Unicef puzzle

• Fotoalbum (76)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19015
20.4.15 20:59

@Nairol A taky jsi je tak ráda skládala jako dítě? Já jsem to milovala a teď zjišťuji, že je jich víc… ráda bych je všechny ale nevím, zda je to možné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
20.4.15 21:08
@Luisiana píše:
@Nairol A taky jsi je tak ráda skládala jako dítě? Já jsem to milovala a teď zjišťuji, že je jich víc… ráda bych je všechny ale nevím, zda je to možné :mrgreen:

Strasne. Skladala jsem to porad dokola. Hlavne tu pout na cervenem pozadi a ty deti pod nocni oblohou. To byly moje prvni.

Po dalsich ani netouzim, k temhle mam nejaky vztah. S ostatnimi by to asi uz nebylo ono.

A jinak puzzle miluju doted, jen jaksi neni cas a ani kde to delat. :nevim: Vsetecny rucicky a nozicky jsou uplne vsude. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
20.4.15 21:08
@Luisiana píše:
@Nairol A taky jsi je tak ráda skládala jako dítě? Já jsem to milovala a teď zjišťuji, že je jich víc… ráda bych je všechny ale nevím, zda je to možné :mrgreen:

Strasne. Skladala jsem to porad dokola. Hlavne tu pout na cervenem pozadi a ty deti pod nocni oblohou. To byly moje prvni.

Po dalsich ani netouzim, k temhle mam nejaky vztah. S ostatnimi by to asi uz nebylo ono.

A jinak puzzle miluju doted, jen jaksi neni cas a ani kde to delat. :nevim: Vsetecny rucicky a nozicky jsou uplne vsude. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
20.4.15 21:10

@Nairol Já si na to koupila takový kufr a tam to můžu mít schované a večer vytáhnout. Ale těším se na důchod, že zase budu stavět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
20.4.15 21:15
@Luisiana píše:
@Nairol Já si na to koupila takový kufr a tam to můžu mít schované a večer vytáhnout. Ale těším se na důchod, že zase budu stavět :mrgreen:

To ja taky, ale bojim se, ze pak uz se k tomu neohnu a navic na to ani neuvidim. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
20.4.15 22:18
@Luisiana píše:
A tyhle mám teď zamluvené a doufám, že dojdou v pořádku

Tyjo, kdes sehnala archu?
Já dražila nedávno na aukru, ale nechtělo se mi jít tak vysoko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
20.4.15 22:20

Ježiš, tu červenou pouť jsem měla taky! Kdoví kam zmizela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
20.4.15 22:20

@Viking že bych tě byla předražila?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
20.4.15 22:22

A taky zvířata v jezeře.. Ty jo, úplně jsem se tu dojala :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
20.4.15 22:41

@Luisiana Napadlo mě, že jsi to ty, ale nechtěla jsem porušovat pravidla zákulisními domluvami:) Navíc už jsem dvoje měla, stála jsem jen o archu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
20.4.15 22:50

Já ty dvoje už taky mám :mrgreen: Ale udělala jsi dobře, paní mi pak psala že tam nejsou všechny dílky… :roll: Ale domluvili jsme se na nižší cenně a ještě k tomu přihodila nějaké Raveny takže to jde. No a ty oranžové kulaté už mám doma dvakrát ale taky tam cosik chybí tak z toho udělám jedny komplet a bude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
20.4.15 22:57

@Luisiana Ha, tak to by mě naštvalo. To jsem zvědavá, jestli uděláš jedny komplet, vždycky jsem si říkala, jestli je to řezaný stejně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
20.4.15 22:58

@Viking Tak teď mám doma ty kulaté troje tak uvidíme. To mě nenapadlo… spíš se obávám že v těch druhých bude taky chybět ten střed… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
29.4.15 09:13

@Viking Ahojky tak puzzle dorazily a paní se trochu sekla, dvě jsou komplet a chybí jeden díleček, bohužel zrovna na Arše. Ale i tak jsou ty puzzle ve výborném stavu, skoro jako nové, neošahané, tak si je nechám a pošlu dál ty co jsem sehnala před tím. Co ty? Něco nového?? Ještě jsem sehnala ty nové kulaté s těma hodně obličejema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
29.4.15 12:11

Kam na to chodíš! Já prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie