Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dobrý den, je mi 16let a mám problém se vzhledem mého poprsí. S velikostí jsem spokojená(B/C), ale trápí mě celkově vzhled a tvar. Bradavky se ukážou jen když mi je zima a i okolí bradavky je takové měkké-prsa vypadají špičatě. Proto bych se chtěla zeptat, jak vypadala v tomto veku vaše prsa? Je možné se bradavky a tvar ještě zmeni a dovyvinou, nebo je již toto tvar který mi zůstane až do porodu?:(
Určitě se ti prsa ještě změní. Já mám zase hrozně velké bradavky a na prsou mám strie, protože se dost měnily, když jsem přibírala a následně zase shazovala váhu. Ve tvém věku jsem žádné prsa neměla 😁 Nyní mám C-D a tvar se taky změnil. Ještě jsi ve vývinu. A kdyby ti zůstala taková jaká jsou, tak co? Najdeš si kluka, který to řešit nebude, nebo ho to naopak bude vzrušovat. Měj se ráda taková, jaká jsi☺️
Mně takové zůstaly do porodu… Ale co, vidíš, že i s nimi jsem si partnera našla. Jsem za to ale ráda, nechtěla bych je velký a výrazný.
Když pak na něco dojde s nějakým klukem, pravděpodobně se ti vzrušením trochu vytvarují nebo tomu můžeš nenápadně pomoct a vytvarovat prsty… ale fakt se tím netrap. Tomu klukovi to bude šumák, je to jen tvůj pocit. ![]()
No já teda nevím, jestli jsem vadná, když všichni píšou, že se to ještě změní, ale moje prsa vypadají jak velikostně, tak vzhledově pořád stejně snad od mých 14 let
Takže nevím, já si myslím, že se může změnit velikost, ale tvar bradavek asi těžko. Ale někomu zase rostou prsa klidně až do 20, takže to se těžko odhaduje ![]()
Dobrý den, je mi 16let a mám problém se vzhledem mého poprsí. S velikostí jsem spokojená(B/C), ale trápí mě celkově vzhled a tvar. Bradavky se ukážou jen když mi je zima a i okolí bradavky je takové měkké-prsa vypadají špičatě. Proto bych se chtěla zeptat, jak vypadala v tomto veku vaše prsa? Je možné se bradavky a tvar ještě zmeni a dovyvinou, nebo je již toto tvar který mi zůstane až do porodu?:(