Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nairol A taky jsi je tak ráda skládala jako dítě? Já jsem to milovala a teď zjišťuji, že je jich víc… ráda bych je všechny ale nevím, zda je to možné ![]()
@Luisiana píše:
@Nairol A taky jsi je tak ráda skládala jako dítě? Já jsem to milovala a teď zjišťuji, že je jich víc… ráda bych je všechny ale nevím, zda je to možné
Strasne. Skladala jsem to porad dokola. Hlavne tu pout na cervenem pozadi a ty deti pod nocni oblohou. To byly moje prvni.
Po dalsich ani netouzim, k temhle mam nejaky vztah. S ostatnimi by to asi uz nebylo ono.
A jinak puzzle miluju doted, jen jaksi neni cas a ani kde to delat.
Vsetecny rucicky a nozicky jsou uplne vsude. ![]()
@Luisiana píše:
@Nairol A taky jsi je tak ráda skládala jako dítě? Já jsem to milovala a teď zjišťuji, že je jich víc… ráda bych je všechny ale nevím, zda je to možné
Strasne. Skladala jsem to porad dokola. Hlavne tu pout na cervenem pozadi a ty deti pod nocni oblohou. To byly moje prvni.
Po dalsich ani netouzim, k temhle mam nejaky vztah. S ostatnimi by to asi uz nebylo ono.
A jinak puzzle miluju doted, jen jaksi neni cas a ani kde to delat.
Vsetecny rucicky a nozicky jsou uplne vsude. ![]()
@Nairol Já si na to koupila takový kufr a tam to můžu mít schované a večer vytáhnout. Ale těším se na důchod, že zase budu stavět ![]()
@Luisiana píše:
@Nairol Já si na to koupila takový kufr a tam to můžu mít schované a večer vytáhnout. Ale těším se na důchod, že zase budu stavět
To ja taky, ale bojim se, ze pak uz se k tomu neohnu a navic na to ani neuvidim. ![]()
@Luisiana píše:
A tyhle mám teď zamluvené a doufám, že dojdou v pořádku
Tyjo, kdes sehnala archu?
Já dražila nedávno na aukru, ale nechtělo se mi jít tak vysoko…
@Luisiana Napadlo mě, že jsi to ty, ale nechtěla jsem porušovat pravidla zákulisními domluvami:) Navíc už jsem dvoje měla, stála jsem jen o archu…
Já ty dvoje už taky mám
Ale udělala jsi dobře, paní mi pak psala že tam nejsou všechny dílky…
Ale domluvili jsme se na nižší cenně a ještě k tomu přihodila nějaké Raveny takže to jde. No a ty oranžové kulaté už mám doma dvakrát ale taky tam cosik chybí tak z toho udělám jedny komplet a bude ![]()
@Luisiana Ha, tak to by mě naštvalo. To jsem zvědavá, jestli uděláš jedny komplet, vždycky jsem si říkala, jestli je to řezaný stejně…
@Viking Tak teď mám doma ty kulaté troje tak uvidíme. To mě nenapadlo… spíš se obávám že v těch druhých bude taky chybět ten střed… ![]()
@Viking Ahojky tak puzzle dorazily a paní se trochu sekla, dvě jsou komplet a chybí jeden díleček, bohužel zrovna na Arše. Ale i tak jsou ty puzzle ve výborném stavu, skoro jako nové, neošahané, tak si je nechám a pošlu dál ty co jsem sehnala před tím. Co ty? Něco nového?? Ještě jsem sehnala ty nové kulaté s těma hodně obličejema.