holčičku a vybrali jsme pro ní jméno Izabelka. :* :srdce: Přijmení nemáme typické české takže se to bude hodit. :) Prvgní dcerka se jmenuje Vanessa. Chtěla bych vás ale poprosit o radu a názory jaký tvar tohoto jména zvolit. Rozhodujeme se mezi jmény Izabela, Isabela, Isabella, nebo Isabel, Isabell :think: Všem moc děkuji za radu a názor! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7601
21.9.15 10:55

Ja mam Isabella a pro me nejkrasnejdi jmeno! Ale nikdo ji nerekne jinak nez Bellinko, Belli, a kdyz zlobi tak Bello! :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7601
21.9.15 10:56

Ja mam Isabella a pro me nejkrasnejdi jmeno! Ale nikdo ji nerekne jinak nez Bellinko, Belli, a kdyz zlobi tak Bello! :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
21.9.15 10:56

Také jsem nás jménem Isabela nebo Isabella přemýšlela ;) Vanessku mate s dvěma S, tak me by se k ni líbil tvar Isabella ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
21.9.15 11:01

Taky mi prijde, ze kdyz Vanessa, tak Isabella. nejvic to tak ladi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
21.9.15 11:02
@Lucciaaa píše:
Ja mam Isabella a pro me nejkrasnejdi jmeno! Ale nikdo ji nerekne jinak nez Bellinko, Belli, a kdyz zlobi tak Bello! :))

U nás to samý :potlesk: :palec: :* :srdce: (ale s jedním l) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
21.9.15 11:06

K Vanessce víc sedí Isabella :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.15 11:28

No právě si říkám jestli už to není moc dlouhé a taky moc vysvětlování, že se píše „s“ a ještě dvě „l“. :oops: Uvažovala jsem spíš o tvaru Isabela, ale nevím jestli se tento tvar vůbec používá, když to není ani česky ani anglicky. :roll: Ale vidím že jedna maminka tu má i holčičku Isabelku s jedním „L“ a se „s“. Můžu se ještě zeptat jaké u vás byli reakce v rodině a kamarádů na tohle jméno?? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6534
21.9.15 11:56

Mně se líbí Isabel :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
21.9.15 12:01

K Vanesse mi ladí Isabella :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.15 12:07

Isabel je taky moc pěkné, ale zase si říkám když máme Vanessa, tak jestli nebude lepší aby to končilo na „a“ :nevim: Nevím, možná nad tím moc přemýšlím… :oops: A „Isabela“ se nikomu nelíbí?? Když může být Isabečl napsaná se „s“ a jedním „l“,tak Isabela taky nezní špatně ne? :oops:

• Citovat
  • Upravit
510
21.9.15 13:30

Isabella ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.15 17:46

Jsem pro **Izabel** :palec:

@Anonymní píše:
Zdravím všechny maminky. Právě čekáme druhou holčičku a vybrali jsme pro ní jméno Izabelka. :* :srdce: Přijmení nemáme typické české takže se to bude hodit. :) Prvgní dcerka se jmenuje Vanessa. Chtěla bych vás ale poprosit o radu a názory jaký tvar tohoto jména zvolit. Rozhodujeme se mezi jmény Izabela, Isabela, Isabella, nebo Isabel, Isabell :think: Všem moc děkuji za radu a názor! :kytka:

Neni potřeba, aby Izabel končila na -a. Toto je hezčí tvar (pro mně).A je to jednoduší na hláskování
 http://www.nasejmena.cz/nj/cetnost.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
21.9.15 18:36
@Anonymní píše:
Isabel je taky moc pěkné, ale zase si říkám když máme Vanessa, tak jestli nebude lepší aby to končilo na „a“ :nevim: Nevím, možná nad tím moc přemýšlím… :oops: A „Isabela“ se nikomu nelíbí?? Když může být Isabečl napsaná se „s“ a jedním „l“,tak Isabela taky nezní špatně ne? :oops:

Já mám a jedním l, tzn. Isabela, se z mi to přijde šílené a nemám ráda zdvojování hlásek, pokud to není nutné (líbí se mi to jen třeba u Vanessy a Stelly, to zase blbě vypadá s jednou), to bela v Isabele mi přijde právě dobré, Isabel mi přijde ošizené :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Flenka
21.9.15 21:20

Mě se líbí Isobel :srdce:, ale k českému příjmení bych dala Izabel:kytka:

Příspěvek upraven 21.09.15 v 21:21

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie