Unicef puzzle

• Fotoalbum (76)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19015
17.3.15 11:44

@Kaac A jaké máte? Ty kulaté jsou uplně nesehnatelné…

Já je koupím za jakoukoliv cenu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
17.3.15 11:49

My máme tohle, a když jsme byly se ségrou malé, nešlo nám do hlavy, jak můžou ty děti trajdat po nocích bez rodičů. Strašně jsme chtěly taky takový dobrodrůžo a vždycky při skládání jsme vymýšlely různé scénáře, co bychom, kdybychom :P

Díky této diskusi jsem si to vybavila a fakt už se těším zase k našim, až si to složím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
17.3.15 12:19

Já jsem měla tyhle, hlavně mě mrzí ta Noeho archa… Tu jsme s kamarádkou vždy stacěli na půl, uměly jsme to dokonale a nikdy si půlky nevyměnily.

U těch červených kolotočů se mi moc líbily ty figurky. A kulaté byly docela těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
17.3.15 12:32

Asi to bude těžké sehnat, na Ebay mají ten červený s kolotočem za 1200,– 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
17.3.15 20:13

Nostalgie, zrovna dnes jsme skládali:)
Za poslední dva roky jsem na mmb a na aukru koupila cca 10 kousků, nejmíň za 30 a nejvíc za 200 Kč. Nesehnala jsem ale zatím Noemovu archu, která patřila k mým nejoblíbenějším (zn. koupím!:)
Jinak Unicef má hezký puzzle pořád: http://www.unicef.cz/…rodukt/83372

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
17.3.15 20:16

@Viking Ahojky, tak nové už mám objednané, já dneska sehnala troje, doufám, že to klapne. Teda to ti závidím, máš fotky toho co máš? A já taky nejvíc chci Noeho archu. Ta je moje nej…

Ale ještě pořád u mne existuje malá naděje, že to mamka nevyhodila. Dneska jsem s ní mluvila a prý že ne, ale už není moc míst, kde by to mohlo být… chjo chjo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
17.3.15 20:21

@Luisiana Už jsem to několikrát chtěla vyfotit, zkusím to udržet v hlavě. Archu jsem nikde v nabídce neviděla. Taky nechápu, co s tím rodiče mohli udělat, měli jsme jich celkem hodně.
Sehnalas troje nové, nebo něco historického?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
17.3.15 20:31

@Viking Sehnala jsem troje historické ale neříkám hop dokud nebudou doma. Další jedno je v jednání, to nevím jestli klapne. A pak objednala na Unicefu dvoje nové, kulaté. No budu se snažit dál. 1200 na ebay za jedny je masakr, minule jsem brala jiné zboží v podobné hodnotě, ještě mi to zadrželi na celnici v Praze a platila jsem skoro dva tácy. To už je fakt moc :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
17.3.15 20:45

@Luisiana A kdes našla, na Aukru? Tam jsem měla největší úspěch:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
17.3.15 20:47

@Viking Ne, na nějakém bazaru, na aukro bohužel nic. Ani bazoš nic. Nenajdeš na netu ty obrázky co máš? Stašně ti závidím :mrgreen: :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
17.3.15 21:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
17.3.15 21:41

@Viking Ty poslední jsou boží… já budu mít možná ty první dvoje a ještě k tomu tu noční oblohu a děti. A vypadá to ještě že ty kulaté ale tam pár kousků chybí ale ty si dodělám, to zvládnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
17.3.15 21:46

@Luisiana Ty poslední si z dětství nepamatuju, akorát je měl někdo nalepený na podložce, takže zatím na nich makám se skalpelem:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
17.3.15 21:51

@Viking Tak já si dlouho myslela že je jich jen pár a překvapilo mě, kolik jich je. :mrgreen: Skalpelem pracuju zrovna teď. Mám č. 3, čepel 11, jaký máš ty? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68927
17.3.15 22:10

Tu posledni mam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie