Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@manuela1494 Manuelo, prosím tě, zopakuj si vyjmenovaná slova. Vím, že ne každý je expert na češtinu, ale co je moc, to je moc. Jinak si počkej, pokud se nedostaví menstruace, udělej si test, dřív to těžko zjistit.
No já ho zkoumala, v době ovulace změkl, vytratil se, pak ztvrdl a přišla normálně ms, no ten měsíc kdy jsem byla těhotná, byl pořád měký jakoby nahoře.. @zuzkasim nejsme na hodině češtiny
Andy27 moc krat ti dekuji todle presne sem nak hledala takze delozni cipek moznu bejt i skovanej a muze to znamenat tehotectvi… Jinak znovu se. omlouvat za moji cestinu ale odmala sem v anglie tak. tu se neucime ceskej jazik
A este bich se rada zeptala jak ma teda vipadat delozni cipek a hlen po oplodneni a po ovulaci
V poho, neřeš, dá se to přečíst dá
…jojo já ho právě zkoumala celý čtyři měsíce
jeden měsíc byl jinej už od ovulace se moc neměnil, no a byla jsem těhotná.10dpo jsem měla i slabší čárku na testu
Docela přesná bývá BZ..Měření bazální teploty.Tam mi to taky vycházelo právě hned jinak
To pravě vim ja uš teda jedno mimčo cekala jenže sem mnela samovolni potrat v desatim tejdu tak sem ba stoho moc smutna ale ted po dvou mnesicich se snažime s manželem znovu jinak tu v anglie nejsou takovi leky jako unas v čechach kteri bi mi pomohli jinak slišela sem že prii zeleni čaj je moc dobri na plodnost mislis ze je to pravda
Pro chlapy je to selen z doplnků stravy na plodnost, a jinak já brala hodně b komplex, magnézko plus ještě mamavit a kyselinu listovou. Spíš jsem si hlídala plodný dny..jéé to je smutný..
tak hlavně, jak budeš se dopovat těmi doplnky, hlavně at se zadaří ![]()
@manuela1494 ziju v anglii a nektere veci se daji sehnat. Jen to chce hodne hledani. Bylinkove caje tedy bud v neznackovych prodejnach s podobnymi vecmi, i kdyz i tam maji omezeny vyber. Kazdopadne urcite ber kyselinu listovou (folic acid). Ja normalne brala vitaminy pro tehotne jeste pred tehotenstvim. Jinak nevim, jestli jsi slysela o caji z maliniku (Raspberry leaf - pije se na konci tehotenstvi, aby lepe pomohl pripravit na porod), tak je udajne vhodny i na podporu plodnosti. Ten se da sehnat v UK docela snadno. Jestli mas nekde v okoli Holland and Barrets, tak tam ho maji urcite. Jinak organicky maji v Baldwins (lze objednat z netu).
Moc krat ti dekuji ten rasberry leaf sem pouzivala asi pres rok z kiselinou listovou a porad nic jinak nevis jestli si tu muzu zazadat u doktora profuku vajecniku jestli to tu delajii @trpaslinka
@manuela1494 můžeš zažádat o zaslání někam na vyšetření, jestli je s Tebou vše v pořádku. Kamarádka se takto nechala také vyšetřit. Přes GP byla poslana do nějakého centra, a jestli se dobře pamatuju, tak jí kontrolovali i průchodnost vaječníků.
Dobry den rada bich se zeptala na deložni cipek jak ma vipadat po oplodneni a za jak dlouho to muzu z jistit dekuji