"Dělání dětí" - vopruz! :-)

Anonymní
24.4.15 17:00

"Dělání dětí" - vopruz! :-)

Ahoj. Mám takový „problém“ :think: nejde o nic vážného, ale trochu mě to trápí…
Mám za sebou jedno (bohužel) neúspěšné těhotenství, které „se přihodilo“ vlastně omylem. Ale bylo rozhodně chtěné!! :dance:
No… nicméně - k věci :mavam:
Jakmile bylo po doktory dodržované pauze - samozřejmě jsme začli se snažením. Já mám ale takový „blok“. Nejsme nijak náruživý pár co se sexu týče, a co se soulože jako takové (klasický pohlavní styk) týče už vůbec ne… :nevim: Než jsem otěhotněla (tedy v době, kdy „jsme nedělali děti) jsme měli sex tak 5krát do měsíce. Ale často to byly spíše takové hrátky (vyznáváme trošku "tvrdší sex“). Klasická soulož se konala třeba dvakrát do měsíce…
No - a teď je třeba dělat děti. Ani jeden z nás s tím nemá problém ve smyslu, že by se nám nechtělo… Ale mně se vysloveně příčí to plánování, to „musení“ - tím spíš, že vím, že dřív tolik souloží nebylo. Je mi to blbý… Přijde mi to celý nepřirozený (což prostě pro nás je). Jako - vždy si to užijem nakonec, to jo… Ale prostě nemůžu se srovnat s tím, že to je „naplánovaný“ - je mi to blbý hlavně vůči mužovi… :zed:
Jako - líbí se mi styl „necháme to náhodě“ - jenže to bych, při našich zvyklostech nikdy neotěhotněla!! :zed:
Nevím jak se zbavit toho pocitu znechucení nad tím, že „dělám děti = souložím, když je třeba“ :zed: :zed:
Máte (měly jste) to některá taky tak? A co s tím? :think:
Anonym z pochopitelných důvodů - děkuju.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5708
24.4.15 17:11

Tak běžte do asistované reprodukce. Řekněte, že vás ten sex nebaví, ať to za vás vyřídí oni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
24.4.15 17:13

Já si teda myslím, že sex 5× do měsíce je k oplodnění dostačující, pokud není nikde žádný problém :think: Nebrala bych to takhle na sílu, ale užívala si, jak jste byli zvyklí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
24.4.15 17:14

Oprava: I 2× do měsíce, když se trefíte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.15 17:18

Já si myslím že stačí i 1× když se to dobře naplánuje. v ostatní dyns i mužete hrát jak jste byli zvyklý a když by došlo na vše tak to není do věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
24.4.15 17:39

Tak evidentně, a je to dobře, ještě nejsi ve fázi, kdy magoříš z neúspěchů. Až budeš v té fázi budeš počítat jak divá a ještě ráda. Nicméně krom IVF, manžel ani v největší honbě za otěhotněním nijak nepociťoval, že je právě spočítáno, že je nejlepší čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
24.4.15 17:59
@terinka4444 píše:
Tak evidentně, a je to dobře, ještě nejsi ve fázi, kdy magoříš z neúspěchů. Až budeš v té fázi budeš počítat jak divá a ještě ráda. Nicméně krom IVF, manžel ani v největší honbě za otěhotněním nijak nepociťoval, že je právě spočítáno, že je nejlepší čas.

Třeba ne. Třeba se jim to podaří i v téhle frekvenci :nevim:
Prostě aktuálně umělé oplodnění neřeší a píše o svých pocitech, vzhledem k tomu, že klasika není úplně její šálek čaje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
24.4.15 17:59

Zakladatelko, moc o tom přemýšlíš. Nejsem typ, co by si sledoval ovulaci a sexoval minimálně obden, pokud se rozhodne počít dítě. První mám z prvního nechráněného styku po vysazení HA, druhé z pár štrejchnutí o dovolené první měsíc po té, co jsme se rozhodli pro druhé dítě. Takže o četnosti a souložení na povel nebo podle kalendáře to fakt není. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
24.4.15 18:47

Předloni v červenci jsme spolu s chlapem spali fakt jen jednou jedinkrát a bohatě to stačilo ;)
Takže třeba by vám stačilo baj vočko odhadnout ovulaci a zkusit to a zbytek už si dělejte po svém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.15 20:49
@Antonie Bolavá píše:
Takže třeba by vám stačilo baj vočko odhadnout ovulaci a zkusit to a zbytek už si dělejte po svém

Taky bych to tak udělala…
Já jsem byla v době plodných dní (kontrolovala jsem jen podle ovulačního hlenu) ráda za rychlovky, třeba po ránu, když byl partner odpočatý, a mimo plodné dny jsme si užívali po svém, my máme zase rádi orální sex.
Navíc když sex trval moc dlouho, tak nás párkrát vyrušil malý.

Tak ať se brzo zadaří :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.4.15 21:46

Zakladatelka:
Děkuju za všechny postřehy. Máte vesměs pravdu, no :roll:
Ono - dřív jsem po tom těhotenství až tolik neprahla - ale to, že jsem už těhotná byla a už nejsem a skončilo to tak strašně - to mi poněkud změnilo pohled na těhotenství :nevim: A taky jsem si skrze to uvědomila, že ve fertilním věku nebudu věčně (je mi přes 30, chlapovi pomalu, ale jistě táhne na 40) :think:
Já vím, že stačí teoreticky „jedno číslo“ a může být zaděláno. Jenže to jedno číslo musí právě být ve správný moment.
Tak dneska jsme to zkusili - hned po tom, co jsem založila diskusi… a chtělo se mi celou dobu smát, že mě to doběhlo - a souložím „na povel“ (dle ovulace - teda: to jsem určila jen tak „by voko“, s aplikací na netu).
Tak co no - třeba se zadařilo a my si budem moci zase dělat co chceme a kdy chceme… :dance:
Děkuju, holky!! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.4.15 21:47

Tak ja sex chtela, ale jen kvuli miminku. Chlap taky moc naruzivy neni.Me kazdy styk prisel desne dlouhy.Slo mi jen o to semeno. :mrgreen: Nekdy se chlap neudelal.To jsem pak byla na prasky. :pocitac: Ja uz chtela prejit k jadru veci a ono nic.Mi to pak prislo jako zbytecna prace. Kkidne by mi byvalo stacilo, aby mi dal sperma do strikacky a ja bych si to aplikovala za par vterin, bez nejakeho,,cviceni". Dik za anonym

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.4.15 22:02
@Anonymní píše:
Tak ja sex chtela, ale jen kvuli miminku. Chlap taky moc naruzivy neni.Me kazdy styk prisel desne dlouhy.Slo mi jen o to semeno. :mrgreen: Nekdy se chlap neudelal.To jsem pak byla na prasky. :pocitac: Ja uz chtela prejit k jadru veci a ono nic.Mi to pak prislo jako zbytecna prace. Kkidne by mi byvalo stacilo, aby mi dal sperma do strikacky a ja bych si to aplikovala za par vterin, bez nejakeho,,cviceni". Dik za anonym

ZAKLADATELKA:
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
Tak - hlavně jestli se zadařilo!! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1312
24.4.15 22:15

Píšeš, že máš za sebou nevydařené těhotenství, které vzniklo vlastně omylem - tudíž vaše frekvence stačila na otěhotnění :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.15 22:16

Zadarilo se. :palec: Jeli jsme podle ovulacnich testu. :mrgreen: Chcem ale jeste jedno stesticko.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex