Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím,
objevila jsem tento pořad a tak se chci zeptat, jestli podle něho něco skutečně tvoříte? a co jste vytvořili?
(s TV moc nejsem kamarád, takže jsem to neznala… ale můžu si to pustit na netu, že)
mám 4 leťáka, tvoření ho baví a já teď nemám nápady… Velikonoční téma jsme měli asi tři týdny a najednou nevím co ![]()
Ne, nelibi se me tam vubec nic.ten druhy porad co uz skoncil byl mnohem lepsi…veci byli krasne a vkusne, coz se o tehle rict absolutne neda…je to i katastrofalne hodnoceno a ja souhlasim…
http://www.csfd.cz/…an-hracicka/
Aha, díky.
jak říkám, v televizi se absolutně neorientuju, tak jsem o panu Hračičkovi jenom zaslechla. Koukala jsem zkusmo na jeden díl a dělal tam dinosaura ze staré misky, což se mi docela líbilo… jenom pro toho mého čtyřleťáka by to zrovna asi bylo složité
@lubomíra píše:
To už raději Šikulové¨Ten hračička - no nebere nás to
je desny…vsak to hodnoceni..vytvarka a sikulove!
Toho chlapa nemůžu ani vidět ![]()
Posledně jsme dělali podle Šikulů…
Výtvarka! se mi taky líbila více. A nejvíc ArtAttack, nevím, jak to bylo česky.
@budi píše:
Zdravím,
objevila jsem tento pořad a tak se chci zeptat, jestli podle něho něco skutečně tvoříte? a co jste vytvořili?(s TV moc nejsem kamarád, takže jsem to neznala… ale můžu si to pustit na netu, že)
mám 4 leťáka, tvoření ho baví a já teď nemám nápady… Velikonoční téma jsme měli asi tři týdny a najednou nevím co
na pana Hračičku koukám a vždycky si říkám..tvl, ty kok.ote a po těch tvejch nápadech bude uklízet jako kdo??? ![]()
@Pipet píše:
Toho chlapa nemůžu ani vidět
Posledně jsme dělali podle Šikulů…
Výtvarka! se mi taky líbila více. A nejvíc ArtAttack, nevím, jak to bylo česky.
My podle něj netvoříme, ale díváme se na něj, malýmu se to hrozně líbí, má necelý dva roky. Mě to přijde stupidní
, hlavně on
, ale malej na to vždycky zírá, asi pro to, že on tam lítá jak potrhlej, je to tam všechno hodně barevný atd.
@pohledzdruhestrany píše:
na pana Hračičku koukám a vždycky si říkám..tvl, ty kok.ote a po těch tvejch nápadech bude uklízet jako kdo???
@Anys píše:
My podle něj netvoříme, ale díváme se na něj, malýmu se to hrozně líbí, má necelý dva roky. Mě to přijde stupidní, hlavně on
, ale malej na to vždycky zírá, asi pro to, že on tam lítá jak potrhlej, je to tam všechno hodně barevný atd.
@pohledzdruhestrany píše:
na pana Hračičku koukám a vždycky si říkám..tvl, ty kok.ote a po těch tvejch nápadech bude uklízet jako kdo???