Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, chtela bych se zeptat holek co maji zkusenosti s timto gelem, kdyz jste naplnili aplikator gelem kolikrat jste tento aplikator pouzili? V baleni, ktere jsem si zakoupila je 9 aplikatu a jestli sem cetla dobre, tak je tam uvedeno ze je mozne pouzit tento aplikator pouze jednou. Tim padem je to tedy pouze na 9 pohlavnich styku? No moc to teda neni, ale tak snad to bude stacit… A taky by me zajimaly vase zkusenosti
My se snazime uz 7 mesicu a bez uspechu tak sem si rekla ze za zkousku nic nedame
Ani jeden jsme jeste na zadnem vysetreni nebyli takze netusime co by mohlo byt spatne
diky za rady a zkusenosti ![]()
Ahoj ano. já jej používám. snažíme se 1,5 roku. pre-seed gel jsem zatím použila 3×. ono když to začneš plnit tak zjistíš že tuba gelu ti možná ani na těch 9 aplikátoru nevyjde. záleží kolik toho gelu použiješ jestli 1 nebo 4g. Ale musím říct že co se pocitu z tuletí týče tak to je nebe a dudy s nebo bez
takže i kdyby to nemělo ten blahodárný učinek na spermije tak to mělo učinek na nás splečený sex. třeba se najde ještě někdo jiný kdo nám napíše že díky tomu má už i mimi.
@Dvěstěnožka no tak uvidime kazdopadne diky
a nevis jestli se nekde daji sehnat ty samotny aplikatory? prijde mi totiz takovy blby kdyz ti zbyde gel tak co pak s nim kdyz uz neni aplikator?…je to takovy nedomysleny ![]()
@Naominka četla jsem debatu kde to holky řešily injekčníma stříkačkama. přeci jen bych stejný aplikátor napoužívala. zavádí se dost daleko a mám strach z infekce.