Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, asi mě část z Vás odsoudí, ale i přesto si troufnu dotaz položit. Je mi téměř 30 let, přítel je o rok mladší a děti ještě pár let nechce, i když jsme spolu už řadu let. Ví, že po dítěti moc toužím, ví, že budu mít kvůli PCO s otěhotněním problém, ale i přesto si dává velký pozor, aby se do mě „neudělal“. HA ani kondom nepoužíváme. Kdyby se však stala nehoda, dítě by přijal a měl by ho moc rád, je to zodpovědný muž. Všem diskuzím o dítěti se však vyhýbá, diskutovat s ním nemá smysl (vím, že ho mrzí, že se trápím, ale zkrátka jeho potřeba jistého pohodlí je silnější). Důvod, proč dítě nechce - bojí se ztráty svobody.
Já však již nemůžu a nechci čekat a jiného „tatínka“ také rozhodně nechci..
Tento víkend díky lékům očekávám ovulaci (přítel o tom neví) a ráda bych, aby se přítel alespoň jednou „ustříkl“. Potřebovala bych technickou radu od Vás zkušenějších, jak na to. Např. lék na urychlení ejakulace?
Prosím, rady typu: promluvte si apod. nepotřebuji.
Všem moc děkuji
@Nela_Bobina píše:
Ahoj holky, asi mě část z Vás odsoudí, ale i přesto si troufnu dotaz položit. Je mi téměř 30 let, přítel je o rok mladší a děti ještě pár let nechce, i když jsme spolu už řadu let. Ví, že po dítěti moc toužím, ví, že budu mít kvůli PCO s otěhotněním problém, ale i přesto si dává velký pozor, aby se do mě „neudělal“. HA ani kondom nepoužíváme. Kdyby se však stala nehoda, dítě by přijal a měl by ho moc rád, je to zodpovědný muž. Všem diskuzím o dítěti se však vyhýbá, diskutovat s ním nemá smysl (vím, že ho mrzí, že se trápím, ale zkrátka jeho potřeba jistého pohodlí je silnější). Důvod, proč dítě nechce - bojí se ztráty svobody.
Tento víkend díky lékům očekávám ovulaci (přítel o tom neví) a ráda bych, aby se přítel alespoň jednou „ustříkl“. Potřebovala bych technickou radu od Vás zkušenějších, jak na to. Např. lék na urychlení ejakulace?Prosím, rady typu: promluvte si apod. nepotřebuji.
Všem moc děkuji
Hele když chlap nechce, tak fakt neustříkne
A že jsem to zkoušela všemi možnými způsoby…zabrala fakt až domluva ![]()
@Nela_Bobina a trvá tohl jeho přesvědčení dlouho? Já jen, že když nechce, tak to asi tak má být. Je zodpovědný a proto tí tedy dává jasně najevo co nechce. Tlačíš ho někam kam bys neměla…
Tak snad jedině ho opít do němoty, ovšem my nepijeme, tak nevím, jestli se opilému chlapovi postaví a ustříkne.
Podrazit mu nohy ![]()
Vtip - tohle nám řekla (teď už ) manželova teta, když se dozvěděla, že jsem neplánovaně těhotná. Prej slyšela jsem, že ti ujely nohy.
@dendule4 píše:
Hele když chlap nechce, tak fakt neustříkneA že jsem to zkoušela všemi možnými způsoby…zabrala fakt až domluva
Jo bacha na to, aby to z tebe taky necítil, že máš ovulaci. Můj clap dycky řiká, že to ví, že jinak voním a vůbec vypadám jinak, tak bacha na to. ABy ti vlastně skočil na,,špek´´ ![]()
@Nela_Bobina píše:
Tento víkend díky lékům očekávám ovulaci (přítel o tom neví) a ráda bych, aby se přítel alespoň jednou „ustříkl“. Potřebovala bych technickou radu od Vás zkušenějších, jak na to. Např. lék na urychlení ejakulace?Prosím, rady typu: promluvte si apod. nepotřebuji.
Všem moc děkuji
Tohle je masakr.co by jsi dělala kdyby si z stříkl, byla by jsi tehotna a nechal Te? Stoji ti to za to?
@carambol píše:
Podrazit mu nohyVtip - tohle nám řekla (teď už ) manželova teta, když se dozvěděla, že jsem neplánovaně těhotná. Prej slyšela jsem, že ti ujely nohy.
Jo to se řiká
![]()
Tak technicky si to asi ohlídáte nejlíp nahoře
Ale taky tím ten vztah můžete zničit. Co takhle jít na to jako já? Přinesla jsem mu papír od doktora, kde mu vysvětlil doktor rizika léčby neplodnosti atd. a doporučil otěhotnění velmi brzy ![]()
@jednažena píše:
Jedine ustriknuti zavest dovnitr.
a je to tady. Prtíčková nebo jaká metoda
![]()
@jednažena píše:
Jedine ustriknuti zavest dovnitr.
Jo o téhle metodě jsem taky slyšela, ale přišla mi tak stupidní, že jsem jí nevyzkoušela
![]()
@DeTer píše:
a je to tady. Prtíčková nebo jaká metoda![]()
mně napadla už šílenost, vykouřit, naplivat do stříkačky a stříkačkou
to už jsou téměř konspirační teorie. Až nám na tuhle diskuzi kápne nějaký zdejší chlap, asi i většina ženských zde, dostaneme děsnou čočku ![]()
@terinka4444
bojím se, že když ho opiju, tak nebude vůbec nic…
@dendule4 svatá pravda, fakt ne…
ještě mě napadlo, znásilnit ho ve spánku… ![]()
@DeTer ano, v tom máš pravdu. Na druhou stranu než se pro něco rozhodne, trvá to věky a já skutečně nemám čas. Jinak - tlačím ho do toho asi 4 měsíce, z toho poslední měsíc opravdu dost…
@Mirabe1ka taky dobrý,… Já koukám, jak jste ženské vynalézavé
Ještě že nemám penis
![]()