Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luisiana Léta, dlouhé roky se snažím rozpomenout na puzzle, které jsem skládala jako malá holka. Archa, lovila jsem ji z paměti, googlila, nikde nebyla… po třiceti letech ji vidím! Děkuju!
Ani nevíš, jakou mi to udělalo radost! ![]()
Kdyby měl někdo na prodej Unicef Archu nebo děti (s horkovzdušným balonem nahoře), koupím!!
@Icestar Jak vypadají děti s balonem? Já mám dvě archy ale v každé chybí jeden dílek… A nejde to dát dohromady. Až seženu třetí, tak ti klidně jednu pustím ![]()
@Viking Když už jsem se do toho tak pustila a začala zbírat tak jsem si to nechtěla nechat ujít. Ještě jsem ukecala slevu ale i tak to bylo dost peněz. Ale nevadí, jsem ráda.
Jen bych prostě ráda nějaký seznam nebo něco, ať vím, co ještě zhánět. Z unicefu mi neodpověděli…
@Luisiana Já to chápu. Ale jsem ráda, že jsem za to dohromady moc peněz nedala, když vidím, jak náruživě to děti skládají:) Seznam by mě taky hodně zajímal…
Děti s balónem je ten noční obrázek, ne? Občas jsem je viděla na aukru.
@Viking Ano, noční obloha. @Luisiana Určitě se mnou počítej, stoprocentně mám zájem a nutně archu potřebuju ![]()
Aktuální stav. Ještě jedny jsou snad někde v poště. A tak cca 10 ks nemám… Pořád hledám co mi ještě chybí ![]()
Dobrý den,
dvě puzzle unicef doma mám, tak jestli ještě o ně máte zájem, dejte vědět, jsem ale z Prahy,
EDan.
@EDan píše:
Dobrý den,
dvě puzzle unicef doma mám, tak jestli ještě o ně máte zájem, dejte vědět, jsem ale z Prahy,
EDan.
Určitě, které to jsou? Píšu zrpávu
Je to chlapec s lodí, resp. s archou, všedo modra, a děvče v pruhovaném triku, na obálce je město - cirkus, kolotoč - do červena.
@EDan beru archu určitě. Poslala jsem před tím zprávu. Máte všechny dilky?
Zprávu nemám, já jsem tu totální nováček, ani nevím, kde bych ji měla hledat.??