Unicef puzzle

19015
17.3.15 10:22

Unicef puzzle

Ahoj, prosím Vás, neválí se doma někomu nějaké nepotřebné Unicef puzzle? Třeba na chatě a podobně*** Jedná se o tyto a podbné. Nevím kde sehnat, už jsem fakt zoufalá…

Zkuste poradit, kde to mám ještě zkusit. Děkuji moc

Příspěvek upraven administrátorem 17.3.2015 13:51 - poptávka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46669
17.3.15 10:26

Já ti nepomůžu, promiň. Jen chci napsat, že jsou krásný a vůbec jsem netušila, že existuje víc variant. Máme u našich jedno s dětmi, jak si hrají pod noční oblohou a už se těším, až si to zase po letech složím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
17.3.15 10:29

@KPKristy Těch druhů je asi 20 možná více. Měla jsem jako dítě čtvery ale ruplo nám topení v pokojíčku a já přišla o všechno. Teď mě to zpětně mrzí a ráda bych je zase měla doma. Sehnala jsem dvoje na bazoši ale doma je ještě nemám. Zbytek vůbec netuším jak dostat… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
17.3.15 10:31

@Luisiana, to mě teda taky nenapadá, už je to určitě sběratelský kus :think:

My to máme doma od doby, kdy puzzle ještě vypadalo úplně jinak a bylo maximálně s Krtkem. Co si pamatuju, tohle doma nikdo z kamarádů neměl. Tak koukám, že máme docela raritku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
17.3.15 10:38

Ježiši, tohle puzzle mívala kamarádka a já jí ho děsně záviděla. Bylo opravdu nádherný… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
17.3.15 10:49

Zkusila bych mrknout na eBay, jsou i prodejci co zasilaji do zahranici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
17.3.15 10:50

@KPKristy Já měla dome čtvery, kamarádka jedny ale poslední dobou vůbec nikde nejsou. Ty puzzle nebyly nikdy v normálním kamenném prodeji ale každý rok se daly koupit na podporu Unicef. Nám je posílala známá ze Švédska. Tam se to asi dalo koupit. Možná tak ještě u nás v Tuzexu ale to taky pochybuju. Ti co je mají doma je nechtějí dát. A já bych je tak ráda… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
17.3.15 10:51

@Petulinaxx Bohužel, Ebay taky nic… je to už i hodně staré. Asi to všichni vyhodili nebo nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
17.3.15 10:53
@Luisiana píše:
@KPKristy Já měla dome čtvery, kamarádka jedny ale poslední dobou vůbec nikde nejsou. Ty puzzle nebyly nikdy v normálním kamenném prodeji ale každý rok se daly koupit na podporu Unicef. Nám je posílala známá ze Švédska. Tam se to asi dalo koupit. Možná tak ještě u nás v Tuzexu ale to taky pochybuju. Ti co je mají doma je nechtějí dát. A já bych je tak ráda… :srdce:

To se nedivím :D :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69142
17.3.15 11:05

Mam dve a nedam, zrovna pred tydnem jsem je skladala s dcerou, jsou uzasne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
17.3.15 11:15

@ugluk Uaaaaa :mrgreen: Je mi to asi jasné, že je to boj z větrnými mlýny. A může vědět jaké máte? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
17.3.15 11:19

Mám asi patery a chybí nám ten kulatý. Je skvělý, také bych ráda sehnala, ale nejsou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69142
17.3.15 11:25

@Luisiana mame tu kulatou na poslednim obrazku a pak hranatou lod se spoustou deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
17.3.15 11:33
@Luisiana píše:
Ahoj, prosím Vás, neválí se doma někomu nějaké nepotřebné Unicef puzzle? Třeba na chatě a podobně, ráda bych odkoupila. Jedná se o tyto a podbné. Nevím kde sehnat, už jsem fakt zoufalá…Zkuste poradit, kde to mám ještě zkusit. Děkuji moc

Ahoj, pošlu Ti soukromou zprávu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
17.3.15 11:41
@Luisiana píše:
Ahoj, prosím Vás, neválí se doma někomu nějaké nepotřebné Unicef puzzle? Třeba na chatě a podobně, ráda bych odkoupila. Jedná se o tyto a podbné. Nevím kde sehnat, už jsem fakt zoufalá…Zkuste poradit, kde to mám ještě zkusit. Děkuji moc

Jééé to jsem jako děcko taky měla úplně jsem si zavzpomínala teď a vůbec netuším kde skončili. Se musím zeptat taťky jestli je ještě někde nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Lékařský kufřík

• (4.8) + 19 recenzí

Linkimals Mluvící lama

• (4.8) + 18 recenzí