Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Martina Brno
nevim, jestli to nevyzni hloupe, ale kolik by pro vas byla zajimava nabidka?!
@kikina80 Dobrý den, omlouvám se, že píšu opožděně, ale chtěla jsem si ho ještě poskládat. Abych také zjistila v jakém je stavu. Nic nechybí i když asi tři čudliky jsou v horším stavu. Jak jsem psala, nepotřebují ho prodat nutně, navíc se mi vybavilo u skládání plno pěkných vzpomínek. Moje cena je tedy 1500,– Kč
Koupím puzzle Unicef - viz obrázek. Moc děkuji za nabídku.
@kikina80 Podle mého nemáte
Já mám doma tři archy, ve dvou chybí jeden dílek a nepasuje to do sebe ![]()
Koupila jsem jednu kde chyběl dílek a tak jsem dokoupila druhou kde chyběl jeden dílek ale nepasovalo to vůbec. Koupila jsem třetí a taky to napsovalo. Byl to úplně jiný tvar. Nešlo jenom o potisk. Takže by to asi byla velká náhoda. To si ho radši vyrobte.
Aha
objedala jsem údajně kompletní - ach jo!? zeptám se blbě, jde třeba někde nechat dovyrobit?! jsem perfekcionalista a vím, jak bych se s tím a jak dlouho trápila (a v závěru stejně nebyla spokojená) nepoptávali jste někdo?
@Luisiana, ahojky, nevis prosim, jestli se daji nekde sehnat ta modra nova puzzle Unicef? Dve z nich mame a dve bych jeste rada dokoupila. Diky moc:-)
@evulatko75 Které myslíš? Hoď obrázek? Já kupuju hodně na ebay
@Luisiana, myslela jsem z te Tve fotky, kde mas vsechny, tak ta dve posledni, modra krabice. Ty dve pred nima jsem koupila normalne v obchodu Unicef. Uz je to ale par let:-)
@evulatko75 Aha, ty jsem určitě koupila taky na ebay, tam byli docela často. Ale někdy jsou i na aukru.
Dobrý den všem, budu na mimibazaru prodávat některé z Unicef puzzlí…
, můj nick jako prodejce na mmb je Meryl.
![]()
@Emake chtěla jsem se zeptat zda budete nebo už jste prodala ty puzzle unicef? Měla bych zájem, už dlouho sháním dva obrázky, tak když by jste je měla, tak bych ráda koupila, děkuji