Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky prosím poradte, včera mě strašně bolela hlava, dnes taky a dnes jsem si nahmatal i plodný hlen který mám normálně kolem té ovulace.To by bylo vše v pohodě, už se pozoruju nějaký ten pátek, aby jsem zjistila svoji ovulku a tak. Jenže včery jsem byla v pohodě a dnes jsem si nahmatala vlastně čípek, ale normálně jsem se k němu nemohla dostat, něco mi tak jakoby překáželo. Bylo to uvnitř vchodu do pochvy a vlastně ten můj prst se tam skoro jakoby nevešel, bylo to něco jao třeba tvrdého jako kost, oprvdu tvrdá boule ![]()
Co to může být???
Včera nic, ráno dnes nic a ted tohle, včera tam nebylo nic, poloha při pohmatování je stále stejná a to tak, že si stoupnu jednou nohou na židli, nebo vanu a ted tohle. Mám moc strach, uklidněte mě prosím ![]()
Na gyndu se nedostanu, je takm nejdří až v pondělí. Jinak nebolí mě nic, právě pouze jen ta hlava, podbřišek mě nebolí, jen lehounce vaječníky, ale to bylo tak 2hodiny a pak silný ovulačný výtok. No třeba plaším zbytečně a je to k té ovulce, která opravdu ted probíhá ![]()
Piště, díky jsem z toho vyplašená
@Elenentka píše:
Na zadni stene? Nemohla to byt kostrc?
nebylo to jako směrem nahoru, ale právě dolů. Je to spíše takový výběžek, jen je mi divný, že ráno jsem to necítila a ted po pár hodinách to hodně cítím. Já mám strach, ale zase to nebolí, jestli to bude k té ovulce, tak by to mělo zítra být pryč a to já doufám, že bude. Bože takový stresy ![]()
@PetiteFillette píše:
Kdys byla naposledy na velké?
včera, ještě dnes jsem nebyla.No snad když si dojdu, tak to určitě ještě prohmatám. Taky mě to napadlo ![]()
Každopádně si dojdu, chodívám spíše takhle odpoledne ![]()
@00000000 Určitě to bude stolice, buď v klidu
Nic jiného tam „vyrůst“ nemůže, zvlášť ne za dopoledne ![]()
@PetiteFillette píše:
@00000000 Určitě to bude stolice, buď v kliduNic jiného tam „vyrůst“ nemůže, zvlášť ne za dopoledne
no já dám pak vědět, ale je mi to fakt divný, díky za uklidnění ![]()
Snad to bude jen to, že se tam něco tlačí
![]()
@PetiteFillette píše:
ještě mě napadá, že mám pravidelně problém vždy v době ovulace, že třeba jeden den na záchod nejdu, nějak se mi to sekne, nebvím, ale pak zase v poho.No a během měsíčků to mám obráceně a spíše lítám častěji. Jsem to ale divná ![]()
@00000000 píše:
no já dám pak vědět, ale je mi to fakt divný, díky za uklidnění
Snad to bude jen to, že se tam něco tlačí![]()
tak jsem si došla na WC a opravdu to je pryč
![]()
Taková blbost, to by mě fakt nenapadlo
![]()
Díky všem
![]()
@PetiteFillette píše:
presne tak, pokud to bylo smerem dozadu, tak to zkus znova, az se vykakas ![]()