Unicef puzzle

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7354
1.2.20 20:29

@VandaVanda máte zprávu. Mám zájem o červenou pouť, případně i další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
1.2.20 22:52

Paní Vanda puzzle nabízela na bazosi původně za 50,– kus, pak narazila na tuhle diskuzi, nereagovala na sms, na mail se omluvila, ze inzerat už smazala a na dotaz ceny nereagovala ani pak. Tak vám držím palce, já bych si už od ní nic nevzala ani zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.20 11:17

Ano, pani Vanda nabizela na Bazosi za 50kc. Chapu, ze jste strasne nasrana, ze pani Vanda nasla tuto diskusi drive, nez vam prodala za 50kc. To je zivot, tentokrat mela stesti pani Vanda, priste to treba budete vy, jen musite byt prejici, to pomaha! Ne, ze bych vam musela skladat ucty, ale sms mi neprisla a email jsem z nejakeho duvodu nasla az ted. A info, ktere vam uz vubec nenalezi, ale presto vam ho dam, se dvema uzivatelkami jsem jiz na prodeji domluvena. Krasny zbytek vikendu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.2.20 14:33

Na email jste reagovala před par dny a teď tvrdíte, že jste ho našla teď. Nejsem hamižná, proto i z te vaší původní nabídky jsem projevila zájem jen o 2ks, které mi chybí. Věřila jsem, že i ta ostatní někomu udělají radost, místo abych na předprodeji chtela vydělat. Když jste odepsala, že vám došlo, že cena je jinde, slušně jsem to akceptovala a zeptala se, za kolik byste mi je prodala a už jste nereagovala. Mohla bych být vytočená, zklamaná, otrávená. Ale to by v běžným životě byl člověk skoro pořád a na to nemám chuť ani čas. Předchozí zpráva pro ostatní byla čistě informativní. Takže si odpusťte své vulgární komentáře o mém psychickém rozpoložení a mějte se hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.20 15:06

Nemate na to cas ani chut a proto jste nevahala napsat ostatnim informativni prispevek😂 Nevim jestli mate problem s pochopenim psaneho textu, ale venuji vam jeste trochu sveho casu a vysvetlim vam, ze email s dotazem na cenu jsem cetla az dnes. A ano, na osoby jako vy budu vzdycky vulgarni, na slusne lidi jsem slusna a snazim se jim vyjit vstric. Timto bych rada ukoncila debatu s vami, nic mi neprinasi, jen jsem chtela pro ostatni normalni uzivatelky uvest veci na pravou miru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.2.20 16:15

Nevím, proč máte potřebu být na mně vulgární ani proč si myslíte, že jsem neslušná, ale jestli máte tu potřebu si ulevit za to, že byl problém v komunikaci, byť ne třeba vaší chybou, poslužte si, když jste přesvědčená o své vlastní slušnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.20 13:51

Jeste jsem nasla tyto dva kousky:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.10.20 14:27

Dobrý den, nemáte prosím někdo na prodej ty kulaté puzzle unicef-jsou to ty novější. Popřípadě i jiné nabídněte :wink: Za nabídky předem dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ike
4
10.3.21 23:19

Puzzle unicef

@Andriska
Já mám hned to první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.21 01:55

Za slušnou nabídku tu mám 5 těchto kousků, nejlépe jako komplet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
31.3.21 17:54

Zdravím, obnovují diskuzi…
Nemá někdo k prodeji UNICEF puzzle - dílna (hobby club) nebo dům…děkuji mockrát! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.9.21 20:04

Zdravím všechny,
měl bych tady 4 x na prodej Unicef puzzle,
nejraději bych prodal vše dohromady.
Cena: 600 Kč za stavebnici.

Díky za zájem
Standa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
30.10.21 08:44

@StenCpu Dobry den, mate prosím puzzle jeste na prodej? Mám zájem zejména o to modré s lodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
31.10.21 09:19

@lelali Ano můžeme se domluvit, posílal jsem Vám zprávu.
 S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
7.11.21 12:31

Ahoj, na chatě máme Deti v Bolivii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...