Tvar prsou v pubertě

Anonymní
22.2.23 10:00

tvar prsou v puberte

Dobrý den, je mi 16let a mám problém se vzhledem mého poprsí. S velikostí jsem spokojená(B/C), ale trápí mě celkově vzhled a tvar. Bradavky se ukážou jen když mi je zima a i okolí bradavky je takové měkké-prsa vypadají špičatě. Proto bych se chtěla zeptat, jak vypadala v tomto veku vaše prsa? Je možné se bradavky a tvar ještě zmeni a dovyvinou, nebo je již toto tvar který mi zůstane až do porodu?:(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
91
22.2.23 10:38
@Anonymní píše:
Dobrý den, je mi 16let a mám problém se vzhledem mého poprsí. S velikostí jsem spokojená(B/C), ale trápí mě celkově vzhled a tvar. Bradavky se ukážou jen když mi je zima a i okolí bradavky je takové měkké-prsa vypadají špičatě. Proto bych se chtěla zeptat, jak vypadala v tomto veku vaše prsa? Je možné se bradavky a tvar ještě zmeni a dovyvinou, nebo je již toto tvar který mi zůstane až do porodu?:(

Určitě se ti prsa ještě změní. Já mám zase hrozně velké bradavky a na prsou mám strie, protože se dost měnily, když jsem přibírala a následně zase shazovala váhu. Ve tvém věku jsem žádné prsa neměla 😁 Nyní mám C-D a tvar se taky změnil. Ještě jsi ve vývinu. A kdyby ti zůstala taková jaká jsou, tak co? Najdeš si kluka, který to řešit nebude, nebo ho to naopak bude vzrušovat. Měj se ráda taková, jaká jsi☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25072
22.2.23 11:04

To se ještě může změnit.

Příspěvek upraven 22.02.23 v 17:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
22.2.23 11:13

Mně takové zůstaly do porodu… Ale co, vidíš, že i s nimi jsem si partnera našla. Jsem za to ale ráda, nechtěla bych je velký a výrazný.
Když pak na něco dojde s nějakým klukem, pravděpodobně se ti vzrušením trochu vytvarují nebo tomu můžeš nenápadně pomoct a vytvarovat prsty… ale fakt se tím netrap. Tomu klukovi to bude šumák, je to jen tvůj pocit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
22.2.23 11:32

???

Fotky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
22.2.23 14:14

No já teda nevím, jestli jsem vadná, když všichni píšou, že se to ještě změní, ale moje prsa vypadají jak velikostně, tak vzhledově pořád stejně snad od mých 14 let :lol: Takže nevím, já si myslím, že se může změnit velikost, ale tvar bradavek asi těžko. Ale někomu zase rostou prsa klidně až do 20, takže to se těžko odhaduje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová