Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Proč testuješ před vynecháním ms? Zbytečné stresy… ty testy to vůbec nemusí pobrat, ještě teda neházej flintu do žita
AHoj, já bych za hraniční brala 12 dpo. 10 DPo může být brzy, ale nesouhlasím s @JaneDoe určitě 10 kový test to pobere. Zálěží na délce luteální fáze, pokud ji máš 14 dní, tak před vynecháním určitě něco vidět půjde ![]()
Držím pěsti
10.DPO ma negativni test asi tak pulka tehotnych a vsechny netehotne. Pomineme-li skupinu, kdy test neco ukaze a MS si stejne dorazi.
Já testovala 11. dpo a test byl negativní. Nechápala jsem to, protože jsem „věděla“, že jsem těhotná. Další jsem dělala za dva dny a už byl jasný ![]()
Mela jsem test od pepina. holky, ja doufam, ze se vysledek jeste zmeni..
moc miminko chci.. ![]()
Ahoj, opravdu záleží na testu jak je citlivý. Já měla ten nejcitlivější (od 10. dne)a slabou čárku jsem viděla už 10. dpo. Ale každý to má jinak, některé maminky na starších diskuzích psaly, že test byl pozitivní třeba až týden po očekávané menstruaci, některé ještě dýl… ![]()
Ja jsem mela 12DPO snehobily test. Teprve 13DPO byl prvni duch. Jeste to nevzdavej.
Bojim se, uz mi i vyrazky vyskakaly na obliceji. No uvidime
uz tomu moc neverim
doufam ale ze budu mile prekvapena ![]()
Jak tady psala @JaneDoe, proč se testuješ tak brzo? Akorát se budeš stresovat…Já osobně bych si udělala test, až mi vynechá ms dřív určitě ne.
8 dpo uz jsem mela pekne viditelneho dusika, 14 dpo carka stejna jako kontrolni.
U syna jsem měla pozitivní test až někdy týden po vynechání MS, možná i déle. Ještě počkej a testuj až po vynechání. Vím jak je to těžký, teď se první měsíc snažíme o druhé a také bych nejraději testovala hned, ale nechci se zbytečně stresovat a být zklamaná. Držím palce.
No, ja jsem prave videla tady v diskuzich ze se holky testuji tak brzy a uz slo neco videt. A jsem strasne nedockava. S manzelem jsme o miminko prisli na zacatku 8. mesice a hned po ms jsme se zacali snazit.. a jsem hrozne nedockava.
Ahoj holky, jsem 10 dpo, testla jsem to. A test negativni. Pristi tyden mi ma dojit ms. mysliste ze se vysledek muze jeste zmemit?
stalo se to nektere z Vas?
diky