Jak přítele přimět k oplodnění, když děti ještě nechce

27.4.15 21:52

Jak ho přimět k oplození

Ahoj holky, asi mě část z Vás odsoudí, ale i přesto si troufnu dotaz položit. Je mi téměř 30 let, přítel je o rok mladší a děti ještě pár let nechce, i když jsme spolu už řadu let. Ví, že po dítěti moc toužím, ví, že budu mít kvůli PCO s otěhotněním problém, ale i přesto si dává velký pozor, aby se do mě „neudělal“. HA ani kondom nepoužíváme. Kdyby se však stala nehoda, dítě by přijal a měl by ho moc rád, je to zodpovědný muž. Všem diskuzím o dítěti se však vyhýbá, diskutovat s ním nemá smysl (vím, že ho mrzí, že se trápím, ale zkrátka jeho potřeba jistého pohodlí je silnější). Důvod, proč dítě nechce - bojí se ztráty svobody.
Já však již nemůžu a nechci čekat a jiného „tatínka“ také rozhodně nechci..
Tento víkend díky lékům očekávám ovulaci (přítel o tom neví) a ráda bych, aby se přítel alespoň jednou „ustříkl“. Potřebovala bych technickou radu od Vás zkušenějších, jak na to. Např. lék na urychlení ejakulace?

Prosím, rady typu: promluvte si apod. nepotřebuji.

Všem moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4658
27.4.15 21:56
@Nela_Bobina píše:
Ahoj holky, asi mě část z Vás odsoudí, ale i přesto si troufnu dotaz položit. Je mi téměř 30 let, přítel je o rok mladší a děti ještě pár let nechce, i když jsme spolu už řadu let. Ví, že po dítěti moc toužím, ví, že budu mít kvůli PCO s otěhotněním problém, ale i přesto si dává velký pozor, aby se do mě „neudělal“. HA ani kondom nepoužíváme. Kdyby se však stala nehoda, dítě by přijal a měl by ho moc rád, je to zodpovědný muž. Všem diskuzím o dítěti se však vyhýbá, diskutovat s ním nemá smysl (vím, že ho mrzí, že se trápím, ale zkrátka jeho potřeba jistého pohodlí je silnější). Důvod, proč dítě nechce - bojí se ztráty svobody.
Tento víkend díky lékům očekávám ovulaci (přítel o tom neví) a ráda bych, aby se přítel alespoň jednou „ustříkl“. Potřebovala bych technickou radu od Vás zkušenějších, jak na to. Např. lék na urychlení ejakulace?

Všem moc děkuji

Hele když chlap nechce, tak fakt neustříkne :mrgreen: A že jsem to zkoušela všemi možnými způsoby…zabrala fakt až domluva :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
27.4.15 21:57

@Nela_Bobina a trvá tohl jeho přesvědčení dlouho? Já jen, že když nechce, tak to asi tak má být. Je zodpovědný a proto tí tedy dává jasně najevo co nechce. Tlačíš ho někam kam bys neměla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.4.15 21:58

Tak snad jedině ho opít do němoty, ovšem my nepijeme, tak nevím, jestli se opilému chlapovi postaví a ustříkne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450

Podrazit mu nohy :-)

Vtip - tohle nám řekla (teď už ) manželova teta, když se dozvěděla, že jsem neplánovaně těhotná. Prej slyšela jsem, že ti ujely nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
@dendule4 píše:
Hele když chlap nechce, tak fakt neustříkne :mrgreen: A že jsem to zkoušela všemi možnými způsoby…zabrala fakt až domluva :oops:
:D :lol:

Jo bacha na to, aby to z tebe taky necítil, že máš ovulaci. Můj clap dycky řiká, že to ví, že jinak voním a vůbec vypadám jinak, tak bacha na to. ABy ti vlastně skočil na,,špek´´ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452

Jedine ustriknuti zavest dovnitr. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
27.4.15 21:59
@Nela_Bobina píše:

Všem moc děkuji

Tohle je masakr.co by jsi dělala kdyby si z stříkl, byla by jsi tehotna a nechal Te? Stoji ti to za to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
@carambol píše:
Podrazit mu nohy :-)Vtip - tohle nám řekla (teď už ) manželova teta, když se dozvěděla, že jsem neplánovaně těhotná. Prej slyšela jsem, že ti ujely nohy.

Jo to se řiká :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848

Tak technicky si to asi ohlídáte nejlíp nahoře :)Ale taky tím ten vztah můžete zničit. Co takhle jít na to jako já? Přinesla jsem mu papír od doktora, kde mu vysvětlil doktor rizika léčby neplodnosti atd. a doporučil otěhotnění velmi brzy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
27.4.15 22:00
@jednažena píše:

a je to tady. Prtíčková nebo jaká metoda :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
27.4.15 22:00
@jednažena píše:

Jo o téhle metodě jsem taky slyšela, ale přišla mi tak stupidní, že jsem jí nevyzkoušela :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.4.15 22:02
@DeTer píše:
a je to tady. Prtíčková nebo jaká metoda :lol: :lol:

mně napadla už šílenost, vykouřit, naplivat do stříkačky a stříkačkou :mrgreen: to už jsou téměř konspirační teorie. Až nám na tuhle diskuzi kápne nějaký zdejší chlap, asi i většina ženských zde, dostaneme děsnou čočku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@terinka4444 :D bojím se, že když ho opiju, tak nebude vůbec nic…

@dendule4 svatá pravda, fakt ne…

ještě mě napadlo, znásilnit ho ve spánku… :D

@DeTer ano, v tom máš pravdu. Na druhou stranu než se pro něco rozhodne, trvá to věky a já skutečně nemám čas. Jinak - tlačím ho do toho asi 4 měsíce, z toho poslední měsíc opravdu dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462

@Mirabe1ka taky dobrý,… Já koukám, jak jste ženské vynalézavé :mrgreen: :mrgreen: Ještě že nemám penis :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí